Taiko Audio випускає безвентиляторний ПК для аудіофілів за ціною від €28 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
анти__бот
Member

Повідомлення

Igoretc: 11.12.2024 17:44Prodigi або реп
А якщо не слухають, а щось трішки інакше то теж можна в цю касту?
Igoretc: 11.12.2024 17:44портатив з навушниками рівня до 500$
Ото як тільки позбувся навушників так одразу пересів з всяких флаків на спотіфай різниці на зараз не чую бо слухаю на старому підсилювачі і старих колонках з телефону, за те музики почав в два рази більше слухати
спойлер
Зображення
Melofon
Member

Повідомлення

FarCry: 11.12.2024 10:00 И в конечном итоге шуметь будет не охлаждение, а дросселя. :laugh:
А вы новость читали целиком или только заглавие?
Живиться все від багатокоскадного ультралінійного блока живлення потужністю 400 Вт, який зібрано з найкращих компонентів, включно з конденсаторами Mundorf і Duelund. А дроселі Lundahl навіть підбиралися на слух. Проєктування БЖ виконували так, щоб нейтралізувати вібрації, зменшити робочі температури та забезпечити найкращу якість звуку.
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

nazar-pc: 11.12.2024 10:50Звичайний дешевий Android телефон минулого десятиліття з microSD картою "звучатиме" так само
а нокіа н-серії буде звучати ще краще ;)
SERGBILL
Member

Повідомлення

Тут встановлено 48 ГБ — 12 планок по 4 ГБ
так ось для чого існують 4ГБ планки у 2024)))
Melofon
Member

Повідомлення

Denis_Ruban: 11.12.2024 11:21Наразі "страждаю" з андроїдом на Fiio x5, так як у Fiio x1 акумулятор за 11 років роботи майже не тримає заряду.
Сейчас поменять аккум не большая проблема для шарящих ремонтников если он как современные смартфоны типа не разборной (аккуратно разберут-соберут и подберут нужный аккум нужного размера и будет как новый), да и стоит это куда дешевле покупки нового плеера на Андроиде от которого вы так страдаете ;)
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

спойлер
Зображення
ставив такий самий на ноут, тільки на 6 тт, і трохи дешевше :D
спойлер
Зображення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Denis_Ruban: 11.12.2024 14:44 а з aliexpress акумулятори не доставляють сюди
упс, а як же я їх тоді там купую?)))
Hotspur
Member

Повідомлення

Ну як ПК пережити апокаліпсис - гарно. А для музики не знаю для чого. Корпус гарний

Відправлено через 44 секунди:
Denis_Ruban: 11.12.2024 11:21Але більшу частину звучання визначають саме навушники.
абсолютно точно.

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
neonglaу: 11.12.2024 13:11Оце так розвод!!! А радіатор з безкисневої міді, чи зі звичайної
це не розвод але ціна дивна. вся фабрична мідь безкиснева

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Scoffer: 11.12.2024 14:06Такий не токсичний, що згідно з інструкцією того ж фокала ти маєш тримати купол в спеціальній коробочці, витягати і ставити його коли прийде час прослуховування, а потім ховати назад. А в випадку пошкодження упаковувати в ту ж коробочку, потім в неменш спеціальний конвертик, котрий теж в комплект акустики входить, і кудись там відправляти на утилізацію
це ДЛС Сталкера 2 ? :lol: :lol: :lol:
Kashtan
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.12.2024 14:40 Kashtan
Не можу сходу знайти там де було написано виймати, але стопудово було, я сам читав. А щодо утилізації, то все ще є:
https://media.focal-naim.com/dam/grande ... vo_web.pdf
Kashtan: 11.12.2024 14:25В світі сотні тисяч берилієвих мембран
У аудіофілів свої причуди :dontknow:
Ясно. Ну то екологи змушують писати дурню про утилізацію. А стосовно знімати купол - це повна маячня, стільки років цим цікавився і займався, ні разу не чув і не читав, і взагалі - як її зняти? Це не те що знімається, там контакти припаяні.
avuremybe
Member

Повідомлення

Denis_Ruban: 11.12.2024 11:21 у Fiio x1 акумулятор за 11 років роботи майже не тримає заряду.
У мого ще тримає, але хочу замінити на щось свіжіше.
Розглядаю М9, так як у нього є балансний вихід. У процесорного уся, який я хочу собі в машину взяти, якраз є балансний вхід. От думаю сиджу, може порадувати себе на новий рік...
waryag
Member

Повідомлення

Ortyomko: 11.12.2024 17:14звідки ми можемо знати на скільки вони брешуть по ємності
Подивитися відгуки на різних майданчиках :idea:
Джон_Иваныч
Member

Повідомлення

kurdas: 11.12.2024 09:40
два 10-ядерні процесори Intel Xeon Scalable
саме те, що треба для прослуховування музики :facepalm:
у аудіофілів і мережеві дроти "звучать", може більша кількість ядер теж краще на якість звуку впливає, ги-ги)
spectroid
Junior

Повідомлення

Prescott: 11.12.2024 17:09 Господи, какой же это прогрев гоев :lol:
Угу, слушать музыку на корпоративной винде 10 - это таки надо уметь продавать.
Я так полагаю, что без проблем можно крутить фубар2000 на любом компе (начиная с сокета 478) с отключенными вентиляторами и без прочих нагрузок.
Всего-то поставить звуковую карту и ssd, и любой системный блок даже с мусорки будет ничем не хуже звучать :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

Kashtan: 11.12.2024 20:04 Це не те що знімається, там контакти припаяні.
Які контакти? Купол з купольників просто знімається як є, там немає ніяких контактів. Половина матеріалів для них діелектричні, куди припаювати контакти до шовку наприклад?)
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.12.2024 22:09
Kashtan: 11.12.2024 20:04 Це не те що знімається, там контакти припаяні.
Які контакти? Купол з купольників просто знімається як є, там немає ніяких контактів. Половина матеріалів для них діелектричні, куди припаювати контакти до шовку наприклад?)
Час чи зупинитися чи пошукати пруфи, бо те що ти кажеш не співпадає з моім досвідом від слова зовсім
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Ти мабуть розбирав китайщину якусь дешеву. Ті люблять клеїти все до всього. В норм пищалках або вся подвижна система знімається одним махом як один елемент, або котушка окремо, купол окремо.
daesz
Member

Повідомлення

Ostin: 11.12.2024 16:01 daesz
І де там спеціальні конденсатори для звуку? Чи ультралінійний бж? Отож-бо ;)
а дроселі навіть слухали
Справді, що я таке плету, taiko audio take my money ༼ つ ◕◕ ༽つ
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
спойлер
Зображення
Я отакі замінював колись собі.

PS: подивився, дійсно більшість заклеєні і припаяні, не знав.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Melofon: 11.12.2024 18:21 если он как современные смартфоны типа не разборной
к тому же он разборной, мне это поделие на мод когда-то давали.
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.12.2024 22:22 dead_rat
Ти мабуть розбирав китайщину якусь дешеву. Ті люблять клеїти все до всього. В норм пищалках або вся подвижна система знімається одним махом як один елемент, або котушка окремо, купол окремо.
В мене німецька акустика за норм гроші. Було кілька різних комплектів.
Heco celan gt 502 - зараз
Canton reference - ращюніше юзав
Atc scm40 і scm 150 - ці у друзів слхав
Відповісти