капець. і як воно буде виглядати, коли його обвішати перехідниками?
чекаємо поки китайці запилять якийсь док з usb A
Останні статті і огляди
Новини
Apple представила більш компактний Mac mini на платформі M4
-
mr-enic
Member
-
PCюк
Member
Ну это уже попахивает фанатством искать оправдания всему что они делают.Guest003: ↑ 29.10.2024 23:12 У apple інша філософія, девайси які працюють із коробки. Стосовно ссд, то у 99% юзерів проблем з ними не буває, так як вони юзають залізо apple як телефон, тобто для серфінгу, чатінгу. Якась низка людей юзає для кодінгу\рендеру.
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
Думается мне, что это зависит от того как кто использует комп. И тут уже, как писали выше надо подстраиваться под их философию. Не каждому подойдет. Помню читал комментарии как кто-то подключает внешний диск и на него торренты качает, чтобы ssd не убить. Ну такое себе. Хотя да, это и есть часть их философии, переходнички всякие, дополнительной периферией обвешать эмейзин мини компьютер.yan1x: ↑ 29.10.2024 23:12 Был миник м1 512, сейчас м2 512, от балды запускал посмотреть ресурс, м1 за 2 года остаток 98%, м2 сейчас 99%, так что не улетает оно так, но я сугубо работаю на маке.
Отправлено спустя 4 минуты 21 секунду:
Может быть. Ну это получается брать начальную комплектацию у них вообще не стоит. А то была информация, что туда ставят медленные ssd, а если 8 гб оперативы его ещё и ушатывают, то это не есть эмейзин.phobosse: ↑ 29.10.2024 23:46я так понимаю, в основном такая проблема у моделей с 8гб оперативы, т.к. постоянно используется swap ?PCюк: ↑ 29.10.2024 22:58Было же много ролике об ssd на м1, где ресурс быстро уходил
Востаннє редагувалось 30.10.2024 10:23 користувачем PCюк, всього редагувалось 1 раз.
-
jumanji
Member
У меня сейчас Dell Wyse 5070 на J4105 по-моему, качалка торрентов+Dlna+ сервис минима, в принципе хорошая штука, шума нет т.к пассивное охлаждение, но ничего серьезного не поделать на нём. Стоит дебиан.IronWithin: ↑ 29.10.2024 22:22Расточительство зашкаливаетjumanji: ↑ 29.10.2024 22:13 Нормальный медиа сервер выйдет
-
Edelveys
Member
Епл и перехідники, невмерущий бізнесleif: ↑ 29.10.2024 20:49тю, давно пора переходити на емейзінг флешки з usb-c. що апгрейднути флешку лінь? ці проблеми епл не хвилюютьScoffer: ↑ 29.10.2024 20:44Флешку засунути нікуди
-
IronWithin
Member
Ну так под все задачи своё железо, если у вас качалка торрентов то зачем вам что-то мощнее? А если надо что-то мощнее то зачем макмини? Универсальный продукт не будет лучшим ни чём, просто сможет это делатьjumanji: ↑ 30.10.2024 10:22У меня сейчас Dell Wyse 5070 на J4105 по-моему, качалка торрентов+Dlna+ сервис минима, в принципе хорошая штука, шума нет т.к пассивное охлаждение, но ничего серьезного не поделать на нём. Стоит дебиан.
-
PCюк
Member
Я тут вспомнил про один видос. Не сразу нашел. Про эмейзинг экспириенс подходящий только для работы и супер пупер прахвэссионаловMartix: ↑ 29.10.2024 23:01 PCюк
СПС. Жесть. Думал, что с "самой технологичной компанией" таких казусов быть не может. Не осведомлен об таких особенностях маководства ))
Отправлено спустя 35 секунд:
и тут сразу выдает похожее
-
dead_rat
Member
PCюк
Якщо ви намагаєтеся себе вмовити, що Яблоко хлам - без проблем.
Трохи дивують люди, хто просидів все життя на Вінді, потім взяв Мак і ім не зручно - звичайно не зручно, бо звикли до іншого.
Сам я працював спочатку років 5 на Лінуксі, потім десь 8 на Маку - дуже зручно і перехід був зручним, але по-перше я займаюся програмуванням і менеджментом, а по-друге компанія купує мені всі залізяки, то мені плювати на ціну.
Трохи дивують люди, хто просидів все життя на Вінді, потім взяв Мак і ім не зручно - звичайно не зручно, бо звикли до іншого.
Сам я працював спочатку років 5 на Лінуксі, потім десь 8 на Маку - дуже зручно і перехід був зручним, але по-перше я займаюся програмуванням і менеджментом, а по-друге компанія купує мені всі залізяки, то мені плювати на ціну.
-
PCюк
Member
Зачем мне себя уговаривать. Я объективно оцениваю вещи. Да, я замечаю что апле оверпрайс, никакого эмейзинга там нет, макос не такая божественная как её нахваливают, но также я замечаю и маразм в мире ПК, косяки винды, проблемы с процами и видеокартами. И из-за этого меня не раз посещали мысли о переходе на мак. Для игр есть плойка, хотя шутеры, есть шутеры и нужен ПК. У ребенка есть макбук и я признаю, что это отличная вещь где-то в дорогу или полежать на кровати. Но, также я замечаю убогость хваленой макос, хотя уже освоил её и с легкостью работаю. Но винда в разы удобнее и продуманнее, хоть над ней и издеваются как могут.dead_rat: ↑ 30.10.2024 15:52 PCюк
Мне нравятся люди, которые открыто об этом говорят. Ну а фанаты на то и фанаты, на них уже никто внимания не обращает.
-
dead_rat
Member
PCюк
А чим Він відрізняється від Мака для роботи?
99% робіт це браузер+пара програм.
Ось впливає десь ніяк.
Ось впливає десь ніяк.
-
Scoffer
Member
dead_rat
Не знаю чим він відрізняється від мака бо не макоюзер. Зато можу розказати як я недавно ставив лінукс в віртуалку, хтів подивитись як там що з high dpi моніторами, навчились вже чи ні. Так от гном+вейланд на федорі і цитрамон+вейланд на мінті успішно завантажуються в чорний екран. На федорі прям просто з коробки, на мінті після встановлення вмварь тулс. Пофіксити мабуть можливо, але займатись пошуком косяків в роботі в межах ідеального оточення/віртуалки в мої вечірні плани не входило. Підключився по ссх і поставив на мінт кеди з іксами. І о диво, воно завелось, відсотків в 80 випадків
Саме смішне що ще 5 років тому ніяких подібних проблем не водилось. Тобто ікси вони вже зламали, а вялений ще не допилили.
А ти кажеш бравсер, та до нього ще дійти треба.
PS: згладжування все ще
PPS: а ще там був зламаний звук, але я в ту сторону взагалі не дивився. І знову ж таки, раніше трава була зеленіше такої фігні не було.
Не знаю чим він відрізняється від мака бо не макоюзер. Зато можу розказати як я недавно ставив лінукс в віртуалку, хтів подивитись як там що з high dpi моніторами, навчились вже чи ні. Так от гном+вейланд на федорі і цитрамон+вейланд на мінті успішно завантажуються в чорний екран. На федорі прям просто з коробки, на мінті після встановлення вмварь тулс. Пофіксити мабуть можливо, але займатись пошуком косяків в роботі в межах ідеального оточення/віртуалки в мої вечірні плани не входило. Підключився по ссх і поставив на мінт кеди з іксами. І о диво, воно завелось, відсотків в 80 випадків
Саме смішне що ще 5 років тому ніяких подібних проблем не водилось. Тобто ікси вони вже зламали, а вялений ще не допилили.
А ти кажеш бравсер, та до нього ще дійти треба.
PS: згладжування все ще
PPS: а ще там був зламаний звук, але я в ту сторону взагалі не дивився. І знову ж таки, раніше трава була зеленіше такої фігні не було.
-
Edelveys
Member
вам скинули відео де хлопець розповідає що ось впливає на відчуття своєю бистротою або заторможенністю, але ж ви не дивились...dead_rat: ↑ 30.10.2024 17:38 PCюк
Ось впливає десь ніяк.
-
dead_rat
Member
Ну які відчуття? В мене є і Мак на інтелі і на М3 і заряджений ноут на вінді (Intel Core i7-13700H, RAM: 64 GB RTX 4070 8 GB) і десктоп…Edelveys: ↑ 31.10.2024 16:25вам скинули відео де хлопець розповідає що ось впливає на відчуття своєю бистротою або заторможенністю, але ж ви не дивились...dead_rat: ↑ 30.10.2024 17:38 PCюк
Ось впливає десь ніяк.
До швидкодії в «нормальному» колі задач питаннь нема ніде, а в кривих задачах як кажуть «сдуру можна і член зламати»
-
Guest003
Member
Я думаю, що люди які ніколи не користувались різним залізом та софтом під свої задачі, завжди будуть казати, що усе окрім їх вибору - хлам.dead_rat: ↑ 31.10.2024 16:37Ну які відчуття? В мене є і Мак на інтелі і на М3 і заряджений ноут на вінді (Intel Core i7-13700H, RAM: 64 GB RTX 4070 8 GB) і десктоп…Edelveys: ↑ 31.10.2024 16:25
вам скинули відео де хлопець розповідає що ось впливає на відчуття своєю бистротою або заторможенністю, але ж ви не дивились...
До швидкодії в «нормальному» колі задач питаннь нема ніде, а в кривих задачах як кажуть «сдуру можна і член зламати»
У мене також є десктоп на вінді, і ноут на м1. Працювати мені зручно і там і там, але кожному своє. Тому прохання до PCюк, не юзати слово "об'єктивно" замість "суб'єктивно". Ваша точка зору, лише суб'єктивна.
-
FastBullet
Member
ну нема) зате базовий за 600 баксів, або за 50 баксів в місяць - це дуже гарноmrigi: ↑ 29.10.2024 19:18 "256GB -> 2TB SSD storage" + $800
Сорян макодро^Wмаколюби, але цьому нема ніякого виправдання.
тут навіть якщо збірку порахувати типу, БП-50 баксів, корпус 50, МП - 100, ОЗУ 16 Гб ДДР5 - 50 баксів, ЦП - 150 баксів, ссд на 256 Гб ну теж не менше 25 баксів та й ще якусь відяшку, то й вийде те саме
Звісно шо воно в Україні - 800 коштує і це вже не зовсім ТЕ(((
Але ж воно і їсть не багато, і це його головна перевага, при наймі в Макбуці це не менше 10 годин серфінгу по нету та фільми...