Шутер Battlefield 6 отримав мапу Grand Bazaar та став тимчасово безплатним

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Джон_Иваныч
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Шутер Battlefield 6 отримав мапу Grand Bazaar та став тимчасово безплатним

Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
Reinmar
Member

Повідомлення

Блін,як я любив Гранд Базар. Типу і заміси непогані і техніка є.
Prescott
Member

Повідомлення

Джон_Иваныч: 10.06.2026 09:51Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
ну вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?
Reinmar
Member

Повідомлення

Джон_Иваныч
3 це легенда, але покайфувати не вийде. Я її раніше раз на рік-два ставив періодично пограти десяток годин і вже останній раз у грудні 23 там грало пару сотень людей, тобто реально пограти було тільки на мапі метро і тільки конквест звістно. Інші мапи теж найти можна було, але грати 5 на 5 на мапі на 64 гравця ну таке собі. Про мапи з доповнень або інші режими можна було забути ще у 19-20 приблизно

Відправлено через 54 секунди:
Prescott
Так поставьте і спробуйте на фрівікенд
destructX
Member

Повідомлення

Поки побігав вчора Rush на ній, сподобалось. Правда дизбаланс по сторонам: атаці дуже важко, взяти останню так і не дали, підступитись нереально.
Obliteration показували в трейлері на Базарі, а по факту режиму на новій мапі нема :gigi:
Unsecond
Member

Повідомлення

Prescott: 10.06.2026 10:06вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?
Полнейшая, можно на онлайн глянуть, который только падает постоянно
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Как вы в это играете...
Ноль умений - тупо пиу-пиу в голову кто быстрее, случайность подбора команды, тупость оппонентов. Результат как подкидывать монетку, только без звуков выстрелов, комп графики. Личный контроль упирается в... во что угодно, но не туда, куда надо. Умения и опыт не растут, вносят ноль в вероятность победы при прочих равных условиях.
Как наигравший чуть (более десяти лет назад) во всякие ммо рпг и даже моba игры, я вообще не вижу тут ничего, что стоит внимания. Пустая трата времени.
В корейских гриндилках можно было выпрямить руки так, что проигрывая уровнем обвеса можно было победить в дуэли топовых игроков. В moba можно было в соло затащить с тем отребьем, которое подкидывало в команду. А что тут?? Кто первый увидел и начал стрелять, тот и победил.
Я вон в унылой стеллар блейд с 20ой попытки завалили красивую девушку-бухарика в босс-испытаниях, прокачав за игру хп всего дважды. Судя по полоске хп на ютубе тех кто её валил, они всю игру прошли, или почти всю. А я просто добравшись до пустоши, завершил её задания и пошёл валить. В этом хоть какой-то смысл, "челендж" с "недоразвитым" персонажем победить силача.
геймеры сейчас и геймеры тогда как небо и земля :lamer:
destructX
Member

Повідомлення

Unsecond: 10.06.2026 10:39
Prescott: 10.06.2026 10:06вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?
в тебе її ж навіть нема, знов тіктоків надивився? :laugh: чи зараз можна грати чисто на стімдб?)))
Rapt0r
Member

Повідомлення

Звідки такий хейт? Я задоволений шісткою, правда часу ну зовсім мало щоб пограти. Скіла у мене звісно маловато в порівнянні з топами але побігати цікаво
destructX
Member

Повідомлення

Rapt0r: 10.06.2026 11:05 Звідки такий хейт? Я задоволений шісткою, правда часу ну зовсім мало щоб пограти. Скіла у мене звісно маловато в порівнянні з топами але побігати цікаво
ну для хейту вистачає моментів, вони ж все таки змогли просрати найбільш продаваєму гру 2025 року та онлайн в 600к) але тут фанати бо6 хейтять її з релізу, бо так сказав хтось :laugh:
але по факту, по крайній мірі до виходу МВ4, кращого шутеру поки що немає
kosoy2004
Member

Повідомлення

destructX: 10.06.2026 11:07але по факту, по крайній мірі до виходу МВ4, кращого шутеру поки що немає
Шутер хороший, ганплей приємний, є певні бісячі моменти, але в якому мультиплеєрі їх нема?) Єдине що з тим, як часто вона стає доступною на фрітраял(вже третій чи четвертий раз на моїй пам'яті дають біля тижня пограти всім бажаючим) починаю задумуватись, а чи не дарма свого часу купив, може якраз на оцих фрітраялах і награвся б вдосталь XD
Геральт
Member

Повідомлення

kosoy2004: 10.06.2026 11:19 починаю задумуватись, а чи не дарма свого часу купив,
Зараз би платити за онлайн забавки. Там плата - особистий час.
hohlid19
Member

Повідомлення

destructX: 10.06.2026 10:59
Unsecond: 10.06.2026 10:39
в тебе її ж навіть нема, знов тіктоків надивився? :laugh: чи зараз можна грати чисто на стімдб?)))
Что это за логика такая, типо если типу не нравится, то он не играл в игру? Если мне БГ3 не нравится, значит я в неё не играл? :shuffle:
Unsecond
Member

Повідомлення

destructX: 10.06.2026 10:59в тебе її ж навіть нема
Жуй и молчи, клоун :yes: 🤡
спойлер
Зображення
Kullerok
Member

Повідомлення

Prescott: 10.06.2026 10:06
Джон_Иваныч: 10.06.2026 09:51Цю гру вже ніякі длс/сезони не врятують... Зніс, поставив трійку, кайфую.
ну вроде ж кричали что это тот самый трушный БФ, неужели снова шляпа?
Да там хоть идеальную игру выпусти всегда скажут что какой-то кал :gigi: и так во всех сферах. Иногда есть мнение что смысла стараться вообще нету. Нужно делать абы как все равно обрсрут
destructX
Member

Повідомлення

Unsecond: 10.06.2026 11:34
destructX: 10.06.2026 10:59в тебе її ж навіть нема
Жуй и молчи, клоун :yes: 🤡
спойлер
Зображення
Тоді ти ще більший глек, який хейтив її з нульової але все рівно купив :lol: :lol: :lol:
destructX
Member

Повідомлення

hohlid19: 10.06.2026 11:32
destructX: 10.06.2026 10:59

Что это за логика такая, типо если типу не нравится, то он не играл в игру? Если мне БГ3 не нравится, значит я в неё не играл? :shuffle:
це місцевий клоун обіжений на бф, хто ж знав шо він його купить :D
SKYJAKER
Member

Повідомлення

З нагоди фрі вікенда(бо ще не купляв а тільки у гаутлент та редсек граю) вчора зайшов у новий режим Obliteration якраз на нових мапах голбуд та базар, ну зробили непогано як на мене, хоча голмуд всетаки відчувається більш аутентично майже як у БФ4 , і техніки як у БФ4 повно.
Diablique
Member

Повідомлення

Катаю шосту у вечері, мені заходить, але от вчора пробував десь о 10:00, дійсно народу мало, часто ботів підкидає.
Нема проблем з онлайном на старті сезонів, нові мапи, режими, тощо, а потім падає онлайн. (Вечорами усе норм)
Гра зловила великий хайп на старті, усі кричали що це повернення батли, навіть ті, хто в неї грав раніше :) то му не дивно, що онлайн різко впав через деякий час. Маркетологи все ж таки зробили свою справу.
На мій суб'єктивний погляд, мапа Golmud Railway, дійсно дає той самий досвід попередніх частин, є інші гарні мапи, але граються вони інакше.
Пробував трійку та четвірку, обожнював їх, але зараз нажаль їх час тю-тю, хоча чесно іноді бігаю.
destructX
Member

Повідомлення

Diablique: 10.06.2026 12:17 На мій суб'єктивний погляд, мапа Golmud Railway, дійсно дає той самий досвід попередніх частин, є інші гарні мапи, але граються вони інакше.
Пробував трійку та четвірку, обожнював їх, але зараз нажаль їх час тю-тю, хоча чесно іноді бігаю.
Голмуд крута мапа, але в режимах з технікою піхотою грати нереально - гвалтують в секунду шо з землі, шо з повітря :laugh:
Відповісти