На них щас скидка на НКяскраво не те слово:
Відправлено через 46 секунд:
Думал для себя, но в цвет не ложатся.
На них щас скидка на НКяскраво не те слово:
на них як раз немає, на деякі інші сети єStTechnik: ↑ 22.08.2026 08:33На них щас скидка на НК
вчора нарешті дійшли руки до цієї дошки. відмічу, що вона відрізняється від раніше мною впольованої ESA-3000-HASRO, яка на кілька років молодша і зроблена вже в об'єднаній німеччині. 1000-HAD має якісніший пластик корпусу, кращу збірку з гвинтами і щільнішими зачіпками, пцбшка приклеєна до верхньої рамки adhesive-стрічками, сидить на додаткових направляючих і тд. тобто HASRO здешевили де могли саме по корпусу, але сама пцбшка відрізняється мінімально, світчі-стаби, відповідно також ті самі ~40 річні вінтаж блеки. як писав раніше, батч трапився максимально вдалий в обох клавіатурах черрі, на відміну від чотирьох WYSE'ів (за якими я їздив в Київ), де частина світчів були такі як в черрі, а частина з тих notorious пісочних вінтажів, яким не пощастило зробитись на необслужених молдах тощоleif: ↑ 08.05.2026 21:48коли я їх познімав, під ними були ще давніші наскельні малюнки написи кирилічних літер олівцем
p.s.leif: ↑ 08.05.2026 21:48кирилічних літер олівцем

кнопкам треба просвічуватись?FarCry: ↑ 25.08.2026 15:21 Народ, допоможіть знайти гідного спадкоємця для моєї Asus Echelon Mech клавіатури. (Cherry MX Black)
у Хатор з клав тільки остання лінійка Skyfall нормальні, сам маю фуллсайз 100 прошку. Плюсом є wired версії на кожну, наче, модель.Vincent66: ↑ 25.08.2026 18:11 Доброго дня, допоможіть з вибором клавіатури механіки,до цього ніколи не було, зупинився на цих варіантах ціна/якість.
HATOR Gravity TKL клавіатура скелетон, виглядає прикольно наче буде простіше чистити.
Hator Rockfall 3 Mecha TKL по ціні така ж як і попередня але свіжіша і не має регулювання гучності.
Hator Skyfall 80/pro найбільш свіжий варіант і прохи дешевша якщо брати варіант не про. але не сильно подобається що це не повноцінна 80-ка а тут не має-home, end, scroll lock, pause/break.
Клавіатура для домашнього пк, не впевнений що буду користуватися по безпроводу. адже прийдеться заряджати її кожні 2-3 дні.
Дійсно почитав відгуки про Hator Rockfall 3 то багато проблем, хоча так розхвалюють блогери українські,може звісно занесли...але це прикро..destructX: ↑ 25.08.2026 18:26у Хатор з клав тільки остання лінійка Skyfall нормальні, сам маю фуллсайз 100 прошку. Плюсом є wired версії на кожну, наче, модель.Vincent66: ↑ 25.08.2026 18:11 Доброго дня, допоможіть з вибором клавіатури механіки,до цього ніколи не було, зупинився на цих варіантах ціна/якість.
HATOR Gravity TKL клавіатура скелетон, виглядає прикольно наче буде простіше чистити.
Hator Rockfall 3 Mecha TKL по ціні така ж як і попередня але свіжіша і не має регулювання гучності.
Hator Skyfall 80/pro найбільш свіжий варіант і прохи дешевша якщо брати варіант не про. але не сильно подобається що це не повноцінна 80-ка а тут не має-home, end, scroll lock, pause/break.
Клавіатура для домашнього пк, не впевнений що буду користуватися по безпроводу. адже прийдеться заряджати її кожні 2-3 дні.
На всі інші можна почитати всюди відгуки, думаю стане зрозуміло![]()
Якщо прям дешево і сердито, офіційно, шоб ткл та була наша розкладка/просвічуюча підсвітка - зараз Lorgar 514TKL по 1.5к в магазинах, я б почав би з неї
Якщо з сліпою печаттю проблем нема, AULA F87 буде майже відміннім ткл ціна/якість
Ну в Skyfall нема повноцінного ТКЛ зі всіма клавішами, а інші я б не брав.Vincent66: ↑ 25.08.2026 19:26Дійсно почитав відгуки про Hator Rockfall 3 то багато проблем, хоча так розхвалюють блогери українські,може звісно занесли...але це прикро..destructX: ↑ 25.08.2026 18:26
у Хатор з клав тільки остання лінійка Skyfall нормальні, сам маю фуллсайз 100 прошку. Плюсом є wired версії на кожну, наче, модель.
На всі інші можна почитати всюди відгуки, думаю стане зрозуміло![]()
Якщо прям дешево і сердито, офіційно, шоб ткл та була наша розкладка/просвічуюча підсвітка - зараз Lorgar 514TKL по 1.5к в магазинах, я б почав би з неї
Якщо з сліпою печаттю проблем нема, AULA F87 буде майже відміннім ткл ціна/якість
Про Lorgar тех часто рекламу бачив, в тому числі розглядав 514 але вона не так подобається як той же rockfall 3 чи gravity, да і на Хатор так все гарно намальовано шумка,кейкапи і т.п.
Ще сподобалась Lorgar KBP70TKLW але ціна кусається да і дуже не звичіно там символи стоять да і підсвітка тільки анл. розкладки таке собі..
З приводу сліпого друку наче і не має проблем але принципового не розглядаю такі варіанти де немає нормальної локалізації в ідеале щоб і українська підсвічувалась, як в тому самому хатор
Мені треба в цілому тільки щоб шрифти підсвічувались. Навколо кнопок воно мені не всралось.destructX: ↑ 25.08.2026 16:20 кнопкам треба просвічуватись?
безпровідні клавіатури прекрасно працюють по кабелю так само, якщо б в них не було акумулятору![]()
підсвітка майже всюди (окрім самих дешевих варіантів) регулюєма - хоч ргб, хоч статично, хоч зонально як придумаєш, хоч вимкнено, все в софті спокійно регулюється
бюджет?
Тащіть EVO80 і свапайте кейкапиFarCry: ↑ 25.08.2026 20:53 Бюджет? А фіг його знає... 150-200$.