скільки з них окрім першої дожили до цього часу в режими "600W в розгоні без андервольта?"
напишіть власникам, попросіть "макро-скріни" (с), я певен, вас чекає багато сюрпризів
є і тут один, боїться зайвий раз дмухнути
якщо для вас це логічно -- можете собі зробити, які питання, справа особиста
це є логічним by default, але так, це особисте
добре. але у мене саме такий розгон "я заплатив за 600вт відеокарти -- я буду користуватись всіма 600вт", і в таких-то нещадних умовах тим паче має потужно проявити себе
напевно, але доказів відсутності деградації немає, бо 12pin відомі також повільною деградацією
"дегенеративний дизайн" роз'єму, еге ж?
саме так: без tolerance, з фактичним погіршенням всіх характеристик, окрім компактності
чудово! чекаємо, часікі тікають, ось-ось, не сьогодні так завтра. пів року то просто ще легка розминка, після перших 6 міс. деградація піде на всю котушку, а там хоп хоп і згоріло, це доля будь-якої 5090, тим паче в максимальному розгоні! фахівці сказали своє слово
знову застосуємо формальну логіку: фахівець, який боїться зайвий раз поворухнути свою збірку, щоб зробити фото - вочевидь розуміє, що результат залежить не вій його фаху -- і це ж не розібрати custom loop / direct die як от в моєму випадку наприклад, а лише витягти "емейзінг" 12pin