Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
Bender911
Member

Повідомлення

sonhador93
Я б радив почитати чи є можливість замінити плату в ноуті, буде дешевше і краще працюватиме ніж свисток. Перешкодою може бути тільки whitelist адаптерів прошивих в BIOS. Пам'ятаю, що раніше таким страждала Леново.
Noveon
Member

Повідомлення

Bender911: 29.12.2022 17:34Пам'ятаю, що раніше таким страждала Леново.

вот чёта как раз всякие Леновы и Асеры трудно в этом обвинить, а вот ХП/Деллы и прочая недокорпоративщина страдала этим в полный рост
murzik: 29.12.2022 07:56xiaomi router ax3200
ну норм,
alex_dey: 20.12.2022 16:32особенно, после смены региона телнетом.
Tesseract
Member

Повідомлення

sonhador93
Вам адаптер під виту пару чи вайфай? Якщо під виту пару, то їх багато різних, і помилитись важко, бо як правило усі працюють без проблем. Наприклад гляньте Edimax EU-4307. Хаби брати не раджу, бо там мережева карта може бути підключена через USB 2.0 і швидкість буде до 400 Мбіт.
Bender911
Member

Повідомлення

Noveon: 30.12.2022 00:36 вот чёта как раз всякие Леновы и Асеры трудно в этом обвинить, а вот ХП/Деллы и прочая недокорпоративщина страдала этим в полный рост[/off]
Я кажу про власний досвід с ideapad років 5 тому, також почитайте фомур Леново. Там дуже "раді" покупці якраз про whitlisting пишуть. Сподіваюсь, що цього нема хоча б на топових моделях та Thinkpad.

Корпоративні Dell та HP не викоритовував.

P.S. Перевірив на моему Thinkpad є whitelist. І тут жадібність lenovo не дозволяє спростити життя користувачам)
Може комусь згодиться: https://www.youtube.com/watch?v=ce7kqUEccUM
Hotspur
Member

Повідомлення

Bender911: 30.12.2022 22:52Сподіваюсь, що цього нема хоча б на топових моделях та Thinkpad.
є :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Noveon: 30.12.2022 00:36всякие Леновы
Всякі ленови вайтлістили вафлю задовго до того як це стало модно. :-/ Це ж IBM в дитинстві.
Васильович
Member

Повідомлення

Безперебійник для роутерів, задумка доволі цікава:
спойлер
Якби акумулятори зробили з швидкою заміною - взагалі годний апарат був би.
Hotspur
Member

Повідомлення

Васильович: 06.01.2023 11:39Безперебійник для роутерів, задумка доволі цікава
це самому зробити можна при трохи рівних руках. коробка під 18650 павербанк, пошивайка окремо на проводі і все :rotate:
Васильович
Member

Повідомлення

Hotspur
Розумію, але я і багато інших людей купили б готове рішення :)
Avenger80
Member

Повідомлення

Васильович
Hotspur
Жаль, что это всё для посёлков, частного сектора... Т.к. для крупных городов один работающий роутер - бесполезен. А кто и что свитч на подъезде будет запитывать? Тут роутер не самое слабое звено для крупных городов, спальных районов, многоэтажек.
Востаннє редагувалось 06.01.2023 12:01 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

Васильович: 06.01.2023 11:45Розумію, але я і багато інших людей купили б готове рішення
і попадуть через рік два три на заміну батарей в ньому :lol:
Васильович
Member

Повідомлення

Avenger80
Вроді як GPON тепер набирає обороти по різних населених пунктах.
А так то погоджуюся - девайс актуальний, якщо провайдер "порішав" з автономністю своєї сторони.

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Hotspur: 06.01.2023 12:00 і попадуть через рік два три на заміну батарей в ньому :lol:
Я ж одразу й написав, що хотів би зі змінними акумуляторами рішення :shuffle:
Deathdizer
Junior

Повідомлення

Вітаю панове. В моєму місті з'явилася можливість підключити гігабіт від Київстар, казали треба міняти кабель і роутер, задовбався другий день тупити в неті в пошуку роутера зупинився на таких моделях, що можете порадити.
1. Mikrotik hAP AC2 RBD52G (2800грн.)
2. Zyxel EX3301-T0 (2769грн.)
3. Asus RT-AX55 (3119грн.)
Схиляюсь до zyxel, швидкість вайфай не так важлива головне стабільність особливо по дроті,буду вдячний за пораду.
Noveon
Member

Повідомлення

Deathdizer: 07.01.2023 10:011. Mikrotik hAP AC2 RBD52G (2800грн.)
Цей MikroTik же WiFi5, що за сьогоднішніми мірками - не комільфо
Hotspur
Member

Повідомлення

Deathdizer: 07.01.2023 10:01Mikrotik hAP AC2 RBD52G
оце. зухель це москалі
Avenger80
Member

Повідомлення

Hotspur
Не знал... https://ru.wikipedia.org/wiki/ZyXEL - я думал это чисто иностранная компания, которая вообще не имеет отношение к москалям. Да, было русское представительство (программистов), которое отделилось и образовало свою компанию под другим названием. И причем тут Zyxel сейчас? Хотя, почитав википедию - фиг поймёшь... :)
https://service-provider.zyxel.com/emea/en/ - что-то не похоже на москалів...
Mad Dog
Member

Повідомлення

Avenger80: 06.01.2023 11:59 Жаль, что это всё для посёлков, частного сектора... Т.к. для крупных городов один работающий роутер - бесполезен.
У мене в будинку два провайдера тримають годин по 8 без "світла". Збирають заявки на ПОН, обіцяють що інет буде поки буде паливо на заправках.
На іншій квартирі будинком скинулись на великий генератор (там своя котельня), і самі заживили обладнання провайдера.

На відео він показує старий ТП-лінк який тупо працює від звичайного павербанка. При чому від банки на 10000 він легко працює більше 12 годин.
Якщо треба більше є різні кабелі що підвищують вольтаж, або трігери що кажуть щоб павербанки, що підтримують швидку зарядку, віддавали потрібний вольтаж.
tablestikus
Member

Повідомлення

Noveon: 07.01.2023 10:36
Deathdizer: 07.01.2023 10:011. Mikrotik hAP AC2 RBD52G (2800грн.)
Цей MikroTik же WiFi5, що за сьогоднішніми мірками - не комільфо
Ну можно по панські взяти hAP ax³ чи hAP ax² - там вже WiFi 6 :)
Avenger80
Member

Повідомлення

tablestikus
Это ты минус втулил? :) Если так, то можно аргументировать. :) Просто что - Zyxel - рос. компания?
Бесценно
Member

Повідомлення

Я за
Звичайній людині не треба MikroTik , там налаштування не людські і вайфай дно.
Asus - це топчик. Сам користуюсь і вам раджу!
Відповісти