Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
vdemeshko
Member
да всем бы ноутам такую поганую встройку с Cirrus Logic CS42L84A-CWZ + Texas Instruments SN012776B0 audio amplifiers c up to 3Vrms
Востаннє редагувалось 21.04.2026 23:20 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 3 разів.
-
QFlash
Member
Я своїм ноутом Gigabyte (Gigabyte - це діагноз) Q2532 купа концертів "на всью"
Грає як кінь
Жодних претензій не було.
Відправлено через 13 хвилин 51 секунду:
Так само чути будь-яку аудіотехніку, в машині, побуті, салоні, клубі, барі і т.д. - тобто одразу чути що співає. В розумінні не все співає. (Не все золото що блищить)
Radio Bay добре знає про що я кажу - він партизан
.
Грає як кінь
Жодних претензій не було.
Відправлено через 13 хвилин 51 секунду:
Так само чути будь-яку аудіотехніку, в машині, побуті, салоні, клубі, барі і т.д. - тобто одразу чути що співає. В розумінні не все співає. (Не все золото що блищить)
Radio Bay добре знає про що я кажу - він партизан
-
vdemeshko
Member
эх сильно спешил )) можно было бы еще раскрутить
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Чути, коли співаає, коли ти знаєш, як співаєQFlash: ↑ 21.04.2026 23:26тобто одразу чути що співає
-
QFlash
Member
Золоті слова.Radio Bay: ↑ 21.04.2026 23:40Чути, коли співаає, коли ти знаєш, як співає
-
vdemeshko
Member
да в принципе такую бюджетную реализацию R2R вполне можешь скипнуть K11\13 R2R плюс минус тот же самоеtablestikus: ↑ 21.04.2026 16:56 Глянув K13 R2R що хочу на алі - з Україною різниця 50 баксів яке з'їсть розмитнення. Схоже по місцю треба брати)
Востаннє редагувалось 21.04.2026 23:50 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
По сравнению с дельтасигмой где-то в том же районе народу нравится. Играет кайвоvdemeshko: ↑ 21.04.2026 23:43это вообще не про бюджеты 200 уе
-
vdemeshko
Member
Radio Bay
нууууу дельта сигма сильно разная )) как и ее реализация и обвязка и тд... но да ее проще то сделать хорошей чем R2R )) и дешевле заметно )) просто если брать R2R то сразу приличный )) а так да - выглядит как утка, крякает как утка - условно отвечает критериям R2R. K17 R2R там же совершенно другой уровень - линейный трансформатор в питании , управление массивом резисторов через FPGA-матрицу и тд и тп.
нууууу дельта сигма сильно разная )) как и ее реализация и обвязка и тд... но да ее проще то сделать хорошей чем R2R )) и дешевле заметно )) просто если брать R2R то сразу приличный )) а так да - выглядит как утка, крякает как утка - условно отвечает критериям R2R. K17 R2R там же совершенно другой уровень - линейный трансформатор в питании , управление массивом резисторов через FPGA-матрицу и тд и тп.
Востаннє редагувалось 22.04.2026 00:01 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 2 разів.
-
QFlash
Member
Може куму фільтра бракує
- спойлер
-
Hotspur
Member
не повіриш це нічого не каже про результатvdemeshko: ↑ 21.04.2026 23:03да всем бы ноутам такую поганую встройку с Cirrus Logic CS42L84A-CWZ + Texas Instruments SN012776B0 audio amplifiers c up to 3Vrms
-
vdemeshko
Member
не поверишь - я могу сравнить результат одного и второго рядом вот )) то есть я знаю о чем говорю пользуясь с 10ок лет почти как макбуками так и ноутами Dell, Lenovo, HP и прочее что там корпоративное было ))Hotspur: ↑ 22.04.2026 00:00не повіриш це нічого не каже про результат
Востаннє редагувалось 22.04.2026 00:05 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Да, у маков хороший звук, не первый раз слышуvdemeshko: ↑ 22.04.2026 00:02не поверишь - я могу сравнить результат одного и второго рядом вот
И как стримеры их ставят
-
Hotspur
Member
завжди люблю його відео
-
vdemeshko
Member
Radio Bay
учитывая что они продают макбуки как digital workstation со своим собственным софтом для продакшена аудио https://www.apple.com/logic-pro/ они по дефолту туда давали звук все такие чуть больше чем для "галочки"... понятно что нужен внешний аудиоинтерфейс, но мониторить в наушниках они все таки обязаны дать по дефолту раз продают в таком качестве как "рабочая станция для аудио продакшена"
учитывая что они продают макбуки как digital workstation со своим собственным софтом для продакшена аудио https://www.apple.com/logic-pro/ они по дефолту туда давали звук все такие чуть больше чем для "галочки"... понятно что нужен внешний аудиоинтерфейс, но мониторить в наушниках они все таки обязаны дать по дефолту раз продают в таком качестве как "рабочая станция для аудио продакшена"
Востаннє редагувалось 22.04.2026 00:11 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
я це саме кажу про останні ріалтеки а мені не вірять
Відправлено через 21 секунду:
це ж брехняvdemeshko: ↑ 22.04.2026 00:08учитывая что они продают макбуки как digital workstation
-
vdemeshko
Member
Hotspur
почему не верят - они стали лучше были )) ALC667 ->ALC897-> ALC1220/ALC4080 очевидный прогресс ))
Отправлено спустя 25 секунд:
Hotspur
почему не верят - они стали лучше были )) ALC667 ->ALC897-> ALC1220/ALC4080 очевидный прогресс ))
Отправлено спустя 25 секунд:
Hotspur
нет... RTFM! что такое Digital Audio Workstationце ж брехня
- спойлер
Востаннє редагувалось 22.04.2026 00:19 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 2 разів.
-
Radio Bay
Member
Я просто обращаю внимание на источник мнения и суть высказыванияHotspur: ↑ 22.04.2026 00:11я це саме кажу про останні ріалтеки а мені не вірять
-
QFlash
Member
Radio Bay

Але мікрофон у іфона 7+ та іфона 13 pro повна срань, або не попав.
Нормально всьо у мака у ябкаДа, у маков хороший звук, не первый раз слышу
Але мікрофон у іфона 7+ та іфона 13 pro повна срань, або не попав.
-
Hotspur
Member
маків 20+ моделей. офіційно воркстейшинів 1-3. не неси дурниці будь ласка