Останні статті і огляди
Новини
Виживання Rust демонструє рекордну популярність через 11 років після релізу
-
IvanCh
Member
Пропоную обговорити Виживання Rust демонструє рекордну популярність через 11 років після релізу
А я вже подумав це про мову програмування
А я вже подумав це про мову програмування
-
Kanjo
Member
Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера
Это ещё к слову что раньше делали хорошо
-
Dima4s
Member
оптимізація відсутня))Kanjo: ↑ 04.01.2025 16:32 Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера
-
DevDM
Member
Неможливо покращувати те, чого немаKanjo: ↑ 04.01.2025 16:32 Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера
-
KimRomik
Member
Одна з найкращих ігор однієї з найкращих ігрових студій
Це вам не Юбіки чи ЕА з хижацькою політикою...
-
stoned
Member
Не знаю чому, але в легасі грав регулярно, опісля оновлення власне й не запускав ніколи.
Щось схоже з DayZ, крива-коса альфа де тебе могла вбити драбина - засідав невилазячи, релізну потикав палкою й викинув..
Щось схоже з DayZ, крива-коса альфа де тебе могла вбити драбина - засідав невилазячи, релізну потикав палкою й викинув..
-
mgerchik
Member
что не так с оптимизацией? это вы ее на старте не застали, сейчас все довольно неплохо.Kanjo: ↑ 04.01.2025 16:32Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера
-
maxafon
Member
симулятор рейду, більше там немає що робити, особливо соло гравцю
-
gamersfan
Member
Надеюсь это рофл? Вместо того что бы сделать нормальный паттерн отдачи оружия, дабы скрипты его не могли повторить, они просто тупо побанили возможность заходить ВСЕМ людям с мышью Bloody/a4tech на сервера.KimRomik: ↑ 04.01.2025 17:39 Одна з найкращих ігор однієї з найкращих ігрових студій
Супер политика. Типо на другие фирмы скрипты не ставят, а вот на эти - все читеры. Такого скотского отношения к игрокам ни в одной игре не было. Так же меня сделали при заходе в игру рыжей женщиной африканкой, и говорят - "ну, тут как в жизни, кем родился, тем и играй". Максимальный высер разрабов, я в игры играю как раз для того, что бы делать то что в жизни не могу.
При заходе на сервер проверяет несколько минут файлы, или кэш какой то создает. Даже на ССД этот процесс супер долгий, причем это не шейдеры компилирует, а вообще что то рандомное, чисто в одном расте такая фигня есть.
-
Enjthesilence
Member
скільки годин награв?gamersfan: ↑ 04.01.2025 22:49Надеюсь это рофл? Вместо того что бы сделать нормальный паттерн отдачи оружия, дабы скрипты его не могли повторить, они просто тупо побанили возможность заходить ВСЕМ людям с мышью Bloody/a4tech на сервера.KimRomik: ↑ 04.01.2025 17:39 Одна з найкращих ігор однієї з найкращих ігрових студій
Супер политика. Типо на другие фирмы скрипты не ставят, а вот на эти - все читеры. Такого скотского отношения к игрокам ни в одной игре не было. Так же меня сделали при заходе в игру рыжей женщиной африканкой, и говорят - "ну, тут как в жизни, кем родился, тем и играй". Максимальный высер разрабов, я в игры играю как раз для того, что бы делать то что в жизни не могу.
При заходе на сервер проверяет несколько минут файлы, или кэш какой то создает. Даже на ССД этот процесс супер долгий, причем это не шейдеры компилирует, а вообще что то рандомное, чисто в одном расте такая фигня есть.
-
gamersfan
Member
20 часовEnjthesilence: ↑ 04.01.2025 22:58 скільки годин награв?
А какая разница, если я говорю про тупорылое отношение разработчиков и кривой движок, а не про тот же скучный геймплей? Или через 1000 часов можно перестать быть женщиной афро-африканкой?
-
KimRomik
Member
такого не менш найгіршого ставлення до гравців є і в інших іграх, наприклад, Апексі, там точно на власній шкурі все зрозумієш як все настільки погано, і в цьому плані у цієї гри просто немає рівних на світіgamersfan: ↑ 04.01.2025 22:49Такого скотского отношения к игрокам ни в одной игре не было
тримаю парі, що рано чи пізно розробники додадуть функцію зміни зовнішності ігрового персонажу, але на це їм просто потрібен час, бо стільки контенту ще попереду треба додатиgamersfan: ↑ 04.01.2025 22:49рыжей женщиной африканкой
-
LordTornado
Member
Самый первый раст (с зомби) был интересный, но всё погубили сотни читеров. Вторая версия была не особо лучше по графике, но системные требования были выше в несколько раз...
-
Tetronga
Member
Викидати час на онлайн дро4чильні це одна з найбільших помилок в моєму житті. Марно втрачені тисячі годин...
-
Alligator
Member
І тому ти вирішив все змінити та пішов витрачати час на форумі?Tetronga: ↑ 05.01.2025 07:35 Викидати час на онлайн дро4чильні це одна з найбільших помилок в моєму житті. Марно втрачені тисячі годин...
-
destructX
Member
А шо не марно?Tetronga: ↑ 05.01.2025 07:35 Викидати час на онлайн дро4чильні це одна з найбільших помилок в моєму житті. Марно втрачені тисячі годин...
-
Tetronga
Member
Звісно, хороший планAlligator: ↑ 05.01.2025 08:28І тому ти вирішив все змінити та пішов витрачати час на форумі?Tetronga: ↑ 05.01.2025 07:35 Викидати час на онлайн дро4чильні це одна з найбільших помилок в моєму житті. Марно втрачені тисячі годин...
-
Nehrk
Member
Лол претензии к оптимизации это откуда тут вообще?
-
pelia
Member
Легасі був дуже атмосферним, а далі якийсь цирк почався з автоматичними турелями і вертольотамиstoned: ↑ 04.01.2025 18:35 Не знаю чому, але в легасі грав регулярно, опісля оновлення власне й не запускав ніколи.
-
waryag
Member
Еще и страшной, наверное?gamersfan: ↑ 04.01.2025 22:49Так же меня сделали при заходе в игру рыжей женщиной африканкой
Помимо тяжкого личного оскорбления, как это влияет на игровой процесс от первого лица?