Вибір роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
Avenger80
Member

Повідомлення

Ortyomko: 20.11.2025 23:05Мда.... Чєлікі не розрізняють ДО 24.02.22 і ПІСЛЯ...
Це дно :facepalm:
Та всё различаем. Главное чтоб все были прям такие идеальные и принципиальные и всегда, а не только на форуме.

Отправлено спустя 57 секунд:
Bruno Banani: 20.11.2025 23:06Вот что у кинетиков хорошо, так это веб морда. Лучшая.
Ну так в ней и главная проблема. :gigi: Это и есть его основное достоинство и его основная головная боль на нашем форуме.
Востаннє редагувалось 20.11.2025 23:12 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Ortyomko: 20.11.2025 23:05Мда.... Чєлікі не розрізняють ДО 24.02.22 і ПІСЛЯ...
Це дно
Не перейматесь, усі ми люди врешті решт :)
спойлер
Smok
Member

Повідомлення

тю, я думав тут якийсь новий цікавий роутер вийшов

а це знов Avenger80, єдиний на форумі "простий користувач кінетіка", який він не захищає аж цілих 3 сторінки...
і так на протязі... скільки? року, чи більше?

Avenger80, явно зхащає кінетік та намагається виставляти інших дурнями, то переводячи тему на китайські роутери чи телегу, то розказуючи що це фуфло у нас продають офіційно, вже і взлам Київстару приплів, аби тільки розмазати негатив про кінетік на все інше...

нагадаю про офіційну privacy policy на сайті кінетіка, де вони чорним по білому пишуть, що збирають, аналізують та передають дані третім сторонам, загальний перелік яких є там же в privacy policy - "governmental authorities, courts, external advisors, and similar third parties, some of the aforementioned recipients located in jurisdictions outside the EU"
ось тут я писав про це
на що Avenger80 згладжував кути як міг (Київстар не згадав, бо тоді мабуть його не взламали ще)
Avenger80: 23.03.2025 11:59Та это всё понятно и плохо, конечно, но... любое коммерческое устройство... роутеров... смартфона... Windows, браузера и оператора инета

Avenger80: 20.11.2025 21:51Так вы докажите обратное, что кинетик сливает данные прямо в рашку
я навів тобі докази ще пів року тому
очікую варіанти (якщо коротко):
- то что пишут на оф сайте - не всё так однозначно
- остальные такие же
- а вот гугл/виндовс/сяоми/tp-link
- это всё пользователи микротика... от них больше всего злобы идёт (ця маніпуляція мене аж розсмішила)
- а докажи что "governmental authorities ... located in jurisdictions outside the EU" это рашка, а не Гондурас

Bruno Banani: 20.11.2025 23:06Вот что у кинетиков хорошо, так это веб морда. Лучшая.
сладко стелят, жёстко спать
Avenger80
Member

Повідомлення

Smok
Как всё перекручено и специально что-то надумано, выкручено, вырвано и т.д. И я не начинал за кинетик. Ну да ладно. Если бы можно было так - разбить, спалить кинетик и война закончилась - я бы первый это сделал. У нас же кинетик прям во всём виноват, я так понимаю. У него прям такой негатив, что если его уничтожить, то всё и закончится сразу.
P.S. Только читаешь новости, штудируешь инет и нигде не видно, что кинетик спонсор войны, нигде не упоминается, что он в списках под запретом и т.д. в отличии от Сяоми и Филипп Морис. Везде продаётся, но оказывается он виновник всего...
Я его не собираюсь покупать ещё, но тот что у меня стоит - просто и нормально работает уже более 6 лет. Но сейчас у нас на форуме модно хейтить, тупо хейтить. Просто мне надо было не влезать и всё. Написали, что кинетик в сотый раз лайно и всё и что он только самый ужасный роутер и во всём виноват, во всех грехах, ну и ладно. Я просто думал, что у нас аргументированная дискуссия, форум, с аргументированными пруфами.
Востаннє редагувалось 21.11.2025 08:52 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Ortyomko: 20.11.2025 23:05 Мда.... Чєлікі не розрізняють ДО 24.02.22 і ПІСЛЯ...
Довбограї. А потім через таких розвалюється УНР.

Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
Gold_Star
Шось не зрозумів, до чого тут моя цитата за мікрот? Все так, було як я писав. Правда після того вже 2і ap і роутер змінив.

Відправлено через 7 хвилин 38 секунд:
Хоча і в боекаутах від розробників і власників кінетіка є +. Багато хто стає заощадливими і вже прям ділема 8 ват чи 18 і вимкнути екран.
Цікаво що там в Беріл 7 буде.
DEVES
Member

Повідомлення

Ortyomko: 20.11.2025 23:05 Мда.... Чєлікі не розрізняють ДО 24.02.22 і ПІСЛЯ...
А что на этой помойке происходило с 2014 по 2022?
Как посты удалялись при малейшем упоминании боевых действий и т.п. с вынесением предупреждений. Кого-то и в бан отправляли.
MSiAventador
Member

Повідомлення

"Який поганий Кінетик" наклацав китайською клавою і відправив китайською мишкою, посьорбуючи кока-колу від севастополя до владивостока. Знамо таких патріотів, всі магазини України забиті кока-колою і якісь смокталки її беруть з 2014 року і досі.
Ortyomko
Member

Повідомлення

MSiAventador: 21.11.2025 11:14 "Який поганий Кінетик" наклацав китайською клавою і відправив китайською мишкою, посьорбуючи кока-колу від севастополя до владивостока. Знамо таких патріотів, всі магазини України забиті кока-колою і якісь смокталки її беруть з 2014 року і досі.
якщо ви не розумієте різниці між цим, то тут вже ніщо не допоможе...
Smok
Member

Повідомлення

Avenger80: 21.11.2025 08:24 Smok
Как всё перекручено и специально что-то надумано, выкручено, вырвано и т.д. И я не начинал за кинетик. Ну да ладно. Если бы можно было так - разбить, спалить кинетик и война закончилась - я бы первый это сделал. У нас же кинетик прям во всём виноват, я так понимаю. У него прям такой негатив, что если его уничтожить, то всё и закончится сразу.
P.S. Только читаешь новости, штудируешь инет и нигде не видно, что кинетик спонсор войны, нигде не упоминается, что он в списках под запретом и т.д. в отличии от Сяоми и Филипп Морис. Везде продаётся, но оказывается он виновник всего...
Я его не собираюсь покупать ещё, но тот что у меня стоит - просто и нормально работает уже более 6 лет. Но сейчас у нас на форуме модно хейтить, тупо хейтить. Просто мне надо было не влезать и всё. Написали, что кинетик в сотый раз лайно и всё и что он только самый ужасный роутер и во всём виноват, во всех грехах, ну и ладно. Я просто думал, что у нас аргументированная дискуссия, форум, с аргументированными пруфами.
У відповідь на конкретний факт:
у privacy policy прямо написано про передачу даних урядам і третім сторонам
людина не дала жодного контраргументу, не навела доказів, не спростувала текст політики, а замість цього:
перекинула дискусію на війну,
створила карикатурну позицію опонента,
подала себе як жертву хейту,
використала whataboutism,
дала особисту історію, яка не має стосунку.
Це класична комбінація ухилення від відповіді та емоційної маніпуляції.
детальний аналіз
Ось детальний аналіз маніпуляцій, перекручувань та відходу від суті у наведеній відповіді. Я розберу по пунктах, які саме прийоми використовуються.
1. Підміна теми (red herring)
спойлер
Тема в цитаті:
privacy policy Kinetic, де офіційно вказано, що компанія збирає, аналізує та передає дані третім сторонам, включно з урядовими структурами за межами ЄС.
Тема у відповіді:
– «Як все перекручено…»
– «Якби можна було спалити Кінетик — я б перший…»
– «У нас тут хейт…»
– «Кінетик не спонсор війни…»
Це не відповідає на аргумент про privacy policy взагалі.
Людина уникає прямої реакції на факт і переводить дискусію в іншу площину → емоції, війна, хейт тощо.
2. Створення солом’яного опонента (strawman)
спойлер
Автор цитати не казав:
що Kinetic — причетний до війни
що треба його «спалити»
що він «в усьому винен»
що це «найгірший роутер у світі»
Але у відповіді приписується саме така позиція.
Це класична маніпуляція — перекрутити аргумент опонента до абсурду, щоб легше “перемогти”.
3. Жертвенна позиція (victim playing)
спойлер
Фрази:
«Ну да ладно…»
«Просто мені треба було не влізати…»
«У нас модно хейтити…»
Створюють образ ображеної сторони, замість логічної відповіді.
Це переключає дискусію з фактів → на емоції.
4. Емоційне перебільшення (hyperbole)
спойлер
«Якби можна було спалити Кінетик і війна б закінчилася — я б перший це зробив»
Це абсурдне перебільшення, яке лише знижує вагу первісного аргументу, але не спростовує його.
5. Зміщення фокусу на інші бренди (whataboutism)
спойлер
Замість відповіді щодо privacy policy Kinetic:
«А ось Xiaomi і Philip Morris у списках, а Кinetic — ні»
Це відволікаючий маневр — мовляв, є гірші компанії, тож про Kinetic говорити не треба.
Це whataboutism, тобто “а ось інші теж погані”.
6. Апеляція до особистого досвіду (анекдотична логіка)
спойлер
«У мене 6 років працює — значить все нормально»
Це суб’єктивний досвід, який:
не спростовує політику конфіденційності,
не стосується збору/передачі даних,
не є доказом у технічному чи юридичному питанні.
7. Звинувачення іншої сторони в “хейті” замість дискусії
спойлер
Тут з’являється узагальнення:
«У нас модно хейтити»
«Тупо хейтити»
«Написали, що лайно в сотий раз…»
Це емоційні ярлики, які мають дискредитувати опонента, а не аргументи.
Avenger80
Member

Повідомлення

Smok
Читайте, что такое презумпция невиновности для начала. Если так набрасываетесь, докажите обратное - в полном сливе инфы в пользу врага, в ошибочности сертификации для украинского рынка. Это вообще нонсенс, конец 2025г., а они ещё продаются у нас официально, их серяком сюда не ввозят. Что ж это такое творится... И люди их покупают официально в официальных магазинах. Но виноват почему-то я. :) Ещё раз - почему эти устройства у нас продаются с такими огрехами как вы написали? Почему они не сняты с продажи и не введён запрет на конец 2025г. Как пройдена сертификация? Это же не шоколадный батончик и т.д., которые кстати быстро запретили... А тут... Вот вы мне и объясните почему так происходит?
Востаннє редагувалось 21.11.2025 13:08 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Smok
Member

Повідомлення

Avenger80: 21.11.2025 12:49Читайте, что такое презумпция невиновности для начала. Если так набрасываетесь, докажите обратное - в полном сливе инфы в пользу врага, в ошибочности сертификации для украинского рынка.
пане, ви не зрозуміли, це ви докажіть що він не зливає інфу

в privacy policy прямо вказано що дані з EU передаються в країни поза EU
наведіть статтю з "презумпция невиновности", яка це спростовує

ось один зі списків даних
спойлер
A limited number of database fields were accessible: Keycloak IDs, emails (logins) and names of Keenetic accounts, locales; device user account configurations, including MD5 and NT password hashes; custom KeenDNS names; network interface configurations, including Wi-Fi SSIDs and preshared keys; Wi-Fi channel settings, roaming IDs and keys; IP policy and traffic shaping settings; remote peer addresses, logins and passwords of VPN clients, assigned IP addresses; names and MAC addresses of registered hosts; IPsec site-to-site configurations; IPsec Virtual-IP server configurations; DHCP pool settings; NTP settings; IP and MAC access lists.
і наведіть будь-ласка метод, як кінетік відрізняє перегляд сайта розетки (або any data) від оцих даних:
спойлер
Keenetic doesn't collect, store, or analyse data on payment card details or related credentials, transactional data, banking details, or banking passwords. Thus, such data is not affected.
Avenger80
Member

Повідомлення

Smok
Так это вы должны всё доказывать, не я. Что вот такого числа был перехвачен трафик в пользу врага и т.д. Я не являюсь владельцем или программистом этой компании. Я просто пользователь официального устройства, которое к пользованию мне разрешило государство своими официальными продажами в больших торговых сетях. Мне государство дало добро его использовать, почему я должен что-то доказывать?
DDt
Member

Повідомлення

Smok
кинетики шьются на OpenWRT, не в курсе?
Smok
Member

Повідомлення

Avenger80: 21.11.2025 13:12 Smok
Так это вы должны всё доказывать, не я. Что вот такого числа был перехвачен трафик в пользу врага и т.д. Я не являюсь владельцем или программистом этой компании. Я просто пользователь официального устройства, которое к пользованию мне разрешило государство своими официальными продажами в больших торговых сетях.
доказати що на сайті кінетік випадково написано про передачу всих даних поза ЄС?
якщо ви "просто пользователь официального устройства" то звідки ви знаєте як кінетік фільтрує банківські дані, чи не передає дані "в пользу врага"?
я все ще чекаю хоч якусь інформацію від "просто пользователь официального устройства" стосовно аналізу та передачі трафіка поза юрисдикцію ЄС
Avenger80
Member

Повідомлення

DDt
Тогда смысл кинетика самого теряется. Дело в том, что его оригинальное ПО официально продаётся на территории Украины - почему? Скорее всего потому что сервера разведены на европейский и евразийский и они как бы автономны, дальше передача инфы не Евросоюзе, скорее всего в Гонконг или куда там, где фирма зарегистрирована. И т.д. остальное всё эмоции и недоказанные домыслы.

Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Smok
Если так - обращайтесь к официальным поставщикам, офису и в соответствующие органы для проверки легальности и безопасности и почему продажи этих устройств не запрещена на территории Украины.
Востаннє редагувалось 21.11.2025 13:26 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Smok
Member

Повідомлення

DDt: 21.11.2025 13:17 кинетики шьются на OpenWRT, не в курсе?
не знаю, кінетіки не конкурентні по залізу з іншими openwrt роутерами, дороге залізо виходить і мало потужності
за $20-40 краще придбати якийсь 2-3 ядерний belkin, xiaomi чи взагалі 4 ядерний Linksys MX4300 і зручно прошитись на openwrt (не розбираючи пристрій)
якщо у вас кінетік - рекомендую продати його представнику кінетік Avenger80
Avenger80
Member

Повідомлення

Smok
Вы тоже не отвечаете на конкретные вопросы - почему эти устройства официально продаются у нас и при всей вашей аргументации почему их не запретили, они то страшнее, чем шоколадный батончик.
Smok
Member

Повідомлення

Avenger80: 21.11.2025 13:24 Если так - обращайтесь к официальным поставщикам, офису и в соответствующие органы для проверки легальности и безопасности.
а можна хоч 1 відповідь почути, від представника кінетіка Avenger80?
нащо передавати дані поза ЄС?
як дані перевіряються на банківські та не банківські?
Avenger80
Member

Повідомлення

Smok
Я не представитель кинетика. :gigi: Это во-первых. Я просто пользователь официального устройства купленного в официальном магазине и это было очень давно. Это ж вы мне пытаетесь что-то доказать. Я знаю одно, как пользователь устройства, что в марте 2022г. на мой роутер вышла обнова, в которой было сказано - обновление обязательно и будет перевод на европейские сервера, после этого у моего роутера появился значок UA.
tablestikus
Member

Повідомлення

Avenger80: 21.11.2025 13:33 Smok
Я не представитель кинетика. :gigi: Это во-первых. Я просто пользователь официального устройства купленного в официальном магазине и это было очень давно. Это ж вы мне пытаетесь что-то доказать. Я знаю одно, как пользователь устройства, что в марте 2022г. на мой роутер вышла обнова, в которой было сказано - обновление обязательно и будет перевод на европейские сервера, после этого у моего роутера появился значок UA.
Вєрім, а до цього тут полотна писав не представник тп-лінку.
Відповісти