World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Krovatka
Member

Повідомлення

Hotspur: 23.03.2026 15:33
Krovatka: 23.03.2026 15:27Не катал танк с момента нерфа, очень приятный танк, не понимаю почему их нет в рандоме.
понерфили
Я до нерфа катал на нем в 1900 :-/

На выходных так отпыхтел на понерфленом, под х5 изи фарм полевой и опыта на 11 лвл.
спойлер
Зображення
Правда я тогда и сейчас, это 2 разных игрока, а младшая рога46 мой топ-2 прем, просто обожаю. Интересно зайдет ли предатор. Ну и что там родит картофель на 11 лвл
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 22.03.2026 22:11Якась бідося артоводна образилась та всих замінусила на сторінці, єсть пробітіє
також з цього ору
Ramiras
Member

Повідомлення

Hotspur: 23.03.2026 13:34 Який у кого там етап на предаторе ? у мене 17
С учетом что у меня свет отключают каждый день с 8 до 18,сейчас 10
destructX
Member

Повідомлення

Ну шо, маневри почались, з почином. В цей раз тільки в одну роту :laugh:
Але старт успішний, виграли 20 з 24 :super:

Ще хтось катає?
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 24.03.2026 00:16Ще хтось катає?
я предаторе фармлю :lol: . 23 етап

Відправлено через 42 секунди:
Ramiras: 23.03.2026 17:47С учетом что у меня свет отключают каждый день с 8 до 18,сейчас 10
погано з таким графіком
Krovatka
Member

Повідомлення

destructX: 24.03.2026 00:16 Ну шо, маневри почались, з почином. В цей раз тільки в одну роту :laugh:

Ще хтось катає?
У нас по классике только рандом. Хотели катнуть ногами ради аукциона, но сейчас просто сыграть 5 каток недостаточно. Не знаю, может и соберутся ребята. Я вообще не шарю это все, тупо лень даже вникать че / каво. Но ходить в игру в какой-то прайм, еще и командира слушать уж точно не моё :insane:
Ramiras
Member

Повідомлення

Krovatka: 24.03.2026 02:05
destructX: 24.03.2026 00:16 Ну шо, маневри почались, з почином. В цей раз тільки в одну роту :laugh:

Ще хтось катає?
У нас по классике только рандом. Хотели катнуть ногами ради аукциона, но сейчас просто сыграть 5 каток недостаточно. Не знаю, может и соберутся ребята. Я вообще не шарю это все, тупо лень даже вникать че / каво. Но ходить в игру в какой-то прайм, еще и командира слушать уж точно не моё :insane:
Я щас через силу предатора прохожу,чето период такой,когда в танки не хочеться. :weep:
destructX
Member

Повідомлення

Ще хтось катає?
Так, в ці шляпні маневри ногами не вийде, доволі висока конкуренція на неактуальну техніку до сих пір :laugh:

Відправлено через 58 секунд:
Hotspur: 24.03.2026 01:40
destructX: 24.03.2026 00:16Ще хтось катає?
я предаторе фармлю :lol: . 23 етап
Так одне ж іншому не заважає :D просто клан і рота треба :weep:
Krovatka
Member

Повідомлення

destructX: 24.03.2026 07:59

Так, в ці шляпні маневри ногами не вийде, доволі висока конкуренція на неактуальну техніку до сих пір :laugh:

Hotspur: 24.03.2026 01:40 я предаторе фармлю :lol: . 23 етап
Ну раньше достаточно было сыграть 5 боев, чтобы выйти на аукцион, хоть все 5 боев с нулями поотлетать. Чисто боны слить, 140к висит, девать некуда. Хотя условный чиф если получил бы, то катать бы все равно эти ваши ТТ убогие не стал бы, все по классике :gigi:

Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
Ramiras: 24.03.2026 03:09 Я щас через силу предатора прохожу,чето период такой,когда в танки не хочеться. :weep:
У меня периодами тоже паузы, когда в нулину сгораю, скипаю картошку минимум на месяц. А потом опять в танковый "запой"

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
destructX: 24.03.2026 07:59 просто клан і рота треба :weep:
И ходить как на работу, слушая насяйнике :D
destructX
Member

Повідомлення

Krovatka: 24.03.2026 08:13
destructX: 24.03.2026 07:59

Ну раньше достаточно было сыграть 5 боев, чтобы выйти на аукцион, хоть все 5 боев с нулями поотлетать. Чисто боны слить, 140к висит, девать некуда. Хотя условный чиф если получил бы, то катать бы все равно эти ваши ТТ убогие не буду, все по классике :gigi:
ох уж цей "не убогий" геЙмплей в кущах в сетапах без тяжів :laugh:
там є он доволі цікавий 62-2 ;)

Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
Krovatka: 24.03.2026 08:14

И ходить как на работу, слушая насяйнике :D
2 години в день під пиво? не сміши :gigi:

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Krovatka: 24.03.2026 08:14
Ну раньше достаточно было сыграть 5 боев, чтобы выйти на аукцион, хоть все 5 боев с нулями поотлетать.
і раніше так не можна було, там 1к поінтів треба для аукціону) це декілька днів, якшо на пофіг катати
Krovatka
Member

Повідомлення

destructX: 24.03.2026 08:23 ох уж цей "не убогий" геЙмплей в кущах в сетапах без тяжів :laugh:

2 години в день під пиво? не сміши :gigi:

і раніше так не можна було, там 1к поінтів треба для аукціону) це декілька днів, якшо на пофіг катати
Я уже чаще всего с тяжами катаюсь на бураске / роге. Настреливаю как правило больше них)))

Я пробовал давно, глобалку или что там было раньше, ой не, даже один бой по расписанию с орущим насяйником - нет, отказ :gigi:

Утверждать на 100% не могу, но слышал такое неоднократно, но опять таки, не вникал особо.

У нас есть ребята которые выходят из клана во время маневров, играют в эти роты, или что там, лутают танк, но потом возвращаются
Sanьka
Member

Повідомлення

Панове підскажіть
Уміння екіпажу яке пришвидшує швидкість перезарядки барабану на 2.5% наче, воно діє на автомат досилання(як в італійців) і двустволки?
destructX
Member

Повідомлення

Sanьka: 24.03.2026 11:29 Панове підскажіть
Уміння екіпажу яке пришвидшує швидкість перезарядки барабану на 2.5% наче, воно діє на автомат досилання(як в італійців) і двустволки?
Ні, барабан і дозарядка - різні типи систем заряджання. Перк тільки для магазинних систем.
lewerlin
Member

Повідомлення

Krovatka: 24.03.2026 09:14Я пробовал давно, глобалку или что там было раньше, ой не, даже один бой по расписанию с орущим насяйником - нет, отказ :gigi:
Залежить від компашки. Польовий - окрема функція, яку комусь треба виконувати і яка в когось виходить краще інших. І з особистого досвіду - хороший порядок, в танках, виносить клас вперед ногами. А тримати порядок без "вертикалі", то треба команду дуже поміркованих людей, з толерантністю до поразок(бо на початку їх буде надміру багато).
Krovatka
Member

Повідомлення

lewerlin: 24.03.2026 12:20
Krovatka: 24.03.2026 09:14Я пробовал давно, глобалку или что там было раньше, ой не, даже один бой по расписанию с орущим насяйником - нет, отказ :gigi:
Залежить від компашки. Польовий - окрема функція, яку комусь треба виконувати і яка в когось виходить краще інших. І з особистого досвіду - хороший порядок, в танках, виносить клас вперед ногами. А тримати порядок без "вертикалі", то треба команду дуже поміркованих людей, з толерантністю до поразок(бо на початку їх буде надміру багато).
Понимаю, ничего против полевых не имею. Слышал, что это часто орущий матом школьник. Мне собственно тогда такой и попался. Теперь у меня травма :)

Отправлено спустя 59 секунд:
destructX: 24.03.2026 11:36
Sanьka: 24.03.2026 11:29 Панове підскажіть
Ні, барабан і дозарядка - різні типи систем заряджання. Перк тільки для магазинних систем.
И это печально. Прокидали как и с интуицией. На артобата хоть можно этот перк вшатать.
lewerlin
Member

Повідомлення

Krovatka: 24.03.2026 12:23Слышал, что это часто орущий матом школьник. Мне собственно тогда такой и попался. Теперь у меня травма :)
Треба було зразу в клан 18+. Попався б "прокурений і спитий" :gigi: .
Sanьka
Member

Повідомлення

Предаторе по 10 бальній шкалі на скільки натягує?
Він значно краще по фарму за Волколава?

В мене з прем дев'яток нормальних тільки совковий барабанний тяж і Волкодав.
Інші є(е90, совковий тапок досиланням, т54д, панцерник і ін), але вони не цікаві мені.
destructX
Member

Повідомлення

Sanьka: 24.03.2026 12:30 Предаторе по 10 бальній шкалі на скільки натягує?
Він значно краще по фарму за Волколава?

В мене з прем дев'яток нормальних тільки совковий барабанний тяж і Волкодав.
Інші є(е90, совковий тапок досиланням, т54д, панцерник і ін), але вони не цікаві мені.
8+/10 точно, 100% цікавіший за волкодава

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Яка ж Dravec імба, відкатали сьогоднішній день маневрів знов в 90% (25/28) вінку, тупо спамлячи 2-3 діда та 3-4 дравеця з кской вкатом в базу провокуючи на пвп. Шось зробити навпроти могли тільки ж такі самі сетапи, у інших шансів тупо 0
Shade
Member

Повідомлення

Є якесь стійке відчуття того, що існує якийсь прихований параметр техніки, котрий відповідає за те, наскільки часто снаряди летітимуть в центр кола зведення. Бо в мене на Патонні точність 0,29, і здавалося би, що досить точно, але снаряди ну от тупо не летять, і відсток влучань нижчий, аніж на тому ж ІСу-7, в якого точність значно гірша.
Ramiras
Member

Повідомлення

Shade: 25.03.2026 01:16 Є якесь стійке відчуття того, що існує якийсь прихований параметр техніки, котрий відповідає за те, наскільки часто снаряди летітимуть в центр кола зведення. Бо в мене на Патонні точність 0,29, і здавалося би, що досить точно, але снаряди ну от тупо не летять, і відсток влучань нижчий, аніж на тому ж ІСу-7, в якого точність значно гірша.
Да это уже давно все знают :gigi:
С добрым утром :laugh:
Відповісти