leif: ↑
07.06.2026 22:00ну... що сказати, різні збочення у людей бувають. але як можна не розуміти, що такий формат роботи це збочення відосно повноцінного робочого місця? питання питання, так багато питань, так мало відповідей.
але якщо людям добре і підходить. Я підозрюю що у вас відсутнє критичне мислення, або ви його не вмієте застосовувати, і думаєте за принципом що лише ви праві. Підказую як застосувати критичне мислення:
- який пристроїв купують більше - десктопів чи ноутів? чому саме ноутів?
- яких ноутів купують більше 13" чи 15"? чому саме 13"?
- чим 13" кращі за інші? вага, розмір?
- який ноут влізе поставити в літаку? чому саме 13?
таким чином ви поступово дійдете - що люди дійсно купують ноути і розміром 13". Це факт. Наступні свої думки відштовхуйте від фактів.
Звичайно - що ви знову хамовити можете все заперечити. Але тоді який зміст взагалі пробувати зі мною говорити? Тут в темі є багато подібних як ви - вперед спілкуватись з ними.
ігровий ноут - багато хто вважає і я також - це і ноут поганий, і ігровий поганий. Але я не розуміюсь в цьому. Колись собі купив - ASUS ROG Strix G17 - але здав назад коли побачив як просідає швидкодія при роботі від батареї. Купував не для ігор - бо хороша система охолодження та великий екран.
вони взяли готовий і оптимізували під Мак. Хай би відразу розробляли під Мак. Розумієте різницю?
ну тріснув, я підозрюю що вона так екран нахиляє, мінятись не буде - значить новий теж трісне. Такі жінки.
dext: ↑
08.06.2026 11:20ніяк не міняється бо на всіх моїх системах споживання 1T не доходить до PL1 и тим більше PL2
Результат 133 - доволи не поганий. Це у вас що? Бо мій М4 - лише трохи більше.
Які результат в інших одно-поточних тестах - Speedometer 3.1? Cinebench 2024?
Багато-потік? Споживання? Енергоефективність?
dext: ↑
08.06.2026 11:20а багатопочний тест виконується пару секунд - взагалі неадекватний для оцінки реальної продуктивності
це звичайна робота звичайного користувача за ноутом - в мене в середньому завантажений менш ніж на 5-10%. Швидко обробив мою дію і спати.
ось приклад культурного спілкування. Бидло з синіми очима подібно дивиться та звертається до інтелегента.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
та ніяк не можемо отримати відповідь на питання - про що говорити? чи рівень співрозмовника дасть йому можливість розуміти відповіді. Чи присутнє критичне мислення чи
leif вважає що привий лише хто думає як він. Чому він не може навести жодних доказів своїх тверджень.
Чи культурна людина може використовувати термін типу з "палаючою сракою" в розмові з опонентом.
Яка мені з цього користь?
Може допоможете колезі?