Ото як тільки позбувся навушників так одразу пересів з всяких флаків на спотіфай різниці на зараз не чую бо слухаю на старому підсилювачі і старих колонках з телефону, за те музики почав в два рази більше слухати
А вы новость читали целиком или только заглавие? Живиться все від багатокоскадного ультралінійного блока живлення потужністю 400 Вт, який зібрано з найкращих компонентів, включно з конденсаторами Mundorf і Duelund. А дроселі Lundahl навіть підбиралися на слух. Проєктування БЖ виконували так, щоб нейтралізувати вібрації, зменшити робочі температури та забезпечити найкращу якість звуку.
Denis_Ruban: ↑
11.12.2024 11:21Наразі "страждаю" з андроїдом на Fiio x5, так як у Fiio x1 акумулятор за 11 років роботи майже не тримає заряду.
Сейчас поменять аккум не большая проблема для шарящих ремонтников если он как современные смартфоны типа не разборной (аккуратно разберут-соберут и подберут нужный аккум нужного размера и будет как новый), да и стоит это куда дешевле покупки нового плеера на Андроиде от которого вы так страдаете
це не розвод але ціна дивна. вся фабрична мідь безкиснева
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Scoffer: ↑
11.12.2024 14:06Такий не токсичний, що згідно з інструкцією того ж фокала ти маєш тримати купол в спеціальній коробочці, витягати і ставити його коли прийде час прослуховування, а потім ховати назад. А в випадку пошкодження упаковувати в ту ж коробочку, потім в неменш спеціальний конвертик, котрий теж в комплект акустики входить, і кудись там відправляти на утилізацію
Ясно. Ну то екологи змушують писати дурню про утилізацію. А стосовно знімати купол - це повна маячня, стільки років цим цікавився і займався, ні разу не чув і не читав, і взагалі - як її зняти? Це не те що знімається, там контакти припаяні.
У мого ще тримає, але хочу замінити на щось свіжіше.
Розглядаю М9, так як у нього є балансний вихід. У процесорного уся, який я хочу собі в машину взяти, якраз є балансний вхід. От думаю сиджу, може порадувати себе на новий рік...
Угу, слушать музыку на корпоративной винде 10 - это таки надо уметь продавать.
Я так полагаю, что без проблем можно крутить фубар2000 на любом компе (начиная с сокета 478) с отключенными вентиляторами и без прочих нагрузок.
Всего-то поставить звуковую карту и ssd, и любой системный блок даже с мусорки будет ничем не хуже звучать
Які контакти? Купол з купольників просто знімається як є, там немає ніяких контактів. Половина матеріалів для них діелектричні, куди припаювати контакти до шовку наприклад?)
Які контакти? Купол з купольників просто знімається як є, там немає ніяких контактів. Половина матеріалів для них діелектричні, куди припаювати контакти до шовку наприклад?)
Час чи зупинитися чи пошукати пруфи, бо те що ти кажеш не співпадає з моім досвідом від слова зовсім
dead_rat
Ти мабуть розбирав китайщину якусь дешеву. Ті люблять клеїти все до всього. В норм пищалках або вся подвижна система знімається одним махом як один елемент, або котушка окремо, купол окремо.
Scoffer: ↑
11.12.2024 22:22dead_rat
Ти мабуть розбирав китайщину якусь дешеву. Ті люблять клеїти все до всього. В норм пищалках або вся подвижна система знімається одним махом як один елемент, або котушка окремо, купол окремо.
В мене німецька акустика за норм гроші. Було кілька різних комплектів.
Heco celan gt 502 - зараз
Canton reference - ращюніше юзав
Atc scm40 і scm 150 - ці у друзів слхав