Щось не можу вигадати як тут жирно потролити і зібрати мінусів...
О, знаю!
Яка різниця якщо
- у мене Інтел
- інтел
- у мене АМД
- амд
А чому лайно? І які ризики?alex_sul: ↑ 02.07.2026 13:25 Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!
де?Олег963: ↑ 02.07.2026 13:26 Шось не зрозумів ціна 6500 чи 2500 бо у інтернеті магаз 2500.
Смерть помпи, витік хладагенту, складність встановлення.Usagi: ↑ 02.07.2026 14:02А чому лайно? І які ризики?alex_sul: ↑ 02.07.2026 13:25 Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!
ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.Usagi: ↑ 02.07.2026 19:21Cкладність встановлення аіо? в чому? чи я тупий чи лижі не їдуть...
смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.
витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
не знаю, можна так само боятися ставити башню бо трісне мамка, або що башня відпаде на відюху, шанси ті ж самі як і протікання.kabostebeztak: ↑ 02.07.2026 19:28ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.Usagi: ↑ 02.07.2026 19:21
Cкладність встановлення аіо? в чому? чи я тупий чи лижі не їдуть...
смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.
витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
і я в тому числі.
Забув додати, що я про всі СРО в принципі, а не конкретно про цю.
Лидор, ага
да, вентиляторы шумлят и одновременно выводят теплый воздух за пределы корпуса , что не так? В отличии от радиаторов которые подогревают все внутриyariksom: ↑ 02.07.2026 14:37 офігенна штука! вентилятори шумлять і одночасно стрекотить помпа.
Дайте дві!![]()
++ За ці гроші теж однозначно взяв би арктік. Від термопасти\термопрокладок до кулерів\серверних вентиляторів - у мене ніколи не було з ними проблем, все ходить довго і не втрачає ефективності з роками.Nihilakt: ↑ 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
Але у APNX температури помітно нижчі...Nihilakt: ↑ 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.