dead_rat: ↑
28.11.2025 19:48
Tiufin: ↑
28.11.2025 15:08
Може і так. Але, мені здається, зараз для будь-якого контенту є онлайн сервіси із досить доступною вартістю на місяць. І якщо вже є таке бажання - можна підписатись та отримати доступ для перегляду і скачування купи всього.
Ні, нажаль не можна кинути грошами в підписку і просто подивитися.
Бо часто по підписці нема всіх сезонів, нема всіх озвучок(от в німеччині не буде доступна англійська часто), якісь при стримінгу дно у порівнянні з завантаженим , так ще й кожен серіал/фільм на інщій платформі і треба мати штук пʼять підписок.
Ну не знаю. Завжди можна знайти якісь окремі випадки, але, мені здається, у 99% випадків все значно простіше, і контент можна без проблем знайти на торрентах або у якомусь стріммінгу (де, як от із амазоном- по факту навіть і платити не треба. А щодо якості - ну зазвичай там можна скачати контент, і при скачуванні обрати найвищу якість).
Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
28.11.2025 19:53Ніяк ні, вже прикидали що повний пакет підписок в Америці виходить під 300 баксів на місяць якщо зі спортом. То за рік шалені гроші.
Ну це якесь натягування сови на глобус.
Завжди можна знайти варіант за 100500 доларів, але навіщо?
28.11.2025 19:53Чи скакати між сервісами і памʼятати якого місяця який з них ти підписав, а який відмінив. Ну от нащо цей головняк?
Ну, можна зробити віртуальну карту, поповнити їх на місячну вартість підписки та на неї оформити підписку
Не знаю, я може не такий кіноман, в мене подібних проблем не виникало. Навіть нетфлікс набрид через те, що там того контенту завались і йде кругом голова - що подивитись.