так, це дуже складна думка, тільки дуже розумні люди можуть зрозуміти, що чим менше розміри -- тим гірше контакт. дзвонили з оксфорду, питали, чи не хочеш ти до них на роботу
я не сперечаюсь з цією видатною істиною, якщо ти не помітив, не знаю чим ти взагалі читаєш, те що я пишу. але давай тепер, напряжи свої півтора нейрона і подумай через кому після цієї істини. контакт менше за розміром, перетин менше, але чи він достатній для того навантаження, який на нього дають? достатній, якщо всі елементи з'єднання зроблені належним чином. все. саме тому абсолютна більшість карт з цим роз'ємом працюють довго і щасливо, а люди по всьому світу обсмоктують два випадки на місяць, коли щось пішло не так. єдина вимога в цьому випадку до виробників, щоб вони виготовляли якісні перехідники/кабелі тощо. про що я і пишу. ну і до юзерів -- не бути вже повним дауном.
ну, якщо такого користувача як ти, з IQ -15, то так, згоден. але так же можна сказати, що і 8-пін це дуже складно. он вище скільки прикладів з оплавленими роз'ємами, ти дивився? теж виявляється можна натупити. як бути з ними?
ти прикидаєшся зовсім дегенератом зараз? що там складного? якщо вставляти роз'єми до кінця це дуже складно, то вихід тільки один -- поклич "комп'ютерного майстра", заплати йому грошей, він вставить
якщо схема "як недопускати надмірного вигинання кабелю" занадто складна для тебе -- також до майстра.
якщо ці елементарні речі для тебе складні, навіщо ти сам збираєш комп'ютер взагалі? не роби нічого складнішого ніж вставити вилку в розетку
Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
Kirakishou: ↑
23.08.2025 11:06Купуєш кіловатний платиновий блок живлення з десятирічною гарантією. Тепер маєш купувати новий, бо якісь криворукі інженери на вимогу менеджерів придумали новий роз’єм.
ні, не маєш. купив свій БЖ ще фіг зна коли, півтора місяці з 5090 -- політ нормальний, нічого міняти не планую.
23.08.2025 11:06 Якщо проблема в тому, що перехідники дубові і через них поганий контакт, то може треба робити не дубові перехідники?
так, треба робити нормальні по якості перехідники і користуватись з ними згідно інструкції.
23.08.2025 11:06Може треба робити їх не з десятисантиметровими проводами, а з тридцятисантиметровими проводами в м’якій оболонці, щоб вони не висіли і не тиснути на роз’єм.
і так як є нормально, якщо ти не криворукий дурачок, а самі компоненти не браковані. на випадок браку (вони трапляються нині рідко) є гарантія.
ні. дивлячись яка техніка. дешеве неякісне. деякі ж речі просто неможливо робити краще не ускладнюючи їх, а ускладнення це завжди шлях до меншої надійності, апріорі.