та ні, дербанера ж)
> Hardware Unboxed отдельно сообщил, что
Thermal Grizzly размещает рекламу на канале. *wink-wink*
> "Зачем пихать платное стороннее устройство в карту где есть свой мониторинг?
Как карта работает с током в 22,
если софт асуса уже при 9.2 выдает предупреждение, а при 12 отрубает ПК?
Значит это ограничение явно было отключено заранее." *wink-wink*
висновки, як то кажуть, робіть самі. я навіть не дивився відео, якщо чесно, тому не знаю тестова це система чи особиста, як часто кабель смикався туди сюди тощо, та інших деталей також.
дуже показовий випадок, нічого не скажеш.
dext: ↑
14.09.2026 20:42В наведеному нещодавно прикладі з редіту - криворукість чи ні, якщо роз'єм пропрацював рік і три місяці?
немає фоток системи, повного конфігу і ще купи необхідних для первинної постановки діагнозу деталей крім фоток власне роз'єму. могло бути що завгодно

і так, криворукість, звісно, не можна виключати. але для того щоб підтвердити треба більше інфи.
14.09.2026 20:42Ваш поточний "рекорд" на фоні цього - рандомна точка на кривій нормального розподілу, не більше
на фоні чого? десятків відомих випадків оплавлення роз'єму на мільйони проданих карт?
14.09.2026 20:42Уточніть, яка сама, бо ми обговорюємо виключно технічну частину (доведені часом переваги 8pin та недоліки 12pin)
не перекручуйте, це ви обговорюєте) я вам багато разів повторював що обговорюю в розрізі сабжу я
ось темка:
viewtopic.php?t=297146
сподіваюсь, ви долучитесь
але вас ніхто не посилав в гугл. якщо б у вас нормально функціонувала пам'ять навіть посилати перечитувати те, що вам вже пояснювалось, би не довелось. а так що поробиш? не пам'ятаєте -- доведеться перечитувати. нагадати де саме? (бо ви і це теж не згадаєте, так?)
14.09.2026 20:42Повторюю: це жодним чином не стосується даної новини, в якій PCIE-8(-6)Pin, який сертифікований на 150W, а фактично тягне вчетверо більше і краще за 12pin.
ще й як стосується. я пишу, що для тих хто слідкував уважніше за цими нюансами, це давно не новина, це вже давно робилось. щодо передавати в тестовому режимі більше, то і по 12пін до 1.5квт ганяли от тільки. що далі?) та нічого. цікаві досліди (с), не більше. ніхто не передає по 12пін більше 600вт, а по 8пін більше 300вт (на відповідних БЖ), ось і вся реальність.
14.09.2026 20:42Тому поясніть сенс існування 12pin окрім, звичайно, розвести лохів на нові БЖ/перехідники
якщо поставити себе на місце хуанга, то я розглядаю перехід на 12vhpwr в першу чергу як відповідь на ситуацію, коли з одного боку карти почали споживати сильно більше, а ліпити по 4х8-пін роз'єми бажання у нвдії вже не було. це не зручно навіть в корпусах середнього розміру не кажучи про все більш і більш популярний SFF. ну ось так подивились вони, що такого компактного і цікавого існувало вже і по спеках підходило (Molex Micro-Fit 3.0), трохи допиляли і пустили в серію.