Пропоную обговорити Nvidia ACE дозволяє інтегрувати динамічних персонажів в ігри
Загалом китайські розробники активно використовують інструменти Nvidia ACE.
Хто б сумнівався. Ці нагоду здешевити виробництво ніколи не пропустять. Традиційно, на шкоду якості.
Останні статті і огляди
Новини
Nvidia ACE дозволяє інтегрувати динамічних персонажів в ігри
-
Геральт
Member
-
Artem_M
Member
Вангую, що незабаром з'являться платні "ally" помічники.
З різними рівнями "розумності" і відповідно вартістю...
Дуже хочу помилятись!
З різними рівнями "розумності" і відповідно вартістю...
Дуже хочу помилятись!
-
sagifire
Member
Судячи з того скільки памяті вони вділили у новій лінійці можна зробити висновок що зелені плекають надію ще підсадити народ на свої AI хмари за підписочку, бо локальні ці всі приколюхи на їх огризках працювати не будуть. Знаю що багато "незалежних" розробників вже повним ходом пробують інтеграцію агентських систем в ігрові рушії, думаю десь на протязі пів року-рік вони почнуть вистрілювати. Щиро бажаю "зеленим" обісратись з їх планами.
-
Robostyle
Member
Теперь тупость мобов будет зависеть от стоимости видяхи
-
MqM
Member
Прогрес, який ми заслужилиRobostyle: ↑ 08.01.2025 18:40 Теперь тупость мобов будет зависеть от стоимости видяхи
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Загалом ідея гарна, тільки якби продуктивніші відяхи мали би для цього дешевшати, а не дорожчати відносно минулих поколінь
-
Reverse_rain
Member
Пфф, вибачте, але маркетологом вам не бути. Треба окрім того що карту купити, оформити щомісячну підписку на мобів. Три пакета: бюджет, стандарт і преміум. А ще, як в джифорс нау, використовувати їх можете лише 1-2 години на деньRobostyle: ↑ 08.01.2025 18:40 Теперь тупость мобов будет зависеть от стоимости видяхи