World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
destructX
Member

Повідомлення

Shade: 25.03.2026 01:16 Є якесь стійке відчуття того, що існує якийсь прихований параметр техніки, котрий відповідає за те, наскільки часто снаряди летітимуть в центр кола зведення. Бо в мене на Патонні точність 0,29, і здавалося би, що досить точно, але снаряди ну от тупо не летять, і відсток влучань нижчий, аніж на тому ж ІСу-7, в якого точність значно гірша.
рекомендую обкатати кобру в такому випадку, здивуєшся як там снаряди летять :D
а по факту так, у кожного танка свій параметр кучності
Hotspur
Member

Повідомлення

Sanьka: 24.03.2026 12:30Предаторе по 10 бальній шкалі на скільки натягує?
9 з 10. тільки йому все бонове треба

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Shade: 25.03.2026 01:16 Є якесь стійке відчуття того, що існує якийсь прихований параметр техніки, котрий відповідає за те, наскільки часто снаряди летітимуть в центр кола зведення. Бо в мене на Патонні точність 0,29, і здавалося би, що досить точно, але снаряди ну от тупо не летять, і відсток влучань нижчий, аніж на тому ж ІСу-7, в якого точність значно гірша.
є скриті показники гармат
Sanьka
Member

Повідомлення

Взяв Предатора.
Дуже сподобався. Нагадало прогу46 в більш ранні часи. Комфортний.
На даний час це кращий мій прем 9лвл.
Krovatka
Member

Повідомлення

Радуют ваши отзывы, я на 37 этапе, сегодня-завтра заберу.
destructX
Member

Повідомлення

Також 36.5 етап, після завтра заберу. По ідеї тачка повинна гратись на фулл бб з комфортом, слідом фармити дуже добре, якщо грати хоча б в 2к.
Планую з бон вентом-стабом, от шо третім поставити не знаю: т3 турбіну, закалоЧку, чи взагалі якусь систему керування вогнем. Треба думати :laugh: Але думаю лишусь на загартуванні, по ідеї сама імбова варіація повинна бути під розмін/роздачу
The_Rusik
Member

Повідомлення

Сколько нужно часов, чтобы закрыть все этапы?
За два полных дня реально?
А то только появилось время свободное сегодня и завтра пофармить.
Krovatka
Member

Повідомлення

destructX: 25.03.2026 10:18 По ідеї тачка повинна гратись на фулл бб з комфортом, слідом фармити дуже добре, якщо грати хоча б в 2к.
Планую з бон вентом-стабом, от шо третім поставити не знаю: т3 турбіну, закалоЧку, чи взагалі якусь систему керування вогнем. Треба думати :laugh: Але думаю лишусь на загартуванні, по ідеї сама імбова варіація повинна бути під розмін/роздачу
Я катаю рогу46 фул голда даже с 6 лвл :D. Все топы куплены, серы 170 лямов, пайков на складе на 300. Нафиг те ББ, пробития может и хватает, но вот скорость полета решает))) На роге46 катаю боновые стаб, вент и оптика

Отправлено спустя 57 секунд:
The_Rusik: 25.03.2026 10:38 Сколько нужно часов, чтобы закрыть все этапы?
Я играл все выходные, часов 16 точно в сумме, 30 этапов пикнул.

Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
destructX: 25.03.2026 10:18 Також 36.5 етап, після завтра заберу.
Ого ты задрот. Ты же в маневры катаешь, когда успел? Или там тоже очки БП фармятся?
destructX
Member

Повідомлення

The_Rusik: 25.03.2026 10:38 Сколько нужно часов, чтобы закрыть все этапы?
ну якшо відкатаєш каток 400 за два дні - реально :laugh:
2000 поінтів потрібно на 40 етапів, якшо брати по мінімуму, по 7 очків за переможний бій в топі, тільки перемогами потрібно 286 бойочків, що неможливо.

Відправлено через 6 хвилин 10 секунд:
Krovatka: 25.03.2026 10:48
destructX: 25.03.2026 10:18 По ідеї тачка повинна гратись на фулл бб з комфортом, слідом фармити дуже добре, якщо грати хоча б в 2к.
Я катаю рогу46 фул голда даже с 6 лвл :D. Все топы куплены, серы 170 лямов, пайков на складе на 300. Нафиг те ББ, пробития может и хватает, но вот скорость полета решает))) На роге46 катаю боновые стаб, вент и оптика

Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
destructX: 25.03.2026 10:18 Також 36.5 етап, після завтра заберу.
Ого ты задрот. Ты же в маневры катаешь, когда успел? Или там тоже очки БП фармятся?
:laugh: Ні, я половину етапів голдою закрив бо не встиг би з маневрами :lol:

А бб рейчу, бо це нормальний снаряд, а не обпісяний підкол, котрим можна умовного чмопарда в кущах рікошетнуть. Не кажучи вже про втрату пробиття з дистанції.
А швидкість погоджусь, один з найважливіших параметрів. Як ввели перк на 10% то він тепер у мене всюди) Але знов ж таки, у предатора базова швидкість ббшки 1100, з перком вийде 1210, шо для бронєбойки взагалі секс.
Krovatka
Member

Повідомлення

destructX: 25.03.2026 10:56 ну якшо відкатаєш каток 400 за два дні - реально :laugh:
2000 поінтів потрібно на 40 етапів, якшо брати по мінімуму, по 7 очків за переможний бій в топі, тільки перемогами потрібно 286 бойочків, що неможливо.
Там же лайфхак еще есть, закрывать на 6 лвл, лимит на танке 100 очей, при достижении лимита + 25 очей вроде

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
destructX: 25.03.2026 10:56 А бб рейчу, бо це нормальний снаряд, а не обпісяний підкол
А так вот чего тебя шкода56 так нравится, там же голда тоже ББ )) Я пока рогу65 прокачивал, сгорал от рикошетов кумулем, прям аномально часто было :insane: у кумуля рикошет вообще с минимальным шансом

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
destructX: 25.03.2026 10:56 Як ввели перк на 10% то він тепер у мене всюди) Але знов ж таки, у предатора базова швидкість ббшки 1100, з перком вийде 1210, шо для бронєбойки взагалі секс.
Перк найс, 1200 я бы сказал просто хорошо, особенно если часто играть на лазергане лепика с 1700+ :D
destructX
Member

Повідомлення

Krovatka: 25.03.2026 11:10
destructX: 25.03.2026 10:56 ну якшо відкатаєш каток 400 за два дні - реально :laugh:
Там же лайфхак еще есть, закрывать на 6 лвл, лимит на танке 100 очей, при достижении лимита + 25 очей вроде

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
destructX: 25.03.2026 10:56 А бб рейчу, бо це нормальний снаряд, а не обпісяний підкол
А так вот чего тебя шкода56 так нравится, там же голда тоже ББ )) Я пока рогу65 прокачивал, сгорал от рикошетов кумулем, прям аномально часто было :insane: у кумуля рикошет вообще с минимальным шансом

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
destructX: 25.03.2026 10:56 Як ввели перк на 10% то він тепер у мене всюди) Але знов ж таки, у предатора базова швидкість ббшки 1100, з перком вийде 1210, шо для бронєбойки взагалі секс.
Перк найс, 1200 я бы сказал просто хорошо, особенно если часто играть на лазергане лепика с 1700+ :D
На шконкі56 вже давно не катаю в основному, 8 рівень відходить на задній план потихеньку. Ну і голда на т56 лайно: 248 ще й з втратою до 218, просто там вибору нема, базова ще гірша.
Багато девяток цікавих з'явилось. Я он на Панцернікі зараз по 700 розкидую з кайфом і ТБТ обнюхую :D Ну й я вже потихеньку пересаджуюсь на стшок з плейстайлом в агресивний упор, на тяжах зараз, через кущових газонюхів, грати все нереальніше... Хіба як балансер по сетапам може колись зроблять адекватним

Рікошет кумулем це окремий мем в цій грі...

Лайфхак фарму знаю, в мене окремий плейліст зроблений під фаст пуш пропусків вже декілька років, але навіть так не вийде. За 4-5-6 дає +15. Короче, мінімум якшо половину голдою закрити, можна спробувати за двоє суток, але я б не витримав :laugh:
Вкладення
Screenshot 2026-03-25 115103.png
Ramiras
Member

Повідомлення

Sanьka: 25.03.2026 07:30 Взяв Предатора.
У меня из премов 9,только волкодав,думал что какая-то имба,по итогу поиграл боев 10,что-что вообще не нравиться...в боштан пробивают почти все голдой,двойной выстрел оч долго воспроизводиться...и самое бесит что выстрелы с задержкой какой-то.
Но может я просто не привык еще.
Например к Ашигару я точно так же в начале относился,было не очень на нём...но поиграв 40-50 боев,понял что это имба...у меня на нём 3500 среднего...если бы не испортил этими 20-30 боями стату,думаю было бы под 4к

А забыл...еще у меня чар мурат...но на нём сложновато реализовывать урон,но играть можно...абы еще поточнее был....скрытые параметры на нём сделали не очень,кривоватый.

Відправлено через 27 секунд:
Krovatka: 25.03.2026 09:13 Радуют ваши отзывы, я на 37 этапе, сегодня-завтра заберу.
Афигеть вы быстрые :gigi:

Відправлено через 52 секунди:
destructX: 25.03.2026 10:18 Також 36.5 етап, після завтра заберу. По ідеї тачка повинна гратись на фулл бб з комфортом, слідом фармити дуже добре, якщо грати хоча б в 2к.
Я ради фарма его и хочу...если бы он не был премом,скорей всего я бы его даже не думал проходить.
destructX
Member

Повідомлення

Ramiras: 25.03.2026 16:39
Sanьka: 25.03.2026 07:30 Взяв Предатора.
и самое бесит что выстрелы с задержкой какой-то.
постав залп на іншу кнопку від лкм, здивуєшся :D
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 25.03.2026 11:52але навіть так не вийде. За 4-5-6 дає +15.
так і фармити :D

Відправлено через 37 секунд:
Krovatka: 25.03.2026 09:13Радуют ваши отзывы, я на 37 этапе, сегодня-завтра заберу.
ніфіга собі. в мене 26

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
destructX: 25.03.2026 11:52Рікошет кумулем це окремий мем в цій грі...
я на чар мураті зловив 2 рікошета 1 гуслю в упорі. орав годину. за цей час дозарядив барабан і роздав 3

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Ramiras: 25.03.2026 16:39Я ради фарма его и хочу...если бы он не был премом,скорей всего я бы его даже не думал проходить.
предаторе ще і бони фармить. не забувайте
Ramiras
Member

Повідомлення

destructX: 25.03.2026 16:51
Ramiras: 25.03.2026 16:39
и самое бесит что выстрелы с задержкой какой-то.
на боковую клавишу мышки поставил...ну теперь танк довольно приятный стал.
С задержкой стрелять было тяжеловато ))) я думал такая механика :-P
destructX
Member

Повідомлення

Ramiras: 25.03.2026 17:22
destructX: 25.03.2026 16:51

Механіка й дійсно така, затримка для того, шоб гра розуміла де тримають на залп, а де клік для одинарного пострілу. Фікситься як раз залпом на іншу кнопку :super:

Відправлено через 18 хвилин 28 секунд:
Ramiras
Member

Повідомлення

destructX: 25.03.2026 17:51
Ramiras: 25.03.2026 17:22
Механіка й дійсно така, затримка для того, шоб гра розуміла де тримають на залп, а де клік для одинарного пострілу. Фікситься як раз залпом на іншу кнопку :super:

Відправлено через 18 хвилин 28 секунд:
Без задержки намного лучше,только если к 11 попадаешь,даже к 10 многим,то лучше быть тише воды ниже травы.Иначе отлетаешь в первые минуты,если пытаться танковать башней.
ну собственно да...посмотрел бронирование...не ахти даже под углами
На скрине я наводил на башню курсор.
Вкладення
изображение (65).png
Krovatka
Member

Повідомлення

Допотел 3 метки на роге65, 12 боев - 2 победы, 3900 средний))) Крайне приятный танк, опыта накопил, а картошка не ввела 11 :gigi:
спойлер
Зображення
Shade
Member

Повідомлення

Шось у картоплі сервера стали геть картопляні: мало того, що пінг стрибає в самому розпалі бою, то тепер щей по завершені бою викидає в ангар з якоюсь помилкою, сам танк продовжує довго висіти "у бою", зрештою з'являється, але без результатів, і самого бою типу наче й не було :think:
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 25.03.2026 22:44 Шось у картоплі сервера стали геть картопляні: мало того, що пінг стрибає в самому розпалі бою, то тепер щей по завершені бою викидає в ангар з якоюсь помилкою, сам танк продовжує довго висіти "у бою", зрештою з'являється, але без результатів, і самого бою типу наче й не було :think:
так :weep:
YumaX
Member

Повідомлення

Shade
В мене щойно на Предаторі викинуло під кінець бою і одразу пустило в наступний бій, от було б хохма якби було повідомлення про результат того бою в чаті :lol:
До речі, Предатор поки так собі, на отсосі :(
Відповісти