World of Warcraft: Forever отримає власну технологію трасування променів, яка працюватиме навіть на дуже слабких відеокартах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
_nevermind
Member

Повідомлення

waryag: 16.09.2026 14:45
Вони є. Проблема не в них, а в відсутності лідерів, що могли би просувати круті ідеї.
Крис Метцен есть , но он ничего не решает, там совет из фемок - лесбух - трансов принимает решения.

Гойслоп за 15$ в месяц.

Крис Метцен даже на Близзкон не пришел. Думайте.
penetrator
Member

Повідомлення

Метцен обратно явно не от хорошей жизни приполз. И да, отсутствие на сцене близзкона как-бы намекает, что ничего хорошего ВоВ не ждет. Но на какое-то время меня хватит понастольгировать в форевер опять.
den888
Member

Повідомлення

Вже б випустили якусь другу частину та не мучили цього діда з 2001 року
Widoon
Junior

Повідомлення

Бачив як круто міняє картинку dlss5 (тобто нейронний рендеринг) у wow classic, тому хотілося би офіційну підтримку
Mnemon
Member

Повідомлення

Georgin: 16.09.2026 15:08 waryag
Нереалізована можливість щє гірше за відсутність такої можливості. На даний момент я не бачу жодної підстави говорити, що серед девів Blizzard щє є талановиті люди які хоч якось позитивно впливають на розвиток гри.

Бажання приємно здивуватись в мене є але надії на це вже давно немає. Сюжет WoW після стількох років знущання не врятувати - хіба що просто сказати шанувальникам "вважайте всю історію,
що відбувалася у цьому часовому проміжку, дурним сном або хоча б неканонічним фанфіком по мотивах" і запропонувати нову версію від дійсно талановитих сценаристів.

WoW завжди була більше про сюжет, а та ж "лінійка" - про бездумний мобогрінд та мочилово на осадах (хоча пам'ятаю, як мені фанати лінійки доводили, що там є цікавий сюжет і грати вони починали саме заради нього,
а не заради задниць темних ельфійок крупним планом на моніторі). Я їм не повірив, бо сам грав у 4-і хроніки і практично всі квести там з описом для одноклітинного організму: "завали N мобів", "збери X чогось і для цього завали N мобів",
"отримай нову професію і для цього збери X чогось, а для цього завали N мобів". Єдине, що мені сподобалось у "лінійці" - це декілька красивих локацій.

А от у WoW цікаві квести були, навіть цікаві квестові лінійки були. Блін, та там навіть коли просили "збери X чогось і для цього завали N мобів", то оформляли це у нормальну історію.
Без інтригуючого і логічного розвитку сюжету WoW нежиттєздатний.
Повну чухню несёш во всех своих постах. Если ты играл только до Лича, то как ты можешь рассуждать об современной версии игры не поиграв в неё и не добившись каких либо значимых результатов, какого то нормального прогресса в пве или пвп? Сюжетка в вове была, но осн игра заключается в разнообразном контенте на макс лвл (подземелья с ключами, рейды разного уровня сложности, батлграунды, арены, ачивки, кучи квестов и тд), сюжет это малая доля того, чем можно заниматься в игре. Современный вов - это по большей части сессионка. Ты заходишь, закрываешь ключи для одевания, ачивки этого сезона, проходишь мифик рейды с группой и тд. всё, дальше можно отдыхать или качать твинка и повторять этот процесс. А ты, как старый дед, ворчишь, что вот в личе или ванниле было круче, "трава зеленее" и тд. бред такое писать. Разработчики столько времени вкладывают в проект, столько времени его поддерживают, что то новое придумывают, чтоб было интересно. А тебе всё не так. Ну так есть уйма других игр. :)
Georgin
Member

Повідомлення

Mnemon
Мені приблизно так само пофіг на твою думку як і тобі на мою.

Якщо ти хочеш, щоб хоч хтось сприймав написане тобою серйозно - ніколи не починай свої пости у дискусії з "Повну чухню несёш во всех своих постах." і тому подібних фраз.
Ти звертаєшься до людини і перша твоя фраза відразу показує, що тебе абсолютно не цікавить її думка та аргументи, але при цьому вона має читати і обдумувати твою?
А навіщо це робити якщо ти ведеш себе по хамськи?
Zealoth
Member

Повідомлення

Тысяча перекрасок моделек эльфов которые выдают за новые рассы это старания :gigi:
Mnemon
Member

Повідомлення

Georgin: 16.09.2026 17:24 Mnemon
Мені приблизно так само пофіг на твою думку як і тобі на мою.

Якщо ти хочеш, щоб хоч хтось сприймав написане тобою серйозно - ніколи не починай свої пости у дискусії з "Повну чухню несёш во всех своих постах." і тому подібних фраз.
Ти звертаєшься до людини і перша твоя фраза відразу показує, що тебе абсолютно не цікавить її думка та аргументи, але при цьому вона має читати і обдумувати твою?
А навіщо це робити якщо ти ведеш себе по хамськи?
Кому надо, тот поймёт всё, что я написал. А ты не обижайся на правду. Если ты закончил играть на личе и пытаешься высказать своё "очень важное" мнени о современном вове и всё что с ним связано основываясь на своём прошлом опыте или по видео с ютуба, то это, как минимум глупо. Современный варкрафт намного интересней и разнообразней во всех аспектах по сравнению со старыми версиями.
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

Georgin: 16.09.2026 15:08 waryag
задниць темних ельфійок крупним планом на моніторі
ви так кажете ніби це шось погане :gigi:
Georgin
Member

Повідомлення

Mnemon
Кому потрібно - той дійсно зрозуміє.
Моя думка рівно настільки ж важлива для мене наскільки і твоя для тебе.
У моїх постах я коротко розказав, що саме ціню у онлайн іграх і конкретно олдскульному WoW, коли грав, на якому етапі завершив грати і чому саме це зробив. коли завершив грати і привів аргументи стосовно моєї особистої думки.
Я нікому її не нав'язую. Для того, щоб знати сюжет сучасного WoW мені не потрібно в нього грати ні секунди - все розписано в деталях на профільних сайтах і мій літературний досвід дозволяє мені оцінити цей "шедевр".
Для мене WoW це сюжетна RPG і якщо мене нудить від сюжету - нащо мені заглиблюватись у механіки? Це моя особиста думка.

"Современный варкрафт намного интересней и разнообразней во всех аспектах по сравнению со старыми версиями." - це якраз твоя особиста думка, у мене щодо цього є своя.
"А ты не обижайся на правду" - це твоя правда яку ти собі сам і вигадав. А от твоє хамство - це об'єктивне порушення загальноприйнятої норми поведінки у дискусії.
Якби ти хотів просто донести свою думку до суспільства і похвалити гру - просто написав би свої аргументи і враження адекватно, без хамства.

А так - вийшло з тебе те, що вийшло. На цьому і закінчимо.
Rabbitultra
Member

Повідомлення

Згадали про vendor agnostic RT який ще років 6 тому показували крайтек на своєму крайенжн що не потребував рт ядер, чи як?
Georgin
Member

Повідомлення

rjavyi_pastor
Ні не погане але я б хотів, щоб ті шанувальники "лінійки" чесно визнавали, чому саме почали грати у неї :)
Не казки про "класний та глибокий сюжет", а pvp з мародерством луту, осади та ельфійські цицьки - оце у "лінійки" дійсно було зроблено на совість :)
Impulse101
Member

Повідомлення

Georgin: 16.09.2026 09:35 Моя особиста думка після оцієї фрази "Це переосмислення класичної версії гри з розширеним світом, новими можливостями та новими завданнями. World of Warcraft: Forever буде дружнішою до новачків." - це вирок,
версія буде повним шлаком. І проблема буде зовсім не у графіці та технічних аспектах - проблема буде у повній руйнації класичних механік та історії. Я абсолютно не вірю у здатність сучасної безталанної Blizzard зробити хоч щось
цікаве та корисне. Серед них вже давно немає жодного талановитого сценариста чи дизайнера.
Погугли хто такий Кріс Метцен і яку посаду він зараз обіймає в Бліззард
Відповісти