Новини
Останні статті і огляди
Шутер Battlefield 6 отримав мапу Grand Bazaar та став тимчасово безплатним
-
Джон_Иваныч
Member
Пропоную обговорити Шутер Battlefield 6 отримав мапу Grand Bazaar та став тимчасово безплатним
Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
-
Reinmar
Member
Блін,як я любив Гранд Базар. Типу і заміси непогані і техніка є.
-
Prescott
Member
ну вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?Джон_Иваныч: ↑ 10.06.2026 09:51Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
-
Reinmar
Member
Джон_Иваныч
3 це легенда, але покайфувати не вийде. Я її раніше раз на рік-два ставив періодично пограти десяток годин і вже останній раз у грудні 23 там грало пару сотень людей, тобто реально пограти було тільки на мапі метро і тільки конквест звістно. Інші мапи теж найти можна було, але грати 5 на 5 на мапі на 64 гравця ну таке собі. Про мапи з доповнень або інші режими можна було забути ще у 19-20 приблизно
Відправлено через 54 секунди:
Prescott
Так поставьте і спробуйте на фрівікенд
3 це легенда, але покайфувати не вийде. Я її раніше раз на рік-два ставив періодично пограти десяток годин і вже останній раз у грудні 23 там грало пару сотень людей, тобто реально пограти було тільки на мапі метро і тільки конквест звістно. Інші мапи теж найти можна було, але грати 5 на 5 на мапі на 64 гравця ну таке собі. Про мапи з доповнень або інші режими можна було забути ще у 19-20 приблизно
Відправлено через 54 секунди:
Prescott
Так поставьте і спробуйте на фрівікенд
-
destructX
Member
Поки побігав вчора Rush на ній, сподобалось. Правда дизбаланс по сторонам: атаці дуже важко, взяти останню так і не дали, підступитись нереально.
Obliteration показували в трейлері на Базарі, а по факту режиму на новій мапі нема
Obliteration показували в трейлері на Базарі, а по факту режиму на новій мапі нема
-
Unsecond
Member
Полнейшая, можно на онлайн глянуть, который только падает постоянноPrescott: ↑ 10.06.2026 10:06вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?
-
Soulwatcher
Member
Как вы в это играете...
Ноль умений - тупо пиу-пиу в голову кто быстрее, случайность подбора команды, тупость оппонентов. Результат как подкидывать монетку, только без звуков выстрелов, комп графики. Личный контроль упирается в... во что угодно, но не туда, куда надо. Умения и опыт не растут, вносят ноль в вероятность победы при прочих равных условиях.
Как наигравший чуть (более десяти лет назад) во всякие ммо рпг и даже моba игры, я вообще не вижу тут ничего, что стоит внимания. Пустая трата времени.
В корейских гриндилках можно было выпрямить руки так, что проигрывая уровнем обвеса можно было победить в дуэли топовых игроков. В moba можно было в соло затащить с тем отребьем, которое подкидывало в команду. А что тут?? Кто первый увидел и начал стрелять, тот и победил.
Я вон в унылой стеллар блейд с 20ой попытки завалили красивую девушку-бухарика в босс-испытаниях, прокачав за игру хп всего дважды. Судя по полоске хп на ютубе тех кто её валил, они всю игру прошли, или почти всю. А я просто добравшись до пустоши, завершил её задания и пошёл валить. В этом хоть какой-то смысл, "челендж" с "недоразвитым" персонажем победить силача.
геймеры сейчас и геймеры тогда как небо и земля
Ноль умений - тупо пиу-пиу в голову кто быстрее, случайность подбора команды, тупость оппонентов. Результат как подкидывать монетку, только без звуков выстрелов, комп графики. Личный контроль упирается в... во что угодно, но не туда, куда надо. Умения и опыт не растут, вносят ноль в вероятность победы при прочих равных условиях.
Как наигравший чуть (более десяти лет назад) во всякие ммо рпг и даже моba игры, я вообще не вижу тут ничего, что стоит внимания. Пустая трата времени.
В корейских гриндилках можно было выпрямить руки так, что проигрывая уровнем обвеса можно было победить в дуэли топовых игроков. В moba можно было в соло затащить с тем отребьем, которое подкидывало в команду. А что тут?? Кто первый увидел и начал стрелять, тот и победил.
Я вон в унылой стеллар блейд с 20ой попытки завалили красивую девушку-бухарика в босс-испытаниях, прокачав за игру хп всего дважды. Судя по полоске хп на ютубе тех кто её валил, они всю игру прошли, или почти всю. А я просто добравшись до пустоши, завершил её задания и пошёл валить. В этом хоть какой-то смысл, "челендж" с "недоразвитым" персонажем победить силача.
геймеры сейчас и геймеры тогда как небо и земля
-
Rapt0r
Member
Звідки такий хейт? Я задоволений шісткою, правда часу ну зовсім мало щоб пограти. Скіла у мене звісно маловато в порівнянні з топами але побігати цікаво
-
destructX
Member
ну для хейту вистачає моментів, вони ж все таки змогли просрати найбільш продаваєму гру 2025 року та онлайн в 600к) але тут фанати бо6 хейтять її з релізу, бо так сказав хтосьRapt0r: ↑ 10.06.2026 11:05 Звідки такий хейт? Я задоволений шісткою, правда часу ну зовсім мало щоб пограти. Скіла у мене звісно маловато в порівнянні з топами але побігати цікаво
але по факту, по крайній мірі до виходу МВ4, кращого шутеру поки що немає
-
kosoy2004
Member
Шутер хороший, ганплей приємний, є певні бісячі моменти, але в якому мультиплеєрі їх нема?) Єдине що з тим, як часто вона стає доступною на фрітраял(вже третій чи четвертий раз на моїй пам'яті дають біля тижня пограти всім бажаючим) починаю задумуватись, а чи не дарма свого часу купив, може якраз на оцих фрітраялах і награвся б вдосталь XDdestructX: ↑ 10.06.2026 11:07але по факту, по крайній мірі до виходу МВ4, кращого шутеру поки що немає
-
Геральт
Member
Зараз би платити за онлайн забавки. Там плата - особистий час.kosoy2004: ↑ 10.06.2026 11:19 починаю задумуватись, а чи не дарма свого часу купив,
-
Kullerok
Member
Да там хоть идеальную игру выпусти всегда скажут что какой-то калPrescott: ↑ 10.06.2026 10:06ну вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?Джон_Иваныч: ↑ 10.06.2026 09:51Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
-
SKYJAKER
Member
З нагоди фрі вікенда(бо ще не купляв а тільки у гаутлент та редсек граю) вчора зайшов у новий режим Obliteration якраз на нових мапах голбуд та базар, ну зробили непогано як на мене, хоча голмуд всетаки відчувається більш аутентично майже як у БФ4 , і техніки як у БФ4 повно.
-
Diablique
Member
Катаю шосту у вечері, мені заходить, але от вчора пробував десь о 10:00, дійсно народу мало, часто ботів підкидає.
Нема проблем з онлайном на старті сезонів, нові мапи, режими, тощо, а потім падає онлайн. (Вечорами усе норм)
Гра зловила великий хайп на старті, усі кричали що це повернення батли, навіть ті, хто в неї грав раніше
то му не дивно, що онлайн різко впав через деякий час. Маркетологи все ж таки зробили свою справу.
На мій суб'єктивний погляд, мапа Golmud Railway, дійсно дає той самий досвід попередніх частин, є інші гарні мапи, але граються вони інакше.
Пробував трійку та четвірку, обожнював їх, але зараз нажаль їх час тю-тю, хоча чесно іноді бігаю.
Нема проблем з онлайном на старті сезонів, нові мапи, режими, тощо, а потім падає онлайн. (Вечорами усе норм)
Гра зловила великий хайп на старті, усі кричали що це повернення батли, навіть ті, хто в неї грав раніше
На мій суб'єктивний погляд, мапа Golmud Railway, дійсно дає той самий досвід попередніх частин, є інші гарні мапи, але граються вони інакше.
Пробував трійку та четвірку, обожнював їх, але зараз нажаль їх час тю-тю, хоча чесно іноді бігаю.
-
destructX
Member
Голмуд крута мапа, але в режимах з технікою піхотою грати нереально - гвалтують в секунду шо з землі, шо з повітряDiablique: ↑ 10.06.2026 12:17 На мій суб'єктивний погляд, мапа Golmud Railway, дійсно дає той самий досвід попередніх частин, є інші гарні мапи, але граються вони інакше.
-
Diablique
Member
destructX
Ну є таке, дійсно але і техніки валом, тому можно і на коні, ну M136 допомогає проти літунів, в цілому за це мені і подобається батла, хаос, натовп, техніка. Іноді заходжу побігати в rush, о там здається сидять усі задроти.
Ну є таке, дійсно але і техніки валом, тому можно і на коні, ну M136 допомогає проти літунів, в цілому за це мені і подобається батла, хаос, натовп, техніка. Іноді заходжу побігати в rush, о там здається сидять усі задроти.
-
destructX
Member
так, раш самий "балансний" режим відносно витраченого часу та активності в моментіDiablique: ↑ 10.06.2026 12:28 destructX
а щодо літунів, задротів на літлбьордах не бере нічого, проти них грати нереально
-
Denvys5
Member
Арти нема, у БФ4 на голмунді Хімарс катавсяSKYJAKER: ↑ 10.06.2026 12:12 хоча голмуд всетаки відчувається більш аутентично майже як у БФ4 , і техніки як у БФ4 повно.
-
Diablique
Member
destructX
Бери М 136, трохи практики і вони будуть вже меньш сміливими.
Бери М 136, трохи практики і вони будуть вже меньш сміливими.
-
SKYJAKER
Member
Так там у БФ4 знизу між двома високими ангарами стояв РСЗВ М142Denvys5: ↑ 10.06.2026 12:49Арти нема, у БФ4 на голмунді Хімарс катавсяSKYJAKER: ↑ 10.06.2026 12:12 хоча голмуд всетаки відчувається більш аутентично майже як у БФ4 , і техніки як у БФ4 повно.![]()