У Steam проходить великий весняний розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Чуєш, свідомит і потужний мовник, ти б не позорився. Навіть легенький профайлинг тут на сайті відразу показує що ти з себе представляєш. :D
спойлер
Війна з 2014-го, я нагадаю. На вас дивишся, різкопатріотів, і іспанський стид не відпускає.

З переляку тягнете усіляку матню, яку в живу кроме десь як в якихось умовних хащах, ніхто й ніколи не використовує — аби тільки не було схоже на російське. І всеодно вам, що воно зі з глуздом не товаришує. :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 21.03.2026 15:32
MqM: 21.03.2026 12:54 Я чекаю ваш варіант перекладу. А то всякі кацапські «сетевики» і в кращому випадку «бегуни» вуха не ріжуть?
Можна не чекати, а великим мовникам і апологетам слова піти почитати що таке власна назва і, зокрема, слова іншомовного походження.
спойлер
Я допоможу, якщо важко.
спойлер
Нетраннер, так і переводиться. Без додавання і придумування усілякої матні.
Я красиво зїхали з теми :D
Надіюсь ви настільки принциповий, що використовуєте лише такі слова, а не пізніше вигадані відповідники українською в житті наприклад щодо інструментів :rolleyes:
Ви б краще привели, як це звучить польською :)
Я вам нагадаю, що переклад був контрольований самою CDPR :weep:

Отправлено спустя 4 минуты 50 секунд:
erkins007: 21.03.2026 15:20
MqM: 21.03.2026 12:54Особливо мені сподобалося про яндекс й вебмані
До 22 року різниця в цінах між укр та Ру регіонами були інколи подвійна. Дуже багато на ру сиділи з десятих років і це не було чимось поганим.
У вас знову йде підміна понять. Мова не йде про суржик. Хоч польско-западенський, хоч російсько-слобожанський.
Мова йде про літературну українську мову.
Де немає місця як слову "Йо" так і слову "да", немає там і "файно" чи "харашо".

Ще раз, при укр локалізації треба використовувати українську мову, а не суржик, хоч той, хоч інший
Я так і незрозумів до чого тут яндекс :D
Релігія не дощволяла сервісами Гугл та яху користуватися? Мовчу про відчизняну Мету.
Це ж пересмикування ви взяли найабсурдніший приклад який поактично не вживається у перекладах і починажмо це приводити, як приклад типового перекладу.
З названих слів вживається слово в контексті молодіжного сленгу похідного від fine, так само як і ви вживаєте інтернет сленг, саме тому це жива мова, яка не складається суто з архаїзмів

Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
STARL1GHT: 22.03.2026 06:54
Чуєш, свідомит і потужний мовник, ти б не позорився. Навіть легенький профайлинг тут на сайті відразу показує що ти з себе представляєш. :D
спойлер
Війна з 2014-го, я нагадаю. На вас дивишся, різкопатріотів, і іспанський стид не відпускає.

З переляку тягнете усіляку матню, яку в живу кроме десь як в якихось умовних хащах, ніхто й ніколи не використовує — аби тільки не було схоже на російське. І всеодно вам, що воно зі з глуздом не товаришує. :gigi:
Ви б мене розвішували такими словами ярлики, бо саме ці слова в точності в такій манері розвішують кацапи, якщо вас це звісно не бентежить
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я не грав у Cyberpunk 2077, але пам’ятаю, що в поляків були претензії до українського перекладу, бо перекладачі додали туди якісь відсебеньки.
Особисто мені не потрібна адаптація, мені потрібен просто переклад. Я проти того, щоб у ігри тягнули речі з реального життя, як-от місцеві меми чи політику. В іграх я, навпаки, хочу від цього відпочити.
Звісно, я розумію, що багато перекладів розраховані на людей з низьким коефіцієнтом інтелекту, яким потрібно адаптовувати всі іноземні слова. Такі люди зазвичай навіть не слухають іноземну музику, бо не розуміють слів і не можуть просто насолоджуватися нею.
Earanak
Member

Повідомлення

Забавно что CoD:MW2019 словил пиковый онлайн в 50к из-за этой распродажи :gigi:
спойлер
image.png
Барбарис
Member

Повідомлення

STARL1GHT, ти так і не спроможне навести приклади того, що не так, малєнькая люда?
Мені якось однаково на твої спроби засуджувати. Особисто я свою помилку зрозумів та відмовився від зросійщення. А ти собі й далі залишайся з тезами рускага міра в башці.
:lol: :lol: :lol:
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Барбарис: 22.03.2026 12:18 STARL1GHT, ти так і не спроможне навести приклади того, що не так, малєнькая люда?
Мені якось однаково на твої спроби засуджувати. Особисто я свою помилку зрозумів та відмовився від зросійщення. А ти собі й далі залишайся з тезами рускага міра в башці.
:lol: :lol: :lol:
Вище вже все було написано. Тому ти або йди проспись, або вже закушуй. Позоришся ще більше. :idea:
спойлер
А з що до твоїх цінних порад, - Дяка, без тебе б точно не розібрались що робити.
спойлер
Маячня самашедшого.
Востаннє редагувалось 22.03.2026 13:25 користувачем STARL1GHT, всього редагувалось 1 раз.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Народ, вкурсі хто, можна якось зробити подарунок с українського акаунту на польський? Бо через цінову політику по нашим цінам подарунок неможливий, а змінити магазин на польський в акаунті теж чомусь можливості нема.
mult
Member

Повідомлення

Докупив ще battlefield 1 і 5, плюс doom the dark ages premium edition.
В приваті підключений кешбек геймінг, на покупку через кредитку.
То в результаті отриманого кешбеку за ці три товари, дві батли вийшли взагалі безкоштовно і мінус 20 гривень до ціни дум преміум :)
MqM
Member

Повідомлення

nochnik89: 21.03.2026 07:21 Cорос прекрасно поработал. Выросло целое поколение дибилов :rotate:
спойлер
Зображення
Головне навчитися писати слово "дЕбіли" без помилок :D
Думаю для цього треба другу вищу освіту :lol: Правда, якщо там знову купити диплом — не допоможе

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
SERGBILL: 22.03.2026 13:25 Народ, вкурсі хто, можна якось зробити подарунок с українського акаунту на польський? Бо через цінову політику по нашим цінам подарунок неможливий, а змінити магазин на польський в акаунті теж чомусь можливості нема.
Це заборонено через регіональні обмеження, єдиний вихід стім ключі

Отправлено спустя 37 секунд:
mult: 22.03.2026 15:13 Докупив ще battlefield 1 і 5, плюс doom the dark ages premium edition.
В приваті підключений кешбек геймінг, на покупку через кредитку.
То в результаті отриманого кешбеку за ці три товари, дві батли вийшли взагалі безкоштовно і мінус 20 гривень до ціни дум преміум :)
Вищий пілотаж! Гарний лайфхак
SERGBILL
Member

Повідомлення

MqM: 22.03.2026 17:46 Це заборонено через регіональні обмеження, єдиний вихід стім ключі
ключ зі стімовською знижкою не купиш нажаль. але я вже вирішив питання, просто купивши з польського акаунту українською карткою.
Відповісти