Виживання Rust демонструє рекордну популярність через 11 років після релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Виживання Rust демонструє рекордну популярність через 11 років після релізу

А я вже подумав це про мову програмування :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kanjo
Member

Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера :facepalm:

Это ещё к слову что раньше делали хорошо :laugh:
Dima4s
Member

Kanjo: 04.01.2025 16:32 Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера :facepalm:

оптимізація відсутня))
DevDM
Member

Kanjo: 04.01.2025 16:32 Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера :facepalm:

Неможливо покращувати те, чого нема :)
KimRomik
Member

Одна з найкращих ігор однієї з найкращих ігрових студій :up:
Це вам не Юбіки чи ЕА з хижацькою політикою...
stoned
Member

Не знаю чому, але в легасі грав регулярно, опісля оновлення власне й не запускав ніколи. :think:
Щось схоже з DayZ, крива-коса альфа де тебе могла вбити драбина - засідав невилазячи, релізну потикав палкою й викинув..
mgerchik
Member

Kanjo: 04.01.2025 16:32Бл ей 11лет а оптимизация на уровне если бы она вышла вчера
что не так с оптимизацией? это вы ее на старте не застали, сейчас все довольно неплохо.
maxafon
Member

симулятор рейду, більше там немає що робити, особливо соло гравцю
gamersfan
Member

KimRomik: 04.01.2025 17:39 Одна з найкращих ігор однієї з найкращих ігрових студій :up:
Надеюсь это рофл? Вместо того что бы сделать нормальный паттерн отдачи оружия, дабы скрипты его не могли повторить, они просто тупо побанили возможность заходить ВСЕМ людям с мышью Bloody/a4tech на сервера.
Супер политика. Типо на другие фирмы скрипты не ставят, а вот на эти - все читеры. Такого скотского отношения к игрокам ни в одной игре не было. Так же меня сделали при заходе в игру рыжей женщиной африканкой, и говорят - "ну, тут как в жизни, кем родился, тем и играй". Максимальный высер разрабов, я в игры играю как раз для того, что бы делать то что в жизни не могу. :spy:
При заходе на сервер проверяет несколько минут файлы, или кэш какой то создает. Даже на ССД этот процесс супер долгий, причем это не шейдеры компилирует, а вообще что то рандомное, чисто в одном расте такая фигня есть. :down:
Enjthesilence
Member

gamersfan: 04.01.2025 22:49
KimRomik: 04.01.2025 17:39 Одна з найкращих ігор однієї з найкращих ігрових студій :up:
Надеюсь это рофл? Вместо того что бы сделать нормальный паттерн отдачи оружия, дабы скрипты его не могли повторить, они просто тупо побанили возможность заходить ВСЕМ людям с мышью Bloody/a4tech на сервера.
Супер политика. Типо на другие фирмы скрипты не ставят, а вот на эти - все читеры. Такого скотского отношения к игрокам ни в одной игре не было. Так же меня сделали при заходе в игру рыжей женщиной африканкой, и говорят - "ну, тут как в жизни, кем родился, тем и играй". Максимальный высер разрабов, я в игры играю как раз для того, что бы делать то что в жизни не могу. :spy:
При заходе на сервер проверяет несколько минут файлы, или кэш какой то создает. Даже на ССД этот процесс супер долгий, причем это не шейдеры компилирует, а вообще что то рандомное, чисто в одном расте такая фигня есть. :down:
скільки годин награв?
gamersfan
Member

Enjthesilence: 04.01.2025 22:58 скільки годин награв?
20 часов
А какая разница, если я говорю про тупорылое отношение разработчиков и кривой движок, а не про тот же скучный геймплей? Или через 1000 часов можно перестать быть женщиной афро-африканкой? :mad:
KimRomik
Member

gamersfan: 04.01.2025 22:49Такого скотского отношения к игрокам ни в одной игре не было
такого не менш найгіршого ставлення до гравців є і в інших іграх, наприклад, Апексі, там точно на власній шкурі все зрозумієш як все настільки погано, і в цьому плані у цієї гри просто немає рівних на світі

gamersfan: 04.01.2025 22:49рыжей женщиной африканкой
:D тримаю парі, що рано чи пізно розробники додадуть функцію зміни зовнішності ігрового персонажу, але на це їм просто потрібен час, бо стільки контенту ще попереду треба додати
LordTornado
Member

Самый первый раст (с зомби) был интересный, но всё погубили сотни читеров. Вторая версия была не особо лучше по графике, но системные требования были выше в несколько раз...
Tetronga
Member

Викидати час на онлайн дро4чильні це одна з найбільших помилок в моєму житті. Марно втрачені тисячі годин... :horror:
Alligator
Member

Tetronga: 05.01.2025 07:35 Викидати час на онлайн дро4чильні це одна з найбільших помилок в моєму житті. Марно втрачені тисячі годин... :horror:
І тому ти вирішив все змінити та пішов витрачати час на форумі? :shuffle:
destructX
Member

Tetronga: 05.01.2025 07:35 Викидати час на онлайн дро4чильні це одна з найбільших помилок в моєму житті. Марно втрачені тисячі годин... :horror:
А шо не марно? :laugh:
Tetronga
Member

Alligator: 05.01.2025 08:28
І тому ти вирішив все змінити та пішов витрачати час на форумі? :shuffle:
Звісно, хороший план :gigi:
Nehrk
Member

Лол претензии к оптимизации это откуда тут вообще?
pelia
Member

stoned: 04.01.2025 18:35 Не знаю чому, але в легасі грав регулярно, опісля оновлення власне й не запускав ніколи. :think:
Щось схоже з DayZ, крива-коса альфа де тебе могла вбити драбина - засідав невилазячи, релізну потикав палкою й викинув..
Легасі був дуже атмосферним, а далі якийсь цирк почався з автоматичними турелями і вертольотами
waryag
Member

gamersfan: 04.01.2025 22:49Так же меня сделали при заходе в игру рыжей женщиной африканкой
Еще и страшной, наверное?
Помимо тяжкого личного оскорбления, как это влияет на игровой процесс от первого лица?
Ответить