Новини
Останні статті і огляди
Шутеру Quake виповнилося 30 років
-
Liam
Member
-
Polaris
Member
Легенда, так коліться хто грав в детинстві
-
Sutter_Cane
Member
Happy birthday!
- спойлер

-
FirstTDM
Member
Ого как быстро время бежит - шедевру уже 30 лет! Навеки в истории!
Ох как круто было в своё время... а эти легендарные споры между "трактористами" и "мышатниками"
Ох как круто было в своё время... а эти легендарные споры между "трактористами" и "мышатниками"
-
Liam
Member
Я грав десь вже у 97-98 роках.Polaris: ↑ 23.06.2026 09:30 Легенда, так коліться хто грав в детинстві
Тоді в мене був 486 DX2-100(120) та продавали CD.
-
CADR
Member
А я до сих пор люблю поиграть в Quake I, II и IV. Но самый атмосферный из них, конечно, первый.
-
Tetronga
Member
В першому сетінг і стиль класні. Такі готичні мотиви і оригінальні монстри. Другий після цього здався фантазією 13 річного, бо все якось намішано разомCADR: ↑ 23.06.2026 09:54 А я до сих пор люблю поиграть в Quake I, II и IV. Но самый атмосферный из них, конечно, первый.
-
n6407
Member
феномен! 
-
yurius_r
Member
Тобто Wolfenstein 3D ще старіший?! 
-
1234waltz
Member
Тут вже смаки. Бо перший дарк-фентезі, а другий фантастика з біо-механойдами.Tetronga: ↑ 23.06.2026 09:56 В першому сетінг і стиль класні. Такі готичні мотиви і оригінальні монстри. Другий після цього здався фантазією 13 річного, бо все якось намішано разом![]()
-
Fiend
Member
Грав в нього ще з бета версіі, сінглплеер не сподобався, але в мультіплеер грав мабуть років 5 без перериву з 1996 до 2001.
-
yariksom
Member
Quake3 в 2000му вийшла, чого ще рік сидів?Fiend: ↑ 23.06.2026 10:20Грав в нього ще з бета версіі, сінглплеер не сподобався, але в мультіплеер грав мабуть років 5 без перериву з 1996 до 2001.
-
illyha
Member
В первый Quake не играл, но одобряю. Начинал со второго у тёти на работе, а у меня свой комп появился спустя 5 лет. Но всё равно олдскулы свело, с юбилеем! 
-
Васильович
Member
Бо в ті часи щоб машина тягнула третю "кваку", мало б вже бути досягненнямyariksom: ↑ 23.06.2026 10:31Quake3 в 2000му вийшла, чого ще рік сидів?
-
Grossmeister
Member
А откуда первая картинка? Что-то не получается вспомнить такую яркую расцветку.
-
Grava
Member
Grossmeister
Доповнення 2021 року, що вийшло у складі покращеної версії.
Доповнення 2021 року, що вийшло у складі покращеної версії.
-
heidfeld
Member
Quake 4

-
Феофан Мухин
Member
Другий Квейк для мене це те, чому я до сих пір користуюсь відеокартами nVidia.
Коли він тільки вийшов, в мене була можливість взяти до дому на вихідні дві перспективних на той час відеокарти - якийсь (не пом'ятаю) Рейдж та Ріва128. Апаратне прискорення ОпенДжіель в мене запрацювало тільки з нВідією.
Пам'ятаю "как сейчас": палиш з бластера вздовж темного коридору, заряд летить вдаль та підсвічує стіни тільки навкруги себе ...
Згадав: RIVA це Realtime Interactive Video & Animation
Коли він тільки вийшов, в мене була можливість взяти до дому на вихідні дві перспективних на той час відеокарти - якийсь (не пом'ятаю) Рейдж та Ріва128. Апаратне прискорення ОпенДжіель в мене запрацювало тільки з нВідією.
Пам'ятаю "как сейчас": палиш з бластера вздовж темного коридору, заряд летить вдаль та підсвічує стіни тільки навкруги себе ...
Згадав: RIVA це Realtime Interactive Video & Animation
-
1234waltz
Member
Доволі смішна заява, бо грав у Q2 на Rage 128 з OpenGL без проблемФеофан Мухин: ↑ 23.06.2026 12:17 Другий Квейк для мене це те, чому я до сих пір користуюсь відеокартами nVidia.
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Вже не кажучи, наскільки сильно RIVA TNT та Voodoo3 зливали їй по продуктивності.
-
Fiend
Member
Перейшов на ку3 одразу, тільки ще були чемпіонати по ку1, грав паралельно, я щей в ку2 трошки грав, але без успіху, дуже там специфічна була фізика. Ку1 та ку3 в чомусь схожі були за швидкістью - було легко між ними переходити.yariksom: ↑ 23.06.2026 10:31Quake3 в 2000му вийшла, чого ще рік сидів?Fiend: ↑ 23.06.2026 10:20Грав в нього ще з бета версіі, сінглплеер не сподобався, але в мультіплеер грав мабуть років 5 без перериву з 1996 до 2001.
В дома вже був Geforce DDR та P3-550, в клубах так, пк тягнули зі скрипом.Васильович: ↑ 23.06.2026 10:43Бо в ті часи щоб машина тягнула третю "кваку", мало б вже бути досягненнямyariksom: ↑ 23.06.2026 10:31Quake3 в 2000му вийшла, чого ще рік сидів?![]()