Останні статті і огляди
Новини
Taiko Audio випускає безвентиляторний ПК для аудіофілів за ціною від €28 тисяч
-
neonglaу
Member
Оце так розвод!!! А радіатор з безкисневої міді, чи зі звичайної
-
анти__бот
Member
Ага, там сто процентів мідь з шнурів до прасок часів третього райху, вже настояна як требаneonglaу: ↑ 11.12.2024 13:11безкисневої міді
-
Ortyomko
Member
як це бачу я: у тебе звук в цифрі, треба перевести в аналог для колонок/навушників. Це робить ЦАП. У ЦАП потрапляє якась іифрова інформація. І на своєму етапі ЦАП конвертує умовний флак у хвилю. Але "зручніше" йому було б конвертувати якийсь інший, незжатий формат, від цього ЦАП працює краще і звук краще.анти__бот: ↑ 11.12.2024 12:55 Kashtan
Не ну хоч вбий не розумію як може стати краще якщо в записі вже весь звук є, це шо як з тим альбомом бітлз що я під спойлер ховав, там на другому кінці плеєра хтось в ручну все чисте і додає те чого не вистачає, чи то штучний інтелект якийсь
Не претендую на істину, я давно зрозумів я не чую різниці між вінілом і спотіфаєм, тож все своє устаткування продав.
Отправлено спустя 50 секунд:
ну так так і є, що вас дивує.Lekrs: ↑ 11.12.2024 12:55 Ціна точно для аудіофілів...
-
анти__бот
Member
Ortyomko
А це він для цапу створює простий, але більший за розмірами формат щоб сам цап не спотворював, ні ну так може бути, але він каже що одна пісня годинами
А це він для цапу створює простий, але більший за розмірами формат щоб сам цап не спотворював, ні ну так може бути, але він каже що одна пісня годинами
-
Ortyomko
Member
я це бачу саме так. І, оскільки немає хардверних кодеків для такої обробки, це робиться софтово силами ЦП, що, звісно, дуже важко для нього.анти__бот: ↑ 11.12.2024 13:22 Ortyomko
-
анти__бот
Member
Ortyomko
Це треба розбиратись який саме сигнал отримує цап, тоді може буде щось зрозуміло.
Прочитав на сайті цієї компанії
Це що цей сервер може грати як супер преміальний сд програвач, і взагалі я не можу зрозуміти він тільки для зберігання файлів чи для відтворення і зберігання?
Це треба розбиратись який саме сигнал отримує цап, тоді може буде щось зрозуміло.
Прочитав на сайті цієї компанії
Відправлено через 43 секунди:The Extreme changes the game. It’s at the point where high-end streaming takes on the same degree of subtlety and rootedness that you might get from an absolute pinnacle CD or SACD player.
Це що цей сервер може грати як супер преміальний сд програвач, і взагалі я не можу зрозуміти він тільки для зберігання файлів чи для відтворення і зберігання?
-
Scoffer
Member
Так там ти платиш за берилієвий купол в твітері. І не тому що він такий дорогий, а тому що берилій взагалі-то дико токсичний. Це виріб накшталт риби фугу в аудіосвіті. А в сабжевому серваку що? Навіть щурячої отрути не завезлиdead_rat: ↑ 11.12.2024 11:50 закаже поважну акустику типу Focal Utopia
-
Ortyomko
Member
указано стрімінг. тож зберіганняанти__бот: ↑ 11.12.2024 13:34 Ortyomko
Прочитав на сайті цієї компаніїВідправлено через 43 секунди:The Extreme changes the game. It’s at the point where high-end streaming takes on the same degree of subtlety and rootedness that you might get from an absolute pinnacle CD or SACD player.
Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
а тут за що платиш? https://musicmag.com.ua/silent-wire-ac- ... -2-5m.htmlScoffer: ↑ 11.12.2024 13:41Так там ти платиш за берилієвий купол в твітері. І не тому що він такий дорогий, а тому що берилій взагалі-то дико токсичний. Це виріб накшталт риби фугу в аудіосвіті. А в сабжевому серваку що? Навіть щурячої отрути не завезлиdead_rat: ↑ 11.12.2024 11:50 закаже поважну акустику типу Focal Utopia
я бачу що багато людей помилково у світі аудиофілії намагаються знайти логіку.
Не треба цього робити. Ця сфера це апогей маркетингу.
-
dead_rat
Member
А ти його не їжScoffer: ↑ 11.12.2024 13:41Так там ти платиш за берилієвий купол в твітері. І не тому що він такий дорогий, а тому що берилій взагалі-то дико токсичний. Це виріб накшталт риби фугу в аудіосвіті. А в сабжевому серваку що? Навіть щурячої отрути не завезлиdead_rat: ↑ 11.12.2024 11:50 закаже поважну акустику типу Focal Utopia
-
Kashtan
Member
А може погуглити принцип обробки? Якщо й після гугління не зрозуміється, нічого страшного, за нерозуміння не завжди б’ють. Бо вище згадували ейч к‘ю плеєр, він у мене теж є, він теж обробляє, але у геть поверхневому варіанті порівняно з японцем. Хоча у жука є багато ступенів обробки.анти__бот: ↑ 11.12.2024 12:55 Kashtan
Не ну хоч вбий не розумію як може стати краще якщо в записі вже весь звук є, це шо як з тим альбомом бітлз що я під спойлер ховав, там на другому кінці плеєра хтось в ручну все чисте і додає те чого не вистачає, чи то штучний інтелект якийсь
Це не нейромережа (уникаю тупого у своїй недоречності словосполучення «штучний інтелект»), плеєру багато років і багато різних версій, він з’явився задовго до моди на нейромережі.
-
dead_rat
Member
А воно і не стає. Стає інакше чи гірше, але юзеери на ефекті плацебо самі себе переконають
-
Scoffer
Member
А його не їсти, а нюхати треба. Ще скажи в протигазі слухатиdead_rat: ↑ 11.12.2024 13:45А ти його не їж
-
dead_rat
Member
Якщо це саундрек до Сталкера, то обовʼязковоScoffer: ↑ 11.12.2024 13:51А його не їсти, а нюхати треба. Ще скажи в протигазі слухатиdead_rat: ↑ 11.12.2024 13:45А ти його не їж
-
Kashtan
Member
Берилій нешкідливий у акустиці, все одно що сплутати багаторічне вдихання шахтарями вугільного пилу із активованим вугіллям з аптеки. Ви ж його не облизувати будете, не ковтати.Scoffer: ↑ 11.12.2024 13:41Так там ти платиш за берилієвий купол в твітері. І не тому що він такий дорогий, а тому що берилій взагалі-то дико токсичний. Це виріб накшталт риби фугу в аудіосвіті. А в сабжевому серваку що? Навіть щурячої отрути не завезлиdead_rat: ↑ 11.12.2024 11:50 закаже поважну акустику типу Focal Utopia
Берилій кращий на цей момент не в твітерах , а в компресійних драйверах, і то, не американський грубий, а мікронний японський, який не тримає сотні ватт, а десятки, зате за рахунок меншої товщини звук кращий.
В власне твітерах кращий за будь-який берилій - це алмаз, CVD, іонофони, ось останні озон виділяють і можуть становити загрозу здоров’ю якщо не провітрювати багато годин, і спірно , на рівних, висококласні ізодинамічні та Хейла випромінювачі.
-
Scoffer
Member
Kashtan
Такий не токсичний, що згідно з інструкцією того ж фокала ти маєш тримати купол в спеціальній коробочці, витягати і ставити його коли прийде час прослуховування, а потім ховати назад. А в випадку пошкодження упаковувати в ту ж коробочку, потім в неменш спеціальний конвертик, котрий теж в комплект акустики входить, і кудись там відправляти на утилізацію
Такий не токсичний, що згідно з інструкцією того ж фокала ти маєш тримати купол в спеціальній коробочці, витягати і ставити його коли прийде час прослуховування, а потім ховати назад. А в випадку пошкодження упаковувати в ту ж коробочку, потім в неменш спеціальний конвертик, котрий теж в комплект акустики входить, і кудись там відправляти на утилізацію
-
waryag
Member
Зіони потрібні для абсурдно складної та дорогої конструкції, все як люблять а-філи.Polaroid1962: ↑ 11.12.2024 10:14Ну й в цілому це не виглядає як адекватне технічне рішення: нафіг вам Зіони взагалі? В цілому аудіофільский пк мав би сенс (пасивне охолодження + пошук Сісоника без свисту).
Інакше відмінності від типового міні-пк були б незначні, ціну не накрутити.
-
Dilfin
Member
Є попит - пропозиція, для людей, як мають мільйони чи мільярди, які їм дістались не фізичною працею, їм пофіг скільки воно коштує...
-
waryag
Member
Боїшся, що зміна акуму вб'є магію звуку?Denis_Ruban: ↑ 11.12.2024 11:21Наразі "страждаю" з андроїдом на Fiio x5, так як у Fiio x1 акумулятор за 11 років роботи майже не тримає заряду.
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Тут більше питання, навіщо два старих ксеони замість потужного процесора?Kashtan: ↑ 11.12.2024 11:46Якщо хтось запитає навіщо потужний процесор.
Є такий плеєр, програмний, імператорський головний жук, японський, в різних версіях , так от в екстремальному режимі він здатен навантажити мій броадвелл на пару годин , один файл, навіть не альбом, звісно в мене не мп3 на пару мегабайт, а хайрез, але сам факт . Звук стає інший.
-
Ortyomko
Member
мав Х5-ІІІ. Нічого там такого страшного від андроіда не було.Denis_Ruban: ↑ 11.12.2024 11:21 Наразі "страждаю" з андроїдом на Fiio x5
Страшним було те що нахіба мені цей кірпіч додатковий у кармані, якщо його цілком замінить манюня Shanling UP4/Fiio BTR5, а колекція на телефоні
Отправлено спустя 53 секунды:
waryag: ↑ 11.12.2024 14:21 Тут більше питання, навіщо два старих ксеони замість потужного процесора?
Ortyomko: ↑ 11.12.2024 13:44 я бачу що багато людей помилково у світі аудиофілії намагаються знайти логіку.
Не треба цього робити. Ця сфера це апогей маркетингу.
-
Kashtan
Member
Який купол? Твітер? Витягувати з акустики?Scoffer: ↑ 11.12.2024 14:06 Kashtan
В світі сотні тисяч берилієвих мембран, в десятках моделей навушників, високочастотниках, середньочастотниках, драйверах, здається в мідбасах бачив, не точно, в автомобілях їх тисячами… а можна посилання на інструкцію фокала?