Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
Bender911
Member
sonhador93
Я б радив почитати чи є можливість замінити плату в ноуті, буде дешевше і краще працюватиме ніж свисток. Перешкодою може бути тільки whitelist адаптерів прошивих в BIOS. Пам'ятаю, що раніше таким страждала Леново.
Я б радив почитати чи є можливість замінити плату в ноуті, буде дешевше і краще працюватиме ніж свисток. Перешкодою може бути тільки whitelist адаптерів прошивих в BIOS. Пам'ятаю, що раніше таким страждала Леново.
-
Noveon
Member
вот чёта как раз всякие Леновы и Асеры трудно в этом обвинить, а вот ХП/Деллы и прочая недокорпоративщина страдала этим в полный рост
ну норм,murzik: ↑ 29.12.2022 07:56xiaomi router ax3200
alex_dey: ↑ 20.12.2022 16:32особенно, после смены региона телнетом.
-
Tesseract
Member
sonhador93
Вам адаптер під виту пару чи вайфай? Якщо під виту пару, то їх багато різних, і помилитись важко, бо як правило усі працюють без проблем. Наприклад гляньте Edimax EU-4307. Хаби брати не раджу, бо там мережева карта може бути підключена через USB 2.0 і швидкість буде до 400 Мбіт.
Вам адаптер під виту пару чи вайфай? Якщо під виту пару, то їх багато різних, і помилитись важко, бо як правило усі працюють без проблем. Наприклад гляньте Edimax EU-4307. Хаби брати не раджу, бо там мережева карта може бути підключена через USB 2.0 і швидкість буде до 400 Мбіт.
-
Bender911
Member
Я кажу про власний досвід с ideapad років 5 тому, також почитайте фомур Леново. Там дуже "раді" покупці якраз про whitlisting пишуть. Сподіваюсь, що цього нема хоча б на топових моделях та Thinkpad.Noveon: ↑ 30.12.2022 00:36 вот чёта как раз всякие Леновы и Асеры трудно в этом обвинить, а вот ХП/Деллы и прочая недокорпоративщина страдала этим в полный рост[/off]
Корпоративні Dell та HP не викоритовував.
P.S. Перевірив на моему Thinkpad є whitelist. І тут жадібність lenovo не дозволяє спростити життя користувачам)
Може комусь згодиться: https://www.youtube.com/watch?v=ce7kqUEccUM
-
Hotspur
Member
єBender911: ↑ 30.12.2022 22:52Сподіваюсь, що цього нема хоча б на топових моделях та Thinkpad.
-
Scoffer
Member
Всякі ленови вайтлістили вафлю задовго до того як це стало модно. Це ж IBM в дитинстві.Noveon: ↑ 30.12.2022 00:36всякие Леновы
-
Васильович
Member
Безперебійник для роутерів, задумка доволі цікава:
- спойлер
-
Hotspur
Member
це самому зробити можна при трохи рівних руках. коробка під 18650 павербанк, пошивайка окремо на проводі і всеВасильович: ↑ 06.01.2023 11:39Безперебійник для роутерів, задумка доволі цікава
-
Васильович
Member
Hotspur
Розумію, але я і багато інших людей купили б готове рішення
Розумію, але я і багато інших людей купили б готове рішення
-
Avenger80
Member
Васильович
Hotspur
Жаль, что это всё для посёлков, частного сектора... Т.к. для крупных городов один работающий роутер - бесполезен. А кто и что свитч на подъезде будет запитывать? Тут роутер не самое слабое звено для крупных городов, спальных районов, многоэтажек.
Hotspur
Жаль, что это всё для посёлков, частного сектора... Т.к. для крупных городов один работающий роутер - бесполезен. А кто и что свитч на подъезде будет запитывать? Тут роутер не самое слабое звено для крупных городов, спальных районов, многоэтажек.
Востаннє редагувалось 06.01.2023 12:01 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
і попадуть через рік два три на заміну батарей в ньомуВасильович: ↑ 06.01.2023 11:45Розумію, але я і багато інших людей купили б готове рішення
-
Васильович
Member
Avenger80
Вроді як GPON тепер набирає обороти по різних населених пунктах.
А так то погоджуюся - девайс актуальний, якщо провайдер "порішав" з автономністю своєї сторони.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Вроді як GPON тепер набирає обороти по різних населених пунктах.
А так то погоджуюся - девайс актуальний, якщо провайдер "порішав" з автономністю своєї сторони.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Я ж одразу й написав, що хотів би зі змінними акумуляторами рішенняHotspur: ↑ 06.01.2023 12:00 і попадуть через рік два три на заміну батарей в ньому
-
Deathdizer
Junior
Вітаю панове. В моєму місті з'явилася можливість підключити гігабіт від Київстар, казали треба міняти кабель і роутер, задовбався другий день тупити в неті в пошуку роутера зупинився на таких моделях, що можете порадити.
1. Mikrotik hAP AC2 RBD52G (2800грн.)
2. Zyxel EX3301-T0 (2769грн.)
3. Asus RT-AX55 (3119грн.)
Схиляюсь до zyxel, швидкість вайфай не так важлива головне стабільність особливо по дроті,буду вдячний за пораду.
1. Mikrotik hAP AC2 RBD52G (2800грн.)
Схиляюсь до zyxel, швидкість вайфай не так важлива головне стабільність особливо по дроті,буду вдячний за пораду.
-
Noveon
Member
Цей MikroTik же WiFi5, що за сьогоднішніми мірками - не комільфоDeathdizer: ↑ 07.01.2023 10:011. Mikrotik hAP AC2 RBD52G (2800грн.)
-
Hotspur
Member
оце. зухель це москаліDeathdizer: ↑ 07.01.2023 10:01Mikrotik hAP AC2 RBD52G
-
Avenger80
Member
Hotspur
Не знал... https://ru.wikipedia.org/wiki/ZyXEL - я думал это чисто иностранная компания, которая вообще не имеет отношение к москалям. Да, было русское представительство (программистов), которое отделилось и образовало свою компанию под другим названием. И причем тут Zyxel сейчас? Хотя, почитав википедию - фиг поймёшь...
https://service-provider.zyxel.com/emea/en/ - что-то не похоже на москалів...
Не знал... https://ru.wikipedia.org/wiki/ZyXEL - я думал это чисто иностранная компания, которая вообще не имеет отношение к москалям. Да, было русское представительство (программистов), которое отделилось и образовало свою компанию под другим названием. И причем тут Zyxel сейчас? Хотя, почитав википедию - фиг поймёшь...
https://service-provider.zyxel.com/emea/en/ - что-то не похоже на москалів...
-
Mad Dog
Member
У мене в будинку два провайдера тримають годин по 8 без "світла". Збирають заявки на ПОН, обіцяють що інет буде поки буде паливо на заправках.Avenger80: ↑ 06.01.2023 11:59 Жаль, что это всё для посёлков, частного сектора... Т.к. для крупных городов один работающий роутер - бесполезен.
На іншій квартирі будинком скинулись на великий генератор (там своя котельня), і самі заживили обладнання провайдера.
На відео він показує старий ТП-лінк який тупо працює від звичайного павербанка. При чому від банки на 10000 він легко працює більше 12 годин.
Якщо треба більше є різні кабелі що підвищують вольтаж, або трігери що кажуть щоб павербанки, що підтримують швидку зарядку, віддавали потрібний вольтаж.
-
tablestikus
Member
Ну можно по панські взяти hAP ax³ чи hAP ax² - там вже WiFi 6Noveon: ↑ 07.01.2023 10:36Цей MikroTik же WiFi5, що за сьогоднішніми мірками - не комільфоDeathdizer: ↑ 07.01.2023 10:011. Mikrotik hAP AC2 RBD52G (2800грн.)
-
Avenger80
Member
tablestikus
Это ты минус втулил? Если так, то можно аргументировать. Просто что - Zyxel - рос. компания?
Это ты минус втулил? Если так, то можно аргументировать. Просто что - Zyxel - рос. компания?
-
Бесценно
Member
Я за
Asus - це топчик. Сам користуюсь і вам раджу!
Звичайній людині не треба MikroTik , там налаштування не людські і вайфай дно.3. Asus RT-AX55 (3119грн.)
Asus - це топчик. Сам користуюсь і вам раджу!