destructX
Ну є таке, дійсно але і техніки валом, тому можно і на коні, ну M136 допомогає проти літунів, в цілому за це мені і подобається батла, хаос, натовп, техніка. Іноді заходжу побігати в rush, о там здається сидять усі задроти.
Новини
Останні статті і огляди
Шутер Battlefield 6 отримав мапу Grand Bazaar та став тимчасово безплатним
-
Diablique
Member
-
destructX
Member
так, раш самий "балансний" режим відносно витраченого часу та активності в моментіDiablique: ↑ 10.06.2026 12:28 destructX
Ну є таке, дійсно але і техніки валом, тому можно і на коні, ну M136 допомогає проти літунів, в цілому за це мені і подобається батла, хаос, натовп, техніка. Іноді заходжу побігати в rush, о там здається сидять усі задроти.
а щодо літунів, задротів на літлбьордах не бере нічого, проти них грати нереально
-
Denvys5
Member
Арти нема, у БФ4 на голмунді Хімарс катавсяSKYJAKER: ↑ 10.06.2026 12:12 хоча голмуд всетаки відчувається більш аутентично майже як у БФ4 , і техніки як у БФ4 повно.
-
Diablique
Member
destructX
Бери М 136, трохи практики і вони будуть вже меньш сміливими.
Бери М 136, трохи практики і вони будуть вже меньш сміливими.
-
Unsecond
Member
Дурачок, тебе не дано понять, что в цивилизованном мире, чтобы что-то попробовать, то надо купить, а не украстьdestructX: ↑ 10.06.2026 12:05все рівно купив
И если я её купил, то я должен её боготворить?
-
destructX
Member
обіжений, нашо ти продовжуєш мені писати?Unsecond: ↑ 10.06.2026 13:53Дурачок, тебе не дано понять, что в цивилизованном мире, чтобы что-то попробовать, то надо купить, а не украстьdestructX: ↑ 10.06.2026 12:05все рівно купив
И если я её купил, то я должен её боготворить?![]()
-
SKYJAKER
Member
Так там у БФ4 знизу між двома високими ангарами стояв РСЗВ М142Denvys5: ↑ 10.06.2026 12:49Арти нема, у БФ4 на голмунді Хімарс катавсяSKYJAKER: ↑ 10.06.2026 12:12 хоча голмуд всетаки відчувається більш аутентично майже як у БФ4 , і техніки як у БФ4 повно.![]()
-
Keyser Soze
Member
С каждым апдейтом и дополнением игра и играть становится всё хуже и хуже...
- спойлер
-
Hotspur
Member
Я граю в 5 і 2042
-
mult
Member
Мені 1 подобається.
Геймплей першої світової по кайфу, красиві карти, костюми і зброя.
Полюбляю в2в сервери, де нема автоматичної зброї і все як в ті часи, історично.
Бігаєш з гвинтівкою і це тобі не з автомата чергу доводити
Тут попасти по рухливій цілі з одного пострілу це вже азарт
А коли з близька, промазуєш з гвинтівки і на перезарядку вже нема часу, то в хід іде пістолет або ніж, або штик і це весело.
В частинах де повно автоматичної зброї таких моментів дуже мало.
Але не без ложки дьогтю, мабуть як і в любій частині батли.
Кумарить клас Підтримка.
Своїми переносними мінометами.
Є карти де обмежений простір для маневру і в деяких місцях створюється просто мінометний швал.
Де гине все за секунди.
Це все можна було б врегулювати наприклад обмеженою кількістю мінометників на карту чи щось таке.
Але розробникам явно було пофіг в найкращі часи цієї частини, не кажучи вже про тепер
Геймплей першої світової по кайфу, красиві карти, костюми і зброя.
Полюбляю в2в сервери, де нема автоматичної зброї і все як в ті часи, історично.
Бігаєш з гвинтівкою і це тобі не з автомата чергу доводити
Тут попасти по рухливій цілі з одного пострілу це вже азарт
А коли з близька, промазуєш з гвинтівки і на перезарядку вже нема часу, то в хід іде пістолет або ніж, або штик і це весело.
В частинах де повно автоматичної зброї таких моментів дуже мало.
Але не без ложки дьогтю, мабуть як і в любій частині батли.
Кумарить клас Підтримка.
Своїми переносними мінометами.
Є карти де обмежений простір для маневру і в деяких місцях створюється просто мінометний швал.
Де гине все за секунди.
Це все можна було б врегулювати наприклад обмеженою кількістю мінометників на карту чи щось таке.
Але розробникам явно було пофіг в найкращі часи цієї частини, не кажучи вже про тепер
-
username_1
Member
до 3 и 4 очень далеко.Prescott: ↑ 10.06.2026 10:06ну вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?
В 3, например, артиллерия была настраиваемая. Можно было выбрать разные типы основных снарядов для разных целей. Например, воздушного подрыва (кластерные) против пехоты. А вторым типом оружия на артиллерию можно было поставить ПТРК, противовоздушные ракеты и прочее.
Что уже говорить, если в БФ 6 у основного игрока танка нет даже тепловизора. Вроде, у зенитки тоже.
Вот, что творила арта в БФ3. Ну, и карты после БФ3 ни о чем.
Еще в БФ 3 были наземные истребители танков
Еще в БФ3 можно было 1 выстрелом РПГ в правильное место заглушить мотор БТР, а потом добить.
Отправлено спустя 6 минут 21 секунду:
Карканд тоже был классный:Reinmar: ↑ 10.06.2026 10:03Блін,як я любив Гранд Базар. Типу і заміси непогані і техніка є.
-
Рак
Member
слишком быстрая игра, вчера играю тип бежит в полной амуниции минимум 30кг, просто в стену лбом забегает на саму стену 2 метровую прыгает 4 метра хватается за крышу здания и моментально встает, все это заняло 1.5сек, асасин и человек паук отдыхают, вроде бы 3-4 да и другие бф не были такие быстрые
Востаннє редагувалось 10.06.2026 22:29 користувачем Рак, всього редагувалось 2 разів.
-
kabostebeztak
Member
Мувмент та зброя ближче до кол оф дьютіPrescott: ↑ 10.06.2026 10:06ну вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?Джон_Иваныч: ↑ 10.06.2026 09:51Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
Карти малі (як для батлфілду)
Оновлень нема масштабних
Відправлено через 54 секунди:
Нє, тепловізори там все ж таки є.username_1: ↑ 10.06.2026 22:21до 3 и 4 очень далеко.Prescott: ↑ 10.06.2026 10:06ну вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?
В 3, например, артиллерия была настраиваемая. Можно было выбрать разные типы основных снарядов для разных целей. Например, воздушного подрыва (кластерные) против пехоты. А вторым типом оружия на артиллерию можно было поставить ПТРК, противовоздушные ракеты и прочее.
Что уже говорить, если в БФ 6 у основного игрока танка нет даже тепловизора. Вроде, у зенитки тоже.
Вот, что творила арта в БФ3. Ну, и карты после БФ3 ни о чем.
Еще в БФ 3 были наземные истребители танков
Еще в БФ3 можно было 1 выстрелом РПГ в правильное место заглушить мотор БТР, а потом добить.
Отправлено спустя 6 минут 21 секунду:Карканд тоже был классный:Reinmar: ↑ 10.06.2026 10:03Блін,як я любив Гранд Базар. Типу і заміси непогані і техніка є.
Відправлено через 1 годину 10 хвилин 34 секунди:
А от артилерії дійсно нема. Хай переносять старі карти і додають артилерію. І про нові не забувають.