також доповідаю, що мною були опробірувані стабілізатори Swagkeys Knight Stabilizer V3, які я поставив в цей же новенький геон:
- спойлер

купити ці стаби зараз практично неможливо, тому я взяв
по невеликому, але цілком справедливому, оверпрайсу на sacredkeebs
власне опис звідти:
- спойлер
Хайпова новинка в світі механічних клавіатур - Swagkeys Knight Stabilizer V3.
Стеми відлиті по дабл-шот технології, з силіконовим шаром, за рахунок чого відчутно зменшуєтся звук раттлу як від контакту скоби з стемом, так і звук стему, який контактує з корпусом (хаузінгом).
Також можна відзначити заокруглені скоби, які менше чіпляются за стем та не продукують зайвих призвуків.
Стаби розраховані на PCB товщиною 1.6мм, для 1.2мм PCB в комплекті присутні шимси (прокладки) по 0.4мм.
Я не можу сказати що вони прямо краще за ТХ, але велика кількість ентузіастів це стверджують та змітають їх з полиць клавіатурних магазинів.
Тому у вас є можливість спробувати та відповісти на це питання самостійно.
ну шо, це новий лідер мого особистого заліку стабів. знову ж таки, у мене стоять різні стабілізатори в різних клавіатурах і я не вважаю, що це принциповий момент в білді. але тут прям дуже добре вийшло. рівненькі скоби, гарна якість хаузінгів, якийсь покращення силіконовим шаром, ну все прям ідеально. ще раз повторюсь, це, поза всякими сумнівами,
найкращі стаби, з якими мені взагалі коли небудь доводилось мати справу. змащував: скоби - оригінальним-дорогим XHT-BDZ, хаузінги - крайтоксом 205м
Відправлено через 56 хвилин 14 секунд:
сет справді вдалий і саме IRL виглядає ще краще ніж на фотографіях, як і практично будь-який гмк сет
клас, мої вітання
а вони хіба є бербоуни? я думав тільки пребілди
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
ево 80 взагалі вийшов дуже потужним, алексотос он його теж нещодавно нахвалював на всі гроші, хоча дістався до нього після того як огляди вийшли від усіх кого можна. особисто я одобряю його як мінімум за прикольний диз і вкрай привабливе співвідношення ціна/якість (наскільки це можна оцінити без особистого знайомства, офк)
Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
якість фарбування маєш на увазі в першу чергу? нео в будь-якому випадку продукт на сходинку вище в ієрархії контори, тому в цілому це не дуже дивно, звичайно. а що з роботою через кабель з ноутом? чим нео гірше?
Відправлено через 47 секунд:
а які світчі стоять?