Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Ortyomko
Member

Повідомлення

потрібна порада, хоч може мене тут і закидають)
Була у мене материнка асюся, з ESS вбудованою звуковухою. Мені її вистачало з головою для моїх Edifier R1380DB. У мене мала дитина, гучно слухати немає можливості, та і не дуже вже хочеться, а от просто включити спотіфай поки я в екселях колупаюсь - норм.
Зробив я апгрейд на нову материнку, а там ALC897 - і от одразу почув що щось не так, стало набагато гірше. Не те щоб неможливо слухати, але хотілося б хоч повернутись до минулого рівня, і дуже бюджетно.
Придивляюсь до чогось типу HiBy FC1. Є у когось досвід з подібним? Чи може якісь інші поради? Корпус SFF, всередину немає можливості щось додати.
Bryt
Member

Повідомлення

Hotspur
Не скажи, Я очень удивился качеству раскачки 250ом dt1770 на древнем macbook 13 2015. Его одногодки и близко с ним не стояли.
Насчет АРМ версий не знаю - не пробовал, поэтому утверждать не буду, но сомневаюсь что новые модели деградировали в этом плане.
А воообще - уши за оверпрайс это деньги на ветер. Слушать все огрехи сведения и записи треков, сомнительное удовольствие для домашнего использования.
QFlash
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 09:32Зробив я апгрейд на нову материнку, а там ALC897 - і от одразу почув що щось не так, стало набагато гірше.
Саме тому я зробив ставку на УНЧ (amplifier) та підлогові АС.
По DAC тут є спеціалісти, мають допомогти.
По Rачках ще має значення який драйвер використовується і OS/ + обв'язка чипака та компоненти самої матплати. Ймовірність браку у них на висоті.
tablestikus
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 09:32 потрібна порада, хоч може мене тут і закидають)
Була у мене материнка асюся, з ESS вбудованою звуковухою. Мені її вистачало з головою для моїх Edifier R1380DB. У мене мала дитина, гучно слухати немає можливості, та і не дуже вже хочеться, а от просто включити спотіфай поки я в екселях колупаюсь - норм.
Зробив я апгрейд на нову материнку, а там ALC897 - і от одразу почув що щось не так, стало набагато гірше. Не те щоб неможливо слухати, але хотілося б хоч повернутись до минулого рівня, і дуже бюджетно.
Придивляюсь до чогось типу HiBy FC1. Є у когось досвід з подібним? Чи може якісь інші поради? Корпус SFF, всередину немає можливості щось додати.
Тобі щось зовнішнє, можна навіть свисток якийсь недорогий. Імхо щоб ти не взяв - воно буде краще за те що зараз.
Хоч мене і закидають тапками - подивись у креативів на оф.сайті в штатах що там є з рефабів, та ж G6 за 70-80 баксів з головою тобі закриє питання.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 09:32Придивляюсь до чогось типу HiBy FC1. Є у когось досвід з подібним? Чи може якісь інші поради? Корпус SFF, всередину немає можливості щось додати.
тобі треба зовнішній ЦАП з усілком на ЮСБ проводі. Їх 9999 варіантів на всі бюджети

Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
FiiO K11
iFi Zen Air DAC
Fosi Audio SK02
FiiO New K3 (K3s)

Відправлено через 24 секунди:
Hiby FC4
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 09:32хоч може мене тут і закидають
Хибна думка, тут гілка для будь-яких компьтерних девайсів :)
Ortyomko
Member

Повідомлення

Radio Bay: 21.04.2026 14:17
Ortyomko: 21.04.2026 09:32хоч може мене тут і закидають
Хибна думка, тут гілка для будь-яких компьтерних девайсів :)
передивився просто пару останніх сторінок, побачив обговорювання девайсів з дещо більшої ценової категорії)
я і сам колись і вініл слухав, і взагалі будував якийсь хай фай, але потім зрозумів що мені цілком достатньо якості спотіфай з умовним вбудованим ALC1220/4080, і розпродав усе.
Візьму напевно щось типу Fosi Audio SK02, наче недорогий, і Line Out має на колонки і навушники можна буде іноді під настрій під'єднати.
tablestikus: 21.04.2026 10:14 Хоч мене і закидають тапками - подивись у креативів на оф.сайті в штатах що там є з рефабів, та ж G6 за 70-80 баксів з головою тобі закриє питання.
була у мене вона колись, подобалась. Єдине що по ціні щось незрозуміло - брав її років 5-7 назад зі штатів за 80$, зараз там нова 150$, рефаб 110$. За таку ціну вже краще фіо К11, напевно, буде. Але і то мене жаба давить, бол не думаю що відрізню від SK02 якогось, який в 2 рази дешевше коштує.
tablestikus
Member

Повідомлення

Ortyomko
Я теж за 80 брав в штатах. АЛе з новою ціною дійсно краще К11.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 21.04.2026 14:48АЛе з новою ціною дійсно краще К11
Пітримаю
Ortyomko: 21.04.2026 14:39побачив обговорювання девайсів з дещо більшої ценової категорії
Так, але тут гілка для усіх :)

К11 для тебе - те, що треба, чисто меломанский девайс, який кайфово грає
Ortyomko
Member

Повідомлення

Radio Bay: 21.04.2026 15:00 К11 для тебе - те, що треба, чисто меломанский девайс, який кайфово грає
ще й на столі буде файно виглядати.
ну ви і чортяки, канєшна. зайшов знайти якийсь свисток за 30 баксів, а тепер судячи з усього доведеться К11 брати за 110$
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 15:12ще й на столі буде файно виглядати
Да речі так, гарно виглядає
Ortyomko: 21.04.2026 15:12ну ви і чортяки, канєшна. зайшов знайти якийсь свисток за 30 баксів, а тепер судячи з усього доведеться К11 брати за 110$
Зато дійсно гарний девайс за розумні гроші. Спотіфай буде грати як треба :)
То випадок, коли ліпше докинути
Hotspur
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 15:12ну ви і чортяки, канєшна. зайшов знайти якийсь свисток за 30 баксів, а тепер судячи з усього доведеться К11 брати за 110$
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.04.2026 15:45
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сподіваюсь ти собою пишаєшся)
спойлер
Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 16:01сподіваюсь ти собою пишаєшся)
трошки
tablestikus
Member

Повідомлення

Ortyomko: 21.04.2026 16:01
спойлер
Зображення
А чого не R2R версію?)
Ortyomko
Member

Повідомлення

tablestikus: 21.04.2026 16:32
Ortyomko: 21.04.2026 16:01

спойлер
Зображення
А чого не R2R версію?)
бо +40 баксів зажав) і так мене розкрутили
tablestikus
Member

Повідомлення

Глянув K13 R2R що хочу на алі - з Україною різниця 50 баксів яке з'їсть розмитнення. Схоже по місцю треба брати)
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 21.04.2026 16:56Схоже по місцю треба брати
Й гарантія
Filabatya
Member

Повідомлення

Вони як були по 12.5 їх моментально на портативі розгребли, тепер по 15. В моно як буде 12 частин можна брати була б потреба і не тянуло на к15 :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.04.2026 18:18і не тянуло на к15
Фантомні болі по дельта-сигмі :D
Відповісти