Georgin: ↑
16.09.2026 15:08
waryag
Нереалізована можливість щє гірше за відсутність такої можливості. На даний момент я не бачу жодної підстави говорити, що серед девів Blizzard щє є талановиті люди які хоч якось позитивно впливають на розвиток гри.
Бажання приємно здивуватись в мене є але надії на це вже давно немає. Сюжет WoW після стількох років знущання не врятувати - хіба що просто сказати шанувальникам "вважайте всю історію,
що відбувалася у цьому часовому проміжку, дурним сном або хоча б неканонічним фанфіком по мотивах" і запропонувати нову версію від дійсно талановитих сценаристів.
WoW завжди була більше про сюжет, а та ж "лінійка" - про бездумний мобогрінд та мочилово на осадах (хоча пам'ятаю, як мені фанати лінійки доводили, що там є цікавий сюжет і грати вони починали саме заради нього,
а не заради задниць темних ельфійок крупним планом на моніторі). Я їм не повірив, бо сам грав у 4-і хроніки і практично всі квести там з описом для одноклітинного організму: "завали N мобів", "збери X чогось і для цього завали N мобів",
"отримай нову професію і для цього збери X чогось, а для цього завали N мобів". Єдине, що мені сподобалось у "лінійці" - це декілька красивих локацій.
А от у WoW цікаві квести були, навіть цікаві квестові лінійки були. Блін, та там навіть коли просили "збери X чогось і для цього завали N мобів", то оформляли це у нормальну історію.
Без інтригуючого і логічного розвитку сюжету WoW нежиттєздатний.
Повну чухню несёш во всех своих постах. Если ты играл только до Лича, то как ты можешь рассуждать об современной версии игры не поиграв в неё и не добившись каких либо значимых результатов, какого то нормального прогресса в пве или пвп? Сюжетка в вове была, но осн игра заключается в разнообразном контенте на макс лвл (подземелья с ключами, рейды разного уровня сложности, батлграунды, арены, ачивки, кучи квестов и тд), сюжет это малая доля того, чем можно заниматься в игре. Современный вов - это по большей части сессионка. Ты заходишь, закрываешь ключи для одевания, ачивки этого сезона, проходишь мифик рейды с группой и тд. всё, дальше можно отдыхать или качать твинка и повторять этот процесс. А ты, как старый дед, ворчишь, что вот в личе или ванниле было круче, "трава зеленее" и тд. бред такое писать. Разработчики столько времени вкладывают в проект, столько времени его поддерживают, что то новое придумывают, чтоб было интересно. А тебе всё не так. Ну так есть уйма других игр.