Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
-
StTechnik
Member
Radio Bay
Скажи честно, какое слово во фразе «мне это не нужно» тебе было не понятно?
Скажи честно, какое слово во фразе «мне это не нужно» тебе было не понятно?
-
Radio Bay
Member
А я тебе и не предлагаю ничего ставить, зря потраченное время, ты спросил, я ответилStTechnik: ↑ 14.03.2026 20:24Скажи честно, какое слово во фразе «мне это не нужно» тебе было не понятно?
-
StTechnik
Member
Radio Bay
Это был не вопрос. Это был сарказм. Просто ты не понял. Ничего страшного.
Это был не вопрос. Это был сарказм. Просто ты не понял. Ничего страшного.
-
MSiAventador
Member
Не так швидко, а пабалакати...StTechnik: ↑ 14.03.2026 20:03
Відправлено через 6 хвилин 21 секунду:
Парни, это у вас спорт такой? Попытаться убедить человека что у него проблема и героически ее решать?![]()
Сказал же - нет проблемы. Все. На макс громкости кромешная тишина. Никаких шипений, помех и прочего. Все, можно расходится.![]()
Мій експеримент був на GF1063.
-
Radio Bay
Member
Спробуй fixed план живлення, це просто, min/max 99%MSiAventador: ↑ 14.03.2026 20:54Мій експеримент був на GF1063
-
MSiAventador
Member
Зараз у мене GF4070 і в іграх зараз звук з FiiO K17 - з XLR виходу тише абсолютна від підсилювача Емотіва. А от клон Музікал Фіделіті А1 по RCA трішки ловить наводку від ПК.Radio Bay: ↑ 14.03.2026 20:59Спробуй fixed план живлення, це просто, min/max 99%MSiAventador: ↑ 14.03.2026 20:54Мій експеримент був на GF1063
-
Radio Bay
Member
Я не про те, i7-8700K зафіксувати на 3,7Ггц, план можна перемикати у треїMSiAventador: ↑ 14.03.2026 21:20Зараз у мене GF4070 і в іграх зараз звук з FiiO K17
-
MSiAventador
Member
Можна в УЕФІ вимкнути LLC та і взагалі розгон . Але ж 8700К купувався не для стоку.Radio Bay: ↑ 14.03.2026 21:24Я не про те, i7-8700K зафіксувати на 3,7Ггц, план можна перемикати у треїMSiAventador: ↑ 14.03.2026 21:20Зараз у мене GF4070 і в іграх зараз звук з FiiO K17
А разгон у мене в УЕФІ LLC + "per core" , з різними множниками на AVX і SSE навантаження. Тобто кожне окреме ядро з @4,7/5,0 скидується аж до 1,4ГГц .
-
Radio Bay
Member
Навіщо, коли можна перемикати живлення у треї залежно від потреб?MSiAventador: ↑ 14.03.2026 21:41Можна в УЕФІ вимкнути LLC та і взагалі розгон . Але ж 8700К купувався не для стоку
-
MSiAventador
Member
В моєму Він 11 цей значок живлення навіть в трей не вивести.Radio Bay: ↑ 14.03.2026 21:48Навіщо, коли можна перемикати живлення у треї залежно від потреб?MSiAventador: ↑ 14.03.2026 21:41Можна в УЕФІ вимкнути LLC та і взагалі розгон . Але ж 8700К купувався не для стоку
-
StTechnik
Member
MSiAventador

Ща будет совет перейти на Вин 10 или прости госпади на Вин 7В моєму Він 11 цей значок живлення навіть в трей не вивести.
-
Radio Bay
Member
Юзаю цеMSiAventador: ↑ 14.03.2026 22:10В моєму Він 11 цей значок живлення навіть в трей не вивести
-
MSiAventador
Member
Як ви так вмієте весь фсб-шний софт поназбирати у себе...Radio Bay: ↑ 14.03.2026 22:16Юзаю цеMSiAventador: ↑ 14.03.2026 22:10В моєму Він 11 цей значок живлення навіть в трей не вивести
То плеєр свинособачий, тепер трей перемикач tarcode с-ru
-
Radio Bay
Member
Трофейний опен-сорсMSiAventador: ↑ 14.03.2026 22:20Як ви так вмієте весь фсб-шний софт поназбирати у себе
Можна й інші знайти
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
https://apps.microsoft.com/detail/9nblg ... k-UA&gl=UA
Відправлено через 3 години 58 хвилин 50 секунд:
Z440_User
- Personal алаверды (других может тоже повеселит такой вынос мозга) )
-
feson
Member
Оцінювати цапи АС Радіотехнікою - то марне діло. Бо сама АС - потребує оцінки....спочатку.QFlash: ↑ 13.03.2026 22:44Та як ще пояснювати...Radio Bay: ↑ 13.03.2026 22:40Я трохи загубився: що там в тебе, де грає, та де там, що пливе й на чому
Колись заходив в магазин з японською технікою і там включали для проби апарати. Наразі у мене це так само співає.
Звісно на малому звуці до 30W/ АС Романтика і то забагато.
Краще щось в цапах оцінювати на навушниках Beyerdynamic Dt 770....або для старту на Superlux HD681.
І бажано з підсилювачем навушників.
Отправлено спустя 10 минут 45 секунд:
К гадалке можно и не ходить.StTechnik: ↑ 14.03.2026 15:21Життя бентежно.DEVES: ↑ 14.03.2026 14:04Я резал подобные шланги, там изоляция с палец, а внутри две волосины сплава сомнительного качества. И ферритты на деле оказываются просто пластмасой
Китайские эльфы воистину маги.![]()
Китайские эльфы никогда не положат медный кабель такой толщины в такой провод.
Никогда - даже если их будут пытать.....
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
Ну как минимум это поможет мосфетам питания видеокарты дольше прожить и шарам под GPU тоже полезно.....StTechnik: ↑ 14.03.2026 19:15 MSiAventadorА чо не 50? Ну а во вторых - это врятли поможет. Хотя чему помогать? Проблемы собственно нет.PowerLimit відяшки виставити нижче 70% .
Отправлено спустя 12 минут 47 секунд:
Ой ой ой....NVIDIA RTX 4090 - TDP480Wat......а для чего нужна такая карта....явно не для хорошего звука.......
Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
Думаю что ее VRM - не получится задушить даже если очень сильно душить.......там на метра два фон идет во всех диапазонах....цапу звука надо относить как можно далее от такого ящика....
Отправлено спустя 44 секунды:
Так что купленный провод - не ошибка....да подлиннее......
Отправлено спустя 9 минут 35 секунд:
Хотя...если павер лимит 50% -это уже 240Ват....если еще поднажать до где то около 100Ват она фонить перестанет.....наверное.....
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Хотя на внутренних звуковых картах типа Asus Strix Soar с разьемом доп питания от 12В - не факт.......
-
Z440_User
Member
О! Дядька ПортнойRadio Bay: ↑ 15.03.2026 02:24 Z440_User
- Personal алаверды (других может тоже повеселит такой вынос мозга) )
А я тим часом все більше не розумію чого я маринував стільки років ту X-Fi Titanium в коробках із радіо-комп'ютерним хламом.
Чому я раніше Audigy 2ZS на пенсію не відправив?
Тут в січні Kreator нового альбому викотили, а магазин в Німеччині, де я вінілами тарюся, виявилося прибрав відправку в Україну. Апасна, панімаіш...
А так зручно було, вони свій Тах автоматом з ціни прибирали якщо відправка за межі ЄС.
Зато розпробував X-Fi, комп став частіше грати музику. Раніше було або фоном з вбудованого звуку монітору Dell S2425H коли за компом працюю, або на великій аудіосистемі у вітальні зі звукової карти коли святкове застілля або бігаю з пилососом по хаті.
Доречі, у цього монітора доволі непоганий звук як для такого типу пристроїв.
Коротше, поки кайфую від нової роботи Kreator в цифровому форматі
- KREATOR - Seven Serpents
- KREATOR – Tränenpalast feat. Britta Görtz of Hiraes
-
MSiAventador
Member
Знайшов свої старі замітки...
Які заходи я вжив для усунення перешкод на вході підсилювача Emotiva UPA-500 від аудіокарти Creative AE-5:
1. Ізоляція ізоляційною стрічкою контактів заземлення на всіх вилках 220 В.
2. Відключення в UEFI материнської плати CPU Ratio per core (8700K) і установка LLC в положення Авто.
3. Екранування ізоляційною стрічкою кріпильної планки на аудіокарті (AE-5) і відеокарті (GeForce 1060).
4. Для усунення перешкод під час ігор, у програмі MSi Afterburner для відеокарт зменшив Power Limit до 55%, Core Voltage встановив не більше +50%, Temp Limit — на максимум, Core Clock — залишив з налаштуванням Curve (крива розгону, побудована MSI Overclocking Scanner).
5. Замінив прості міжблокові кабелі на добре екрановані.
Відправлено через 14 хвилин 18 секунд:
Типовий дописувач у гілці Звук на оверах
- https://www.facebook.com/share/r/1AjiYTqBrG/
Які заходи я вжив для усунення перешкод на вході підсилювача Emotiva UPA-500 від аудіокарти Creative AE-5:
1. Ізоляція ізоляційною стрічкою контактів заземлення на всіх вилках 220 В.
2. Відключення в UEFI материнської плати CPU Ratio per core (8700K) і установка LLC в положення Авто.
3. Екранування ізоляційною стрічкою кріпильної планки на аудіокарті (AE-5) і відеокарті (GeForce 1060).
4. Для усунення перешкод під час ігор, у програмі MSi Afterburner для відеокарт зменшив Power Limit до 55%, Core Voltage встановив не більше +50%, Temp Limit — на максимум, Core Clock — залишив з налаштуванням Curve (крива розгону, побудована MSI Overclocking Scanner).
5. Замінив прості міжблокові кабелі на добре екрановані.
Відправлено через 14 хвилин 18 секунд:
Типовий дописувач у гілці Звук на оверах
-
Radio Bay
Member
Barry White - обов'язковий у колекції
А от дивне питання. Чи можна на ЗК зробити повністю зовнішнє живлення?
Як у мене на Jcat Femto/iFi iPowerX 5V. Ефект гутно навіть із космосу
Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Може час замислитися про мультимедійну систему?Z440_User: ↑ 15.03.2026 11:22коли за компом працюю
-
DEVES
Member
Купить зк с внешним бп?Radio Bay: ↑ 15.03.2026 14:49Barry White - обов'язковий у колекції![]()
А от дивне питання. Чи можна на ЗК зробити повністю зовнішнє живлення?
Як у мене на Jcat Femto/iFi iPowerX 5V. Ефект гутно навіть із космосу