Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
0kie
Member
Вот смотри. Был когда-то моим, теперь не мой. Успокоился?leif: ↑ 04.05.2026 22:24як я його знайду, не підкажеш?
-
NST1983
Member
-
leif
Member
аа, так он воно в чому справа, а я не міг збагнути, з чого це у тебе така реакція.0kie: ↑ 13.05.2026 21:22Был когда-то моим, теперь не мой
збірка неймовірна
особисто я б заборонив, бо ти стабільно таку фігню пишеш, але я не адмін і не модер, тому колекціонуватимеш собі мінуси далі.0kie: ↑ 13.05.2026 21:22Теперь разрешаешь мне комментировать другие системные блоки?
-
oversteve
Member
перепакувався
- спойлер

-
Filabatya
Member
На видув ззаду би вертухан 
-
oversteve
Member
там вдув
-
rage11
Member
oversteve а боковая вертушка на выдув?
-
oversteve
Member
так, арктик р12 про реверсrage11: ↑ 02.06.2026 13:33 oversteve а боковая вертушка на выдув?
-
oversteve
Member
той вентилятор цілком норм тягне як є, бо радіатор не дуже щільний, вже як фільтр поставлю, то буду дивитися можливо треба якийсь інший вентилятор з більшим статичним тиском ставити, або дійсно якийсь 90 засунуFilabatya: ↑ 02.06.2026 17:15 Тоді на вдув на зад, щоб задіяти ліве ребро башти і на башті має тянутив вертухан з заду)
Жаль знизу вертушок немана вдув![]()
і знизу вентилятори в даному випадку не потрібні, бо дно близько і відяха цілком норм сама тягне і через бокові панелі видуває
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Трішки перебрав все в корпусі, пофарбував екран в білий, переробив його, щоб він на магнітах чіплявся, перефарбував vertical kit. Так, шланг СРО не найкраще виглядає, але з можливих варіантів цей був для мене найкращим.
-
tablestikus
Member
FoX_UA
відяху б білу)
А що то за екранчік такий гарний?
відяху б білу)
А що то за екранчік такий гарний?
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Якийсь дешманський 8" китай 1920х480