Taiko Audio випускає безвентиляторний ПК для аудіофілів за ціною від €28 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
avuremybe
Member

Повідомлення

Scoffer: 11.12.2024 13:41Так там ти платиш за берилієвий купол в твітері.
Та ладно, берилієві навушники по 300 баксів продають. Явно там не в одному берилії справа
Kashtan
Member

Повідомлення

waryag: 11.12.2024 14:21
Denis_Ruban: 11.12.2024 11:21Наразі "страждаю" з андроїдом на Fiio x5, так як у Fiio x1 акумулятор за 11 років роботи майже не тримає заряду.
Боїшся, що зміна акуму вб'є магію звуку? :lol:

Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Kashtan: 11.12.2024 11:46Якщо хтось запитає навіщо потужний процесор.
Є такий плеєр, програмний, імператорський головний жук, японський, в різних версіях , так от в екстремальному режимі він здатен навантажити мій броадвелл на пару годин , один файл, навіть не альбом, звісно в мене не мп3 на пару мегабайт, а хайрез, але сам факт . Звук стає інший.
Тут більше питання, навіщо два старих ксеони замість потужного процесора?
Бо зіони з Тао в сто разів дешевші? А ентузіасти аудіо як правило недостатньо кмітливі щоб зрозуміти що їх і тут обдурено.

Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
В мене на роботі один колега пошкодив мембрану утопії, ткнув пальцем, пятьсот євро коштувало заміна на нову мембрану, ні про яку особливу утилізацію не було й слова.
Scoffer
Member

Повідомлення

Kashtan
Не можу сходу знайти там де було написано виймати, але стопудово було, я сам читав. А щодо утилізації, то все ще є:
https://media.focal-naim.com/dam/grande ... vo_web.pdf
Kashtan: 11.12.2024 14:25В світі сотні тисяч берилієвих мембран
У аудіофілів свої причуди :dontknow:
Denis_Ruban
Junior

Повідомлення

Denis_Ruban: 11.12.2024 11:21Наразі "страждаю" з андроїдом на Fiio x5, так як у Fiio x1 акумулятор за 11 років роботи майже не тримає заряду.
Де його взяти? Знаходив на olx у продавця з Мелітополя, а з aliexpress акумулятори не доставляють сюди; як купувати на ebay, який не в курсі існування україни, взагалі не знаю. Якщо є посилання, то будь ласка, тема мені актуальна.
Ortyomko
Member

Повідомлення

Denis_Ruban: 11.12.2024 14:44

Де його взяти? Знаходив на olx у продавця з Мелітополя, а з aliexpress акумулятори не доставляють сюди; як купувати на ebay, який не в курсі існування україни, взагалі не знаю. Якщо є посилання, то будь ласка, тема мені актуальна.
чому алі не відправляє аккуми? я собі на мишку цього року замовляв і отримав, минулого на ноут.
з ібей замовляють всі містом або новою поштою, їх реклама про це вже на кожному кроці.
анти__бот
Member

Повідомлення

Ortyomko: 11.12.2024 13:44указано стрімінг. тож зберігання
Ага значить це звичайний nas, це виходить пристрій для людей які чують різницю в звуці ссд і харда? :gigi:

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
Але звук з ссд це якось не солідно, це що зберігати в 2х бітному вигляді що потім на цап в однобітному передавати
Eduard1980
Member

Повідомлення

waryag: 11.12.2024 14:21 Тут більше питання, навіщо два старих ксеони замість потужного процесора?
Як нахіба? Напишуть - ретродизайн архітектури, дає бархатний і натуральний звук gigi:
Востаннє редагувалось 11.12.2024 15:16 користувачем Eduard1980, всього редагувалось 1 раз.
Ortyomko
Member

Повідомлення

анти__бот: 11.12.2024 15:12
Ortyomko: 11.12.2024 13:44указано стрімінг. тож зберігання
Ага значить це звичайний nas, це виходить пристрій для людей які чують різницю в звуці ссд і харда? :gigi:
ще десь у 2018 дивився огляди на типу NAS для аудіофілів інноваційний - на ССД. Так що звісно є різниця, а ще є між TLC та 3D Xpoint.
(жарт)
xandess
Member

Повідомлення

Скільки себе пам'ятаю, завжди був дуже сильний шум в голові (проблеми із вухом, купа операцій, як результат - багатоканальний шум в голові (пояснити майже нереально, але з роками посилюється)). Важко зрозуміти аудіофілів, якщо ти майже не чуєш на 1 вухо + дикий пасивний шум в голові. Я б хотів хоча б цей шум прибрати, заплачу ті ж гроші за послугу.
анти__бот
Member

Повідомлення

І це все для того щоб отримати звук як справжній за гроші які коштує топове обладнання можна напевно все життя слухати справжній живий звук
Ortyomko
Member

Повідомлення

анти__бот: 11.12.2024 15:26 І це все для того щоб отримати звук як справжній за гроші які коштує топове обладнання можна напевно все життя слухати справжній живий звук
як справжній, коли хочеш і де хочеш.
Оце, думаю, ключове.
Ostin
Member

Повідомлення

Ortyomko: 11.12.2024 15:38коли хочеш і де хочеш
Ну так, звісно. Коли світло вирубили або коли в машині їдеш)
Все це суцільний компроміс завжди. Стаціонарні гробики вони не дуже то й рухомі, тому слухаєш лише вдома. І коли вдома.

І взагалі, забагато вовтузіння з цими аудіодевайсами. Мозок дуже швидко адаптується майже під будь-яке звучання і дає тобі отримати кайф відповідно гаманця. Звісно, пробуючи щось краще і порівнюючи будеш відчувати, що щось не те. Але навіть даунгрейд за невеликий період адаптує слух і все стає нормально.
Мозок людини взагалі така штука, що любить врівноважити все в стан "нормально". І гарні, і негарні емоції. І підходящий звук. І не дуже :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Так уже до них, ще й по адекванішій ціні

Ну чи так (якщо пропелери з ВК змінати не охота)
Ostin
Member

Повідомлення

daesz
І де там спеціальні конденсатори для звуку? Чи ультралінійний бж? Отож-бо ;)
а дроселі навіть слухали
Volosaty
Member

Повідомлення

Denis_Ruban: 11.12.2024 14:44як купувати на ebay
np shopping, meest
Denis_Ruban: 11.12.2024 14:44а з aliexpress акумулятори не доставляють сюди
доставляють, просто не кожен продавець хоче заморочуватись.
Саме складне - знайти потрібний розмір, бо пошук на алі - окремий вид китайського погляду на світ.
Ortyomko
Member

Повідомлення

Volosaty: 11.12.2024 16:03 Саме складне - знайти потрібний розмір, бо пошук на алі - окремий вид китайського погляду на світ.
що там шукать?
спойлер
Зображення
waryag
Member

Повідомлення

Denis_Ruban: 11.12.2024 14:44Де його взяти? Знаходив на olx у продавця з Мелітополя, а з aliexpress акумулятори не доставляють сюди; як купувати на ebay, який не в курсі існування україни, взагалі не знаю. Якщо є посилання, то будь ласка, тема мені актуальна.
Спочатку треба знайти сумісні моделі акумів. Можливо, вони є у продажу в магазинах чи на маркетплейсах.

Ні - спитати в локальних сервісах, що міняють акуми смартфонам, чи в магазинах, що купляють акумулятори. Можливо, у них є щось в наявності/під замовлення. Гугл показує таке:
https://allbattery.ua/akumuliator-fiio- ... -dniv.html

З алі (і не тільки) є формальна заборона на пересилку авіапоштою, але дрібні магазини можуть на неї забивати.

Можна замовити з ібей на склад міст/НП, а звідти в Україну.

Відправлено через 16 хвилин 28 секунд:
Ortyomko: 11.12.2024 16:08що там шукать?
Де менше брешуть по ємності.
Prescott
Member

Повідомлення

Господи, какой же это прогрев гоев :lol:
Ortyomko
Member

Повідомлення

waryag: 11.12.2024 17:08 Де менше брешуть по ємності.
людина он пише що мучається і ходить з незручним плеєром, що там вибирать і думать, відкрив алі, оно першу пропозицію купив і всьо, що ото соплі жувати за ті 300грн, звідки ми можемо знати на скільки вони брешуть по ємності.
Igoretc
Member

Повідомлення

Ortyomko: 11.12.2024 10:39 я колись ледь не вступив у цей клуб хворих людей, у яких силовий кабель впливає на якість звуку.
Дякувати Богу, попустило))
А я вступив, але то не точно, бо напевно більше меломан :shuffle:
Для себе розділяю термін "аудіофілія" на декілька категорій/рівнів:
- початковий рівень - ті хто в душі мріють увійти в клуб, бо мають дешевий гаджет чи колонки для ПК з наклейкою "hifi" чи "DSD" чи щось подібне, в більшості слухають Prodigi або реп;
- прадвінутий рівень - мажори власники непоганих стаціонарних систем рівня до 5к$, або портатив з навушниками рівня до 500$ - вічно незадоволені своїм звуком хоч нікому (навіть собі) в цьому не признються, бо пантів дофіга, мріють про модну лампу і вініл, але слухають популярне музло мінімум на кілометрових "хайрєзах" або "DSD100500";
- поміркований аудіофіл - професіонали: музиканти, лабухи, викладачі консерваторій, або їх діти/дружини з відповідним вихованням, слухом, смаком;
- справжні діофіли" - власники брендів, виробники-інженери-конструктори, продавани, дистрибютори, інсталятори, власники дизайнерських і hi-end салонів, журналісДи спеціалізованих видань, маркетологи, рекламщики, колекціонери вінілу - загалом цікавий народ з купою знань і досвіду, з непоганим слухом і смаком... але слизький і в більшості нещирий;
- :censoured: аудіофіл - дуже багаті люди для яких і існує ця індустрія.
Сабж задуманий саме для останніх.
Загалом цікаво було почитати і довідадись до якого чергового маразму вже дійшли "діофіли" :popcorn: , особливо враховуючи той факт, що такий сервер не вирішує повністю проблеми величезних колекцій, які зберігаються на хмарних ресурсах, а якщо для плеєра, то така потужна конфігурація є надто "шумна".
Відповісти