Щось не можу вигадати як тут жирно потролити і зібрати мінусів...
О, знаю!
Яка різниця якщо
- у мене Інтел
- інтел
- у мене АМД
- амд
А чому лайно? І які ризики?alex_sul: ↑ 02.07.2026 13:25 Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!
де?Олег963: ↑ 02.07.2026 13:26 Шось не зрозумів ціна 6500 чи 2500 бо у інтернеті магаз 2500.
Смерть помпи, витік хладагенту, складність встановлення.Usagi: ↑ 02.07.2026 14:02А чому лайно? І які ризики?alex_sul: ↑ 02.07.2026 13:25 Usagi
Аби ляпнуть! Ше скажи що це лайно і не треба його юзать? Може і не треба, але товар є і працює як очікуєтся. Хто хоче саме таке і знає ризики - на здоров'я хай користуєтся!
ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.Usagi: ↑ 02.07.2026 19:21Cкладність встановлення аіо? в чому? чи я тупий чи лижі не їдуть...
смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.
витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
не знаю, можна так само боятися ставити башню бо трісне мамка, або що башня відпаде на відюху, шанси ті ж самі як і протікання.kabostebeztak: ↑ 02.07.2026 19:28ну, принаймні цього бояться ті, хто принципово не ставить СРО.Usagi: ↑ 02.07.2026 19:21
Cкладність встановлення аіо? в чому? чи я тупий чи лижі не їдуть...
смерть помпи? ну вона в них чогось тріщить, може і померти напевно, але заявляти це без статистики бетатестерів-тупо.
витік? сучасна закрита аіо має шанс витоку близький до нуля відсотків. Кастом луп так, може протекти якщо збирала криворучка, але готова сжо без браку - ні.
і я в тому числі.
Забув додати, що я про всі СРО в принципі, а не конкретно про цю.
Лидор, ага
да, вентиляторы шумлят и одновременно выводят теплый воздух за пределы корпуса , что не так? В отличии от радиаторов которые подогревают все внутриyariksom: ↑ 02.07.2026 14:37 офігенна штука! вентилятори шумлять і одночасно стрекотить помпа.
Дайте дві!![]()
++ За ці гроші теж однозначно взяв би арктік. Від термопасти\термопрокладок до кулерів\серверних вентиляторів - у мене ніколи не було з ними проблем, все ходить довго і не втрачає ефективності з роками.Nihilakt: ↑ 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
Але у APNX температури помітно нижчі...Nihilakt: ↑ 03.07.2026 07:26 у меня Arctic Liquid Freezer III Pro 360 там ширина радиатора 36 а здесь 27 мм. новый лидер или не лидер, а арктик радует.
Це звісно прикольно, але якщо один із трьох почне шуршать, тріскати і тд., то доведеться міняти одразу усі три, що є доволі неприємно.Масив вентиляторів тут цільний, тобто всі три вертушки зібрані на одній рамці.
Давай по другому: доверяешь ли ты конторе аерокул, которая выпускала на столько плохие продукты, что пришлось менять имя? И готов ли ты, что в случае проблем такого дешёвого элемента он заберет с собой весь пк?Usagi: ↑ 02.07.2026 19:21Cкладність встановлення аіо? в чому? чи я тупий чи лижі не їдуть...
У любой AIO при остановке (смерти) помпы ничего и никуда не течет, эти вещи даже не связаны друг с другом, да и сама смерть помпы обычно самое ранее происходит после выхода гарантийного срока (не считая брака когда вам заменят по гарантии), а у качественных помп и сильно дольше гарантийного срока, а просто утечка это на столько сейчас редкий исход что даже не знаю на сколько это низкий процент, но точно очень низкий (и даже при таком редком случае жидкость не вызовет 100% короткое замыкание т.к. обычно жижа это диэлектрик), сразу видно профессиАнала который никогда AIO и не пользовался, а про сложность установки вообще поржал, это только доказывает что вы никогда не пользовались и не устанавливали AIO