Так я до чого, пишуть ось на скріні що плата може підійти для покупки в якості розумного компроміса, це вони про що пишуть, про можливість апгрейду вже через рік? Класний компроміс, купити плату майже за 200 баксів на новій платформі і вже через рік не мати можливості для апгрейду. Також весело виглядає непотрібна підтримка DDR2-800 як взагалі таке можна написати, типу сьогодні це не актуально то й не треба купувати бо ви ж компа за 1к баксів щороку збираєте (2006 рік на дворі і 1к баксів це як зараз 1800 або навіть 2000). Таке може написати або дурень, або дурень який переживає що йому не заплатять, вибирайте 1 варіант з 1
Відправлено через 11 хвилин 21 секунду:
Так я знаю, вони так там напроєктували та наінжєнірілі, що довелось робити аж цілих 3 (!) ревізії однієї плати, мабуть потім коли пішли релізи нових проців то головний інжинір викликав своїх студентів і сказав - ЧОРТИ, ПЕРЕРОБІТЬ, і так аж 3 разиS0N1C: ↑ 25.09.2026 23:33 ну дик вона вийшла раніше ніж Коре, мабуть шось накосячили при проектуванні![]()
Але ж в того ж ацуца вийшла наприклад +\- в той же час (UPD вона влітку 2005 вийшла, наплутав) P5LD2 Deluxe, дуже моцна материна з своїми косяками, але в мене була така в якості мертвого донора деталів, і це доволі непогано зроблена дошка. З косяків там доволі ріденький VRM проца і сумнівні капацитори по живленню проца, електроліти нічікон по 560 здається, але ж це плата на 945 чипсеті. Хоча знову ж, я не дуже розумію навіщо відносити її до Deluxe серії, але це треба копати в маркетинг того часу і в конкурентів по ціновій категорії, можливо був якийсь сенс. Я до чого, дошка давала можливість апгрейду і була добре нафарширована, та ще й мала дуже класний охлад для не самого гарячого 945 чипсета, в порівнянні з 975Х
Відправлено через 13 хвилин 2 секунди:
Вона влітку 2006 вийшла, в нас з'явилась в продажу восени 2006, здається у вересні, я на такій клієнту компа збирав. Хотів все саме нове і отримав здається 6300+P5B Deluxe+трошки щось розігнав йому потім, бо охлад брали з прицілом на розгінS0N1C: ↑ 25.09.2026 23:33 The ASUS P5B Premium (often released as the ASUS P5B Premium Vista Edition) was announced in January 2007 and hit retail markets around March 2007