тю, я думав тут якийсь новий цікавий роутер вийшов
а це знов
Avenger80, єдиний на форумі "простий користувач кінетіка", який він не захищає аж цілих 3 сторінки...
і так на протязі... скільки? року, чи більше?
Avenger80, явно зхащає кінетік та намагається виставляти інших дурнями, то переводячи тему на китайські роутери чи телегу, то розказуючи що це фуфло у нас продають офіційно, вже і взлам Київстару приплів, аби тільки розмазати негатив про кінетік на все інше...
нагадаю про офіційну privacy policy на сайті кінетіка, де вони чорним по білому пишуть, що збирають, аналізують та передають дані третім сторонам, загальний перелік яких є там же в privacy policy - "governmental authorities, courts, external advisors, and similar third parties, some of the aforementioned recipients located in jurisdictions outside the EU"
ось тут я писав про це
на що
Avenger80 згладжував кути як міг (Київстар не згадав, бо тоді мабуть його не взламали ще)
Avenger80: ↑
23.03.2025 11:59Та это всё понятно и плохо, конечно, но... любое коммерческое устройство... роутеров... смартфона... Windows, браузера и оператора инета
я навів тобі докази ще пів року тому
очікую варіанти (якщо коротко):
- то что пишут на оф сайте - не всё так однозначно
- остальные такие же
- а вот гугл/виндовс/сяоми/tp-link
-
это всё пользователи микротика... от них больше всего злобы идёт (ця маніпуляція мене аж розсмішила)
- а докажи что "governmental authorities ... located in jurisdictions outside the EU" это рашка, а не Гондурас
сладко стелят, жёстко спать