ну то яка саме робота і яка у тебе посада? в чому проблема це озвучити? чому більшість роботи виконується мобільно? з якої причини такі складні умови?yuriy_dd: ↑ 07.06.2026 20:58є робота яку я можу робити дома, є і більшість зараз що я не на робочу місці, а працюю мобільно
ти не бачиш різниці між тим, що ти тут процитував і тим, що ти мені приписував кількома повідомленнями вище? огоyuriy_dd: ↑ 07.06.2026 20:58 щось типу:
Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
waryag: ↑ 07.06.2026 20:10Ви ж розумієте, що суперкомпетентного айтішника з 30-річним досвідом зазавичай ганяють куди попало по першому дзвінку, а не влаштовують в окремому кабінеті в комфортних умовах?
Які ще складові максимальної продуктивності роботи у тебе, Юра? окрім вищеперелічених
Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
усілякі зручні столи, ергономічні стільці, кілька моніторів або один великий, зручні миші-клавіатури, освітлення-вентиляція, мінімальний рівень відволікаючих факторів... пффф! це все повна фігня для нубів і слабаків
справжні фахівці в таких умовах нічого не зроблять. таким ІТ-козакам як Юра треба щоб було шумно, незручно, світло світило фіг зна як, вентиляції не було, сидиш на табуретці, з тачпада намагаєшсь щось наклацами.
зато від акумулятора! це головне