Отже, у відповідь на слова технічних спеціалістів (а не мої), що спеціалізуються саме на потрібній нам темі, ви вивалюєте купу квотінгу і вонабі сарказму з сміхуйочками, непрошеною порадою, як саме мені витрачати мої гроші, ну і тд. Та це дурня, а не дискусія. Якщо є технічні аргументи - наводьте.
Довіри до експертів з RTINGS (з відкритою методологією, що дають результати за гроші), також власного досвіду, відгуків інших користувачів і тд - у мене більше. Оледами користуюсь давно, дуже задоволений. Є свої особливості технології, ну і фіг. В інших технологіях інші проблеми, причому загалом картинка гірша.
Наприклад, є у мене досі для бекапного робочого місця Samsung 275T, ще з 2007, мабуть. Куплений за ціною сучасних OLED ще тоді. Має (о який жах) аж цілий битий піксель (проблема технології). От він, наприклад, не вигорів — і шо? Толку від цього ніякого, бо за сучаними мірками там велике зерно, низький рефреш рейт, він багато споживає і тд і тп.
Або, наприклад, мої батьки вклали кілька samsung galaxy tab s2. Це якісь з перших оледів, мабуть. За багато років з ютубом на найбільшій яскравості там вигорів інтерфейс ютубу, але батьки цього не помічали. Так от прикол у тому, що проблема з цими планшетами (яким під 10 років, перепрошую) була викликана не вигорянням, а тим, що власне гугл відмовився від підтримки ютубу. Але батарея була досі живою, екран був яскравим і сам планшет тоненьким і легеньким.
Тому, ще раз, олед - топ, що пропонує станом на зараз безальтернативну якість картинки.
Є конкретні контраргументи - велкам, а то у вас загалом під сотню повідомлень про оледи, здається, лише на цьому форумі. Видно, що чухається, але конструктиву нема. Переводьте в конструктив.