Предлагаю обсудить World of Warcraft: Forever отримає власну технологію трасування променів, яка працюватиме навіть на дуже слабких відеокартах
Сейчас кто-то решил заниматься оптимизацией, а не в грубую навешивать DXR на старый движок? Поразительно.
Новини
Останні статті і огляди
World of Warcraft: Forever отримає власну технологію трасування променів, яка працюватиме навіть на дуже слабких відеокартах
-
warp37
Member
-
Devianne
Member
О скоро можна буде дістати з комірки свій посох.... 
-
Georgin
Member
Моя особиста думка після оцієї фрази "Це переосмислення класичної версії гри з розширеним світом, новими можливостями та новими завданнями. World of Warcraft: Forever буде дружнішою до новачків." - це вирок,
версія буде повним шлаком. І проблема буде зовсім не у графіці та технічних аспектах - проблема буде у повній руйнації класичних механік та історії. Я абсолютно не вірю у здатність сучасної безталанної Blizzard зробити хоч щось
цікаве та корисне. Серед них вже давно немає жодного талановитого сценариста чи дизайнера.
Розумію, що вони хочуть знову зрубати бабла на відомій та популярній серії але навіть їхня реінкарнація ванілли вже була з сумнівними нововведеннями типу продажу бустів на експу і т.п. та спрощєнням всього що тільки можна.
Що вони зроблять цього разу - страшно навіть уявити.
версія буде повним шлаком. І проблема буде зовсім не у графіці та технічних аспектах - проблема буде у повній руйнації класичних механік та історії. Я абсолютно не вірю у здатність сучасної безталанної Blizzard зробити хоч щось
цікаве та корисне. Серед них вже давно немає жодного талановитого сценариста чи дизайнера.
Розумію, що вони хочуть знову зрубати бабла на відомій та популярній серії але навіть їхня реінкарнація ванілли вже була з сумнівними нововведеннями типу продажу бустів на експу і т.п. та спрощєнням всього що тільки можна.
-
Kypatop01
Member
Кто бы что не говорил WoW как был продуктом который любят, так им и остаётся.
Им занимаются, продвигают, улучшают.
До сих пор каждые год-два возникает желание зайти, что нибудь позакрывать, гденить какой-то стрим/видео глянуть.
Это стабильность.
Им занимаются, продвигают, улучшают.
До сих пор каждые год-два возникает желание зайти, что нибудь позакрывать, гденить какой-то стрим/видео глянуть.
Это стабильность.
-
yurius_r
Member
Devianne
Там буде undead паладін. Із посохом не дуже автентично буде
Там буде undead паладін. Із посохом не дуже автентично буде
-
avebael
Member
Куди уже дружелюбніше? Невже буде віковий рейтинг 3+ ?Georgin: ↑ 16.09.2026 09:35 World of Warcraft: Forever буде дружнішою до новачків.
-
pelia
Member
Нема шо думати, у них дуже простий план: взяти кастомну піратку, подати на них в суд щоб обісрались і закрили сервер, зробити як у них.Georgin: ↑ 16.09.2026 09:35 Моя особиста думка після оцієї фрази "Це переосмислення класичної версії гри з розширеним світом, новими можливостями та новими завданнями. World of Warcraft: Forever буде дружнішою до новачків." - це вирок,
Приклади?:
- Nostalrius - закрили і відкрили свій класік, хоча кричали що воно нікому не треба
- Turtle WoW - сервер з хардкор модом, який виявився дуже популярним, у блізів популярності не дуже отримав, на відміну від цієї піратки, довелось закривати
- Project Ascension - великий кастомний сервер, закрився буквально 2 тижні тому, і тут блізи анонсять щось подібне самі (стара їх штука не вистрелила, вже всі забули як воно називалось)
-
Georgin
Member
pelia
Я сам грав на Lights Hope (він якраз і був спадкоємцем Nostalrius), доки його не закрили з тієї ж самої причини
В ліцензійну WoW прийшов на Burning Crusade, а завершив фактично на Lich King (в Cataclysm трохи побігав, подивився змінені карти але вже якось не пішло).
Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
avebael
Колись ніхто і подумати не міг, що у перевиданні класики елітні моби перетворяться з реальної загрози на посміховисько. Скільки мемів я на цю тему бачив - не перелічити.
Немає меж для безталанності та жадібності девів, тому навіть не знаю, що вони зроблять цього разу... Можливо, повністю автоматизують рейди для соло-аутистів та мобілкогеймерів, додаючи у їх паті пачку суперпрокачаних
та одягнених у топ-шмот мобів на основі ШІ, які знатимуть все, вмітимуть все і вбиватимуть Рагнароса за одну хвилину. І коштувати кожен призив такої паті буде 9.99$
Я сам грав на Lights Hope (він якраз і був спадкоємцем Nostalrius), доки його не закрили з тієї ж самої причини
В ліцензійну WoW прийшов на Burning Crusade, а завершив фактично на Lich King (в Cataclysm трохи побігав, подивився змінені карти але вже якось не пішло).
Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
avebael
Колись ніхто і подумати не міг, що у перевиданні класики елітні моби перетворяться з реальної загрози на посміховисько. Скільки мемів я на цю тему бачив - не перелічити.
Немає меж для безталанності та жадібності девів, тому навіть не знаю, що вони зроблять цього разу... Можливо, повністю автоматизують рейди для соло-аутистів та мобілкогеймерів, додаючи у їх паті пачку суперпрокачаних
та одягнених у топ-шмот мобів на основі ШІ, які знатимуть все, вмітимуть все і вбиватимуть Рагнароса за одну хвилину. І коштувати кожен призив такої паті буде 9.99$
-
Devianne
Member
Номарльно на класиці побігав, мені сподобалося. Дуже легко кажите - анкіраж та накс в класиці закрили?Georgin: ↑ 16.09.2026 09:35 Моя особиста думка після оцієї фрази "Це переосмислення класичної версії гри з розширеним світом, новими можливостями та новими завданнями. World of Warcraft: Forever буде дружнішою до новачків." - це вирок,
-
Telcontar
Member
Georgin
Бо це не 2004-й, де не існувало досвідчених гравців, білдів, ґайдів і т.д.
Той старий Классик вже ніколи не повториться саме через це.
-
avebael
Member
на класиці не вбивали рагну в зеленці. ніхто і ніколи. досвідчених гравців вистачало, тіж Nihilum вже булиTelcontar: ↑ 16.09.2026 11:40 Georgin
і теорікрафтом обмазувались з ніг до голови, нажаль woh.ru уже сканав але на вебархіві можно поритись.
зараз на офф.форумах навіть близько нема таких обговорень по тактикам
-
Georgin
Member
Devianne
Звісно закрили, тільки щє у BC. У оновленій класиці я навіть не викачав чара на максимум, бо мені всі ці "осучаснення" з монетизацією, напихуванням маунтів яких там не мало бути,
нерфом елітних мобів і т.п. не сподобались. Друзям моїм, з якими я грав, це теж не прийшлося до вподоби і ми колективно дропнули все це щастя.
Можливо десь там, у якомусь рейді (наприклад той же AQ - судячи з інтернетів, там деви спробували відтворити серверний івент з відкриттям воріт) я б і отримав якісь позитивні ностальгічні відчуття,
але загальна атмосфера мені цього зробити не дала. На тому ж Lights Hope я отримував незрівнянно більше фану від звичайної гри та рейдів, хоча це була чиста класика + трохи багів піратки.
Я не знаю, що відбувається у цьому перевиданні класики або BC зараз але я читаю новини про основну серію. Те, що я бачу і чую щодо сюжетних подій, давно вже добило найменьшу іскру моєї зацікавленності у сучаному WoW.
Blizzard якимось чином вдалося зіпсувати навіть те, за що їх дуже любили і поважали - шикарні кінематографічні трейлери. Спочатку вони стали просто нецікаві (тому що сам сюжет скотився у лайно),
а потім знизилась якість режисури та постановки самих роликів. Останнім епічним для мене роликом став опенінг Cataclysm, потім щє трохи порадував опенінг Warlords of Draenor і на цьому все.
Звісно закрили, тільки щє у BC. У оновленій класиці я навіть не викачав чара на максимум, бо мені всі ці "осучаснення" з монетизацією, напихуванням маунтів яких там не мало бути,
нерфом елітних мобів і т.п. не сподобались. Друзям моїм, з якими я грав, це теж не прийшлося до вподоби і ми колективно дропнули все це щастя.
Можливо десь там, у якомусь рейді (наприклад той же AQ - судячи з інтернетів, там деви спробували відтворити серверний івент з відкриттям воріт) я б і отримав якісь позитивні ностальгічні відчуття,
але загальна атмосфера мені цього зробити не дала. На тому ж Lights Hope я отримував незрівнянно більше фану від звичайної гри та рейдів, хоча це була чиста класика + трохи багів піратки.
Я не знаю, що відбувається у цьому перевиданні класики або BC зараз але я читаю новини про основну серію. Те, що я бачу і чую щодо сюжетних подій, давно вже добило найменьшу іскру моєї зацікавленності у сучаному WoW.
Blizzard якимось чином вдалося зіпсувати навіть те, за що їх дуже любили і поважали - шикарні кінематографічні трейлери. Спочатку вони стали просто нецікаві (тому що сам сюжет скотився у лайно),
а потім знизилась якість режисури та постановки самих роликів. Останнім епічним для мене роликом став опенінг Cataclysm, потім щє трохи порадував опенінг Warlords of Draenor і на цьому все.
-
yariksom
Member
Хоч хтось думає за гравців, які набивають йому гаманець, те, що не потратять на нову відяху те віднесуть видавцю за Варкраху.