Огляд та тестування системи рідинного охолодження APNX LC1-D 360 BK. Новий лідер?

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Usagi
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд та тестування системи рідинного охолодження APNX LC1-D 360 BK. Новий лідер?

Щось не можу вигадати як тут жирно потролити і зібрати мінусів...
О, знаю!

Яка різниця якщо
у мене Інтел
інтел
у мене АМД
амд
обігрівач все одно не зможе охладити
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!

Мені одне не подобаєтся - нема охолодження VRM :(
Олег963
Member

Повідомлення

Шось не зрозумів ціна 6500 чи 2500 бо у інтернеті магаз 2500.
Usagi
Member

Повідомлення

alex_sul: 02.07.2026 13:25 Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!

А чому лайно? І які ризики?
yariksom
Member

Повідомлення

офігенна штука! вентилятори шумлять і одночасно стрекотить помпа.
Дайте дві! :lol:
Megaclite
Member

Повідомлення

Олег963: 02.07.2026 13:26 Шось не зрозумів ціна 6500 чи 2500 бо у інтернеті магаз 2500.
де?
Сidonix
Member

Повідомлення

У вас помилка сюди, ANPX, а має бути APNX
Востаннє редагувалось 02.07.2026 18:05 користувачем Android, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Ох, дякуємо за зауваження!
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Usagi: 02.07.2026 14:02
alex_sul: 02.07.2026 13:25 Usagi

Смерть помпи, витік хладагенту, складність встановлення.
Usagi
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 02.07.2026 19:16

Cкладність встановлення аіо? в чому? чи я тупий чи лижі не їдуть...

смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.

витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Usagi: 02.07.2026 19:21

смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.

витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.
і я в тому числі.
Забув додати, що я про всі СРО в принципі, а не конкретно про цю.
Usagi
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 02.07.2026 19:28

ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.
і я в тому числі.
Забув додати, що я про всі СРО в принципі, а не конкретно про цю.
не знаю, можна так само боятися ставити башню бо трісне мамка, або що башня відпаде на відюху, шанси ті ж самі як і протікання.
Якщо звісно брати не фул китай а якийсь мінімальний бренд.

Я на одній і тій же сжо вже 6 років. А ще випадково в радік вкрутив пару болтів :gigi: політ нормальний.

Головне виставити на помпі статичну швидкість, в мене 100% та поставити радіатор трубками знизу що б повітря не хапнула
xIIImaL
Member

Повідомлення

Лидор, ага :gigi:

Отправлено спустя 37 минут 24 секунды:
yariksom: 02.07.2026 14:37 офігенна штука! вентилятори шумлять і одночасно стрекотить помпа.
Дайте дві! :lol:
да, вентиляторы шумлят и одновременно выводят теплый воздух за пределы корпуса , что не так? В отличии от радиаторов которые подогревают все внутри
Nihilakt
Junior

Повідомлення

у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
Джон_Иваныч
Member

Повідомлення

Ніколі не мав досвіду з водянками, хоч нічого проти них не маю, але мені завжди заважало оце психосоматичне "а раптом протіче") Від APNX зараз маю кулер AP1-V, ним задоволений, хороша ефективність і стильний вигляд. Ryzen 7 5700Х на 4.5GHz@1.125V по всім ядрам (110-130Вт) у стрес-тесті АІДА64 - до 75с, a в іграх - 50-60с. Брав цей кулер за 1400 рік назад, зараз подивився він близько 2000, за дві тисячи я б мабуть пошукав щось краще, а до 1500грн - це хороший варіант.
Nihilakt: 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
++ За ці гроші теж однозначно взяв би арктік. Від термопасти\термопрокладок до кулерів\серверних вентиляторів - у мене ніколи не було з ними проблем, все ходить довго і не втрачає ефективності з роками.
Artem_M
Member

Повідомлення

Nihilakt: 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
Але у APNX температури помітно нижчі...
cAkeJJ
Member

Повідомлення

Масив вентиляторів тут цільний, тобто всі три вертушки зібрані на одній рамці.
Це звісно прикольно, але якщо один із трьох почне шуршать, тріскати і тд., то доведеться міняти одразу усі три, що є доволі неприємно.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Может тест некорректный? Разные обороты помп, разные условия. Если взять не pro версию Арктика, если взять 420 Арктик обычный тихий - там тоже будут 5 градусов разницы? :-P
Я просто физически не понимаю, что за чудо, как они могли получить такую разницу?
Статья похожа на рекламу.
Нет:
1. Проверки на одинаковых оборотах помпы и кулеров
2. Проверки на одном уровне тихом, чтобы кулеры и помпу не было слышно почти.
3. Проверки на Арктик 420 (как на условном лидере и эталоне).
Была бы в статье эта информация - не вопрос вообще.
DuckRider
Member

Повідомлення

Давай по другому: доверяешь ли ты конторе аерокул, которая выпускала на столько плохие продукты, что пришлось менять имя? И готов ли ты, что в случае проблем такого дешёвого элемента он заберет с собой весь пк?
powerpizza
Member

Повідомлення

Никогда воду не юзал ибо потечёт или помпа шуметь начнёт,ну и процессоры К линейки не юзал после 2500к,обычные 65ватники все базовые потребности хоум юзера закрывают, а воздушки китайской на 150-180вт им с головой
Melofon
Member

Повідомлення

У любой AIO при остановке (смерти) помпы ничего и никуда не течет, эти вещи даже не связаны друг с другом, да и сама смерть помпы обычно самое ранее происходит после выхода гарантийного срока (не считая брака когда вам заменят по гарантии), а у качественных помп и сильно дольше гарантийного срока, а просто утечка это на столько сейчас редкий исход что даже не знаю на сколько это низкий процент, но точно очень низкий (и даже при таком редком случае жидкость не вызовет 100% короткое замыкание т.к. обычно жижа это диэлектрик), сразу видно профессиАнала который никогда AIO и не пользовался, а про сложность установки вообще поржал, это только доказывает что вы никогда не пользовались и не устанавливали AIO :gigi: , это зачастую проще чем установить некоторые двухбашенные кулера, хотя кривые руки тоже никто не отменял и возможно для вас всё это очень сложно! :lol: (впрочем как и установка башни), я обычно за 10-15 минут справляюсь не спеша и самое большее время занимает именно кабельменеджмент, и то только когда от каждого вентиля идут провода и у них тоже есть подсветка( тоесть четыре кабеля подсветки и четыре ШИМ), а такие варианты как в обзоре где от всех вентилей и от помпы идёт один кабель подсветки и два кабеля ШИМ и один юсб то это вообще в разы быстрее, а ведь есть и такие где вообще один кабель на всё то таким и пять минут достаточно.
Відповісти