Новини
Останні статті і огляди
Користувач зіткнувся з повним вигоранням роз’єму живлення на GeForce RTX 5090
-
AntonyKandaurov
Member
Alexsandr
Що цікаво з БЖ атх 3.1 поки що жодного випадку, у всякому випадку тут на сайті. От коли в діло йдуть перехідники і більш старі ревізії атх то може бути все що завгодно. Але в першу чергу це недбалість самих користувачів. Я теж спочатку дуже скептично був налаштований до цього всього але, мав справу із комп'ютером де стоїть rtx 4080 і помацавши все своїми руками зрозумів що не так страшний чорт як його малюють. Просто треба бути трошки уважнішим і більш обізнаним ніж рівень tap to continue. Хоча рік тому дуже дебатував на рахунок нового роз'єму, допоки сам все не помацав.
Що цікаво з БЖ атх 3.1 поки що жодного випадку, у всякому випадку тут на сайті. От коли в діло йдуть перехідники і більш старі ревізії атх то може бути все що завгодно. Але в першу чергу це недбалість самих користувачів. Я теж спочатку дуже скептично був налаштований до цього всього але, мав справу із комп'ютером де стоїть rtx 4080 і помацавши все своїми руками зрозумів що не так страшний чорт як його малюють. Просто треба бути трошки уважнішим і більш обізнаним ніж рівень tap to continue. Хоча рік тому дуже дебатував на рахунок нового роз'єму, допоки сам все не помацав.
-
oversteve
Member
тут на сайті взагалі ні одного випадку, ні зі старими бж і перехідниками, ні з новими, по факту тільки обмусолювання різних новинAntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 15:25 Що цікаво з БЖ атх 3.1 поки що жодного випадку, у всякому випадку тут на сайті.
-
МОНАХ
Member
► Це, напевно, буде читатися як поганий жарт або дурна іронія, але я, як поціновувач кейсів-"гробів", які люблю запхати під стіл, подалі з очей... - нарешті повноцінно зрозумів, для чого люди собі беруть корпуса з боковим склом і ставлять собі НА стіл, мало не перед самісінькі очі
; судячи з такого випадку вигоряння - це вже як мінімум дуже практично в плані швидкої реакції на відкрите полум'я... (якщо попередньо не переборщити з RGB всередині корпуса, звісно).
-
Alexsandr
Member
На сайте да, а в целом такие случаи есть. Физика процесса такая, что версия БП не имеет значения. важен контакт в переходной зоне и контроль со стороны нагрузки (видеокарты).AntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 15:25 Що цікаво з БЖ атх 3.1 поки що жодного випадку, у всякому випадку тут на сайті. От коли в діло йдуть перехідники і більш старі ревізії атх то може бути все що завгодно. Але в першу чергу це недбалість самих користувачів. Я теж спочатку дуже скептично був налаштований до цього всього але, мав справу із комп'ютером де стоїть rtx 4080 і помацавши все своїми руками зрозумів що не так страшний чорт як його малюють. Просто треба бути трошки уважнішим і більш обізнаним ніж рівень tap to continue. Хоча рік тому дуже дебатував на рахунок нового роз'єму, допоки сам все не помацав.
-
AntonyKandaurov
Member
Alexsandr
Зауважу що випадків саме з атх 3.1 немає, все що постять це перехідники чи якісь кастомні кабелі але щоб вигорів комплект атх 3.1 + кабель від нього - ну цього немає
Зауважу що випадків саме з атх 3.1 немає, все що постять це перехідники чи якісь кастомні кабелі але щоб вигорів комплект атх 3.1 + кабель від нього - ну цього немає
-
alexeygalas
Member
Спецеффекти як в кіно. І з трасуванням променів. Стріляєш в танк - полум*я і на екрані і за скломМОНАХ: ↑ 29.12.2025 16:37корпуса з боковим склом і ставлять собі НА стіл
-
Enjthesilence
Member
так взагалі цих відомих випадків сотню не набереться за декілька років, все що є в треді на реддіт тут як окрему новину постять. це взагалі капля в морі на фоні того ж 9800х3д та мат плат асрок, яких вже в декілька разів більше вмерло, але це просто не так цікаво як карта за пару тищ баксівoversteve: ↑ 29.12.2025 16:32тут на сайті взагалі ні одного випадку, ні зі старими бж і перехідниками, ні з новими, по факту тільки обмусолювання різних новинAntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 15:25 Що цікаво з БЖ атх 3.1 поки що жодного випадку, у всякому випадку тут на сайті.
-
AntonyKandaurov
Member
oversteve
Ну я це і мав на увазі, конкретно тут ніхто не постив що у нього щось згоріло а всі новини - 90% недбалість і неуважність самих користувачів. Ну не читають люди юзєр-мануал, що ж поробиш. Добре що міняють по гарантії, хоча в умовному 2017 році послали би куди подалі.
Ну я це і мав на увазі, конкретно тут ніхто не постив що у нього щось згоріло а всі новини - 90% недбалість і неуважність самих користувачів. Ну не читають люди юзєр-мануал, що ж поробиш. Добре що міняють по гарантії, хоча в умовному 2017 році послали би куди подалі.
-
Vados1
Member
375$ дешман????Hagen: ↑ 27.12.2025 12:17 Купити дешманський блок харчування до дорогущої відеомапи - що ж могло піти не так?)
-
oversteve
Member
де ви таку ціну знайшли? паверспек то дешманський внутрішній бренд мікроцентра, шось на рівні нашої вінгиVados1: ↑ 30.12.2025 01:35375$ дешман????Hagen: ↑ 27.12.2025 12:17 Купити дешманський блок харчування до дорогущої відеомапи - що ж могло піти не так?)
-
Alexsandr
Member
Уже обсуждали, все есть 3.1 никак не выделяется из общей массы, даже упростили местами.AntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 17:42 Зауважу що випадків саме з атх 3.1 немає, все що постять це перехідники чи якісь кастомні кабелі але щоб вигорів комплект атх 3.1 + кабель від нього - ну цього немає
-
AntonyKandaurov
Member
Alexsandr
Дайте, будь ласка, посилання на випадок що atx 3.1 блок спалив комплектний шнурок 12в2х6.
Дайте, будь ласка, посилання на випадок що atx 3.1 блок спалив комплектний шнурок 12в2х6.
-
Hells Angels
Member
3,0 3,1 одне й те саме..AntonyKandaurov: ↑ 30.12.2025 10:51що atx 3.1 блок спалив комплектний шнурок 12в2х6.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... ighend_pc/
-
AntonyKandaurov
Member
Дійсно, одне й те саме.Роз’єм живлення
ATX 3.0: Використовує роз’єм 12VHPWR (16-pin).
ATX 3.1: Оновлений до роз'єму 12V-2x6, який має фізичні зміни для кращої безпеки: силові контакти довші, а сигнальні контакти коротші, що забезпечує надійне підключення до повного занурення.
-
sensey
Member
Цей сайт дуже мала вибірка. 3-5% від усіх користувачів... Більшість навіть не знають про його існування.oversteve: ↑ 29.12.2025 16:32тут на сайті взагалі ні одного випадку, ні зі старими бж і перехідниками, ні з новими, по факту тільки обмусолювання різних новинAntonyKandaurov: ↑ 29.12.2025 15:25 Що цікаво з БЖ атх 3.1 поки що жодного випадку, у всякому випадку тут на сайті.
-
Hells Angels
Member
Корсар та МСІ писали що їх 3,0 бж підтримують сертифікат 3,1 .. на мсі 3,0 бж присутній конектор і в комплекті кабельAntonyKandaurov: ↑ 30.12.2025 11:50Дійсно, одне й те саме.
-
Геральт
Member
Де можна ознайомитись зі статистикою?oversteve: ↑ 29.12.2025 16:32 тут на сайті взагалі ні одного випадку
-
oversteve
Member
я з цим і не сперечаюся, в кращому випадку пару сотень користувачів набереться з картами 4080+sensey: ↑ 30.12.2025 11:51Цей сайт дуже мала вибірка. 3-5% від усіх користувачів... Більшість навіть не знають про його існування.oversteve: ↑ 29.12.2025 16:32
тут на сайті взагалі ні одного випадку, ні зі старими бж і перехідниками, ні з новими, по факту тільки обмусолювання різних новин![]()
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
якщо б у когось на форумі шось погоріло, то з великою імовірністю піднявся б хай на пару сторінок у темі про відяхи, а так тишинаГеральт: ↑ 30.12.2025 12:34Де можна ознайомитись зі статистикою?oversteve: ↑ 29.12.2025 16:32 тут на сайті взагалі ні одного випадку![]()
-
Геральт
Member
Це лише припущення. І не факт, що логічне. Бо якщо я по своїй вині спалю карту, то навряд чи буду таким ділитись.oversteve: ↑ 30.12.2025 12:43 якщо б у когось на форумі шось погоріло, то з великою імовірністю піднявся б хай на пару сторінок у темі про відяхи, а так тишина![]()
Отже, статистики нема. А робити висновки на припущеннях...ну, таке собі.
До речі, Альваро (якщо добре пам'ятаю нік) як там свою кралю спалив? Не дуже знаю ту історію.
-
leif
Member
очевидно ж! у кого погоріло -- ті все приховують, он же ж трохи вище головний фахівець по "дегенеративним дизайнам роз'ємів" і "макро-скрінам" сказав свій прогноз, на випадок, якщо і на моїй карті з роз'ємом щось трапиться:oversteve: ↑ 30.12.2025 12:43якщо б у когось на форумі шось погоріло, то з великою імовірністю піднявся б хай на пару сторінок у темі про відяхи, а так тишина
dext: ↑ 28.12.2025 21:11швиденько обміняєте щоб ніхто не побачив
а людина, як відомо, розбирається, труЪ ентузіаст
ось вам і вся відповідь: випадки прогарів 12пін роз'єму у форумчан були 100%, з таким то роз'ємом поганим, як їм не стаитись!
але вони ретельно приховуються людьми (я не знаю чому, питайте у dext)