так казуїстика чи віктімблеймінг? ви вже там визначайтесь якось
я мав на увазі інше, звичайно, і я думав, що досить ясно висловився в своїй реакції на те, що ви притягнули це відео. але, мабуть, тут і справді ваше бажання схавати що завгодно по сабжу бере гору. на таких людей дербанер і працює))
dext: ↑
17.09.2026 17:55Пан oversteve та всі інші захисники 12pin діють за абсолютно аналогічним патерном: в 99% винний користувач, а 1% - "ніпанятна", і цей паттерн перебдачуваний на 100%
я не можу погодитись. те що бачив я на сторінках редіту і форуму в моїх очах виглядає зовсім інакше. те, що люди намагаються комплексно оцінити і розібратись в причинах тих ситуацій з роз'ємами, які стають відомі, а не просто воліють упоротись по хейту і зловтішанню разом з більшістю, це аж ніяк не те, що ви описуєте. але, якщо ви бачите таким чином -- раді Бога, не буду вас переконувати, вважайте як вам подобається
я ж кажу, що не дивився відео, ви це знову не прочитали? то ж звідки я можу знати на якій стороні і чипали вони його чи ні?)
повторюю, я не дивився відео і написав, що обставини ситуації окрім перелічених (реклама wireview, відключений моніторинг струмів на карті, що його підтримує) мені не відомі. але перелічених мені достатньо, щоб не заглиблюватись в цей кейс: сумнівно і не цікаво. де тут "віктім" і кого я "блейм"?
що дивитись? я кажу, що мій запит до ЛЛМ звучав зовсім не так, як ви описуєте. до чого ви це пишете? ви пройшли по посиланню на березневе обоговорення? почитали що там написано, чи ви як завжди?
17.09.2026 17:55rated=certified в даному контексті, тобто виробник дозволяє використовувати такі кабелі
сертифікація це трохи інший процес. але, якщо виробник будь-то bqt, corsair чи суперквітка (у яких є такі кабелі) пише на фірмовому кабелі 2х8пін -> 12+4пін що він 600w rated, що це означає? просто ніхто не напише 300w про 8-пін роз'єм на відеокарті, звичайно. зі зрозумілих причин.
ооо яке сміливе твердження))) прямо "більшість"? пруфанути вам його звісно нічим. я це знаю, і ви це знаєте. подібні фантазії та припущення будете комусь іншому заливати, зі мною такий номер не пройде
теж ваші фантазії та припущення. є чим довести? ні.
але давайте підемо просто за логікою: де приховують? що саме приховують? RMA відсотки на майндфекторі доступні кожному, наприклад. якщо б оплавлень було справді статистично багато, там би як мінімум це було відображено. і, як на мене, це все неможливо було б приховати і в інших місцях. ніяк.
але ні, маємо купку випадків які всі обсмоктують з причин описаних мною в попередньому повідомленні. а решта то ваші фантазії.
17.09.2026 17:55І ця частина вам невідома, чи не так?
Тобто відсилка до 8pin у випадку кратно більших відмов 7900XTX, які відомі саме відмовою ядер є... маніпулятивною, не в перший раз, і вочевидь не в останній
ну, ви в ударі, пане фахівець)
якщо вам не подобається 7900XTX, які відомі відмовою ядер (чому про це так мало пишуть в новинах, якщо за статистикою це трапляється мало не частіше ніж будь-які проблеми з 4090, тобто не лише роз'єм, а будь-які взагалі?)
то статистика по 9070 вам теж була наведена, читайте повідомлення повністю.
тепер давайте логіку знову: якщо випадків оплавлення роз'єму статистично багато це має відображатись в статистиці, адже інші проблеми з картами теж трапляються. тобто "інші проблеми" + проблеми з роз'ємом у випадку 12-пін карт, або ж лише "інші проблеми" у випадку 9070/хт (якщо 7900XTX вам не подобається) у випадку 8-пін карт. але статистика майндфекторі свідчить, що RMA зверненть по 9070 з православним роз'ємом більше ніж по якихось 12-пін картах, включно з 5090

що це означає по вашому? який висновок ми можемо з цього зробити?