Happy fragging!
Новини
Останні статті і огляди
Шутеру Quake виповнилося 30 років
-
капітошка
Member
-
SerGG
Junior
Десь ще валяється бейдж з відбору за дісципліною Quake III Arena на чемпіонаті WCG 2002
Задротили тоді добряче
але вище ніж Топ8 по Харкову - не вдалося піднятися
Задротили тоді добряче
але вище ніж Топ8 по Харкову - не вдалося піднятися
-
капітошка
Member
Усіх запрошую на 30й сезон Quake Champions на честь 30ти річчя Quake1
гра безкоштовна + на честь ювілею безкоштовний battlepass
https://store.steampowered.com/app/6115 ... Champions/
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:

Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
гра безкоштовна + на честь ювілею безкоштовний battlepass
https://store.steampowered.com/app/6115 ... Champions/
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
респект та уважуха!SerGG: ↑ 23.06.2026 15:56 Десь ще валяється бейдж з відбору за дісципліною Quake III Arena на чемпіонаті WCG 2002![]()
![]()
Задротили тоді добряче![]()
але вище ніж Топ8 по Харкову - не вдалося піднятися![]()
Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
в мене був amd 5x86 + s3 trio, ніякого 3д прискорення тільки software renderingLiam: ↑ 23.06.2026 09:40Я грав десь вже у 97-98 роках.Polaris: ↑ 23.06.2026 09:30 Легенда, так коліться хто грав в детинстві
Тоді в мене був 486 DX2-100(120) та продавали CD.
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
voodoo або riva коштували десь ~120$ це на той час 600грн шалені грошіВасильович: ↑ 23.06.2026 10:43Бо в ті часи щоб машина тягнула третю "кваку", мало б вже бути досягненнямyariksom: ↑ 23.06.2026 10:31Quake3 в 2000му вийшла, чого ще рік сидів?![]()
-
Kullerok
Member
На первой пске натягивал весь компьютерный клубPolaris: ↑ 23.06.2026 09:30 Легенда, так коліться хто грав в детинстві
-
Vpupkin
Member
Оце я старий вже 
-
капітошка
Member
цікаво чи побачимо ми щось цікаве на цьогорічному QuakeCon у серпні від NightDive?
новий Квейк наврядчи але ремастер Ку3 або Ку4 було би добре побачити
Відправлено через 44 секунди:
новий Квейк наврядчи але ремастер Ку3 або Ку4 було би добре побачити
Відправлено через 44 секунди:
справжні Квейкери не старішають
-
Tyler
Member
Найвпливовіший шутер в історії (десь на рівні з Думом) і одна з улюблених ігор евер. Справжня легенда на віки <3
-
S0N1C
Member
riva 128 була доволі глючноюФеофан Мухин: ↑ 23.06.2026 12:17 Другий Квейк для мене це те, чому я до сих пір користуюсь відеокартами nVidia.
Коли він тільки вийшов, в мене була можливість взяти до дому на вихідні дві перспективних на той час відеокарти - якийсь (не пом'ятаю) Рейдж та Ріва128. Апаратне прискорення ОпенДжіель в мене запрацювало тільки з нВідією.
Пам'ятаю "как сейчас": палиш з бластера вздовж темного коридору, заряд летить вдаль та підсвічує стіни тільки навкруги себе ...
Згадав: RIVA це Realtime Interactive Video & Animation
-
KingpinUA
Member
486dx , S3 1mb, 16mb ram, звука не було бо дорого, а вінда не ставилась бо писало "virus boot sector" , грузився командами через dos