Чутки: Half-Life 3 вже проходить тестування перед літнім анонсом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
123456
Member

Повідомлення

Ця игра уже нафик никому не потрибна, та публика яка в це играла уже внукив 2- ричних няньчить.Зумерам цей колхоз непротибен.Треба все випускати в тайминг - або в ногу з часом.Олд скульна Халва 3 це таке.....провал 100%. :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

Zakarul: 02.05.2025 11:43Единственная игра, которая может заставить обновить комп это 3я халфа. Может и правда уже нужно будет менять свой систмник. Посмотрим :)
А то за 15 лет ни одной игры, которая хотя бы заставила задуматься о смене древнего системника.
Поживем-увидим.
За эти годы вышла куча очень разных отличных игр. Если ни одна не понравилась, наверное вам просто неинтересны игры.
Востаннє редагувалось 02.05.2025 13:15 користувачем waryag, всього редагувалось 1 раз.
f24gun69
Junior

Повідомлення

Мильярд подогретых пожилых хомяков ждет заветного момента, когда можно будет выкинуть конские деньги за химеру, которая позволит им повторно войти в реку сладких грез беззаботного детства
:lol:
half_life3_hamsters_compressed.jpg
koniyoto
Member

Повідомлення

Якщо чесно, то через стілки часу вже просто п...й. Просто ще одна гра. Від студії яка давно вже нічого не робила (Алікс, кажуть, прикольна, але ми ж про звичайні ігри). А для нового покоління це взагалі пустий звук. Ні, продасться вона, скоріше за все, чудово. Але очікувань взагалі ніяких. Як буде так і буде, я новий Дум більше чекаю, бо на попередніх розробники показали, що вміють.
Sanьka
Member

Повідомлення

Ігрові механіки з часів Халфи 2 пішли вперед.
Очікування від Халфи 3 захмарні, тобто піпол вже чекає щось рівня не ААА гри, а ААААх3.
І просто якісний коридорний шутан вже не зайде.
Треба буде дууууууже потужний сюжет, прямо щоб до сліз пробирав.
MqM
Member

Повідомлення

123456: 02.05.2025 12:34 Ця игра уже нафик никому не потрибна, та публика яка в це играла уже внукив 2- ричних няньчить.Зумерам цей колхоз непротибен.Треба все випускати в тайминг - або в ногу з часом.Олд скульна Халва 3 це таке.....провал 100%. :gigi:
Ви зі своїми теоріями HL: Alyx пропустили
123456
Member

Повідомлення

MqM: 02.05.2025 13:47
123456: 02.05.2025 12:34 Ця игра уже нафик никому не потрибна, та публика яка в це играла уже внукив 2- ричних няньчить.Зумерам цей колхоз непротибен.Треба все випускати в тайминг - або в ногу з часом.Олд скульна Халва 3 це таке.....провал 100%. :gigi:
Це не то гивно часом на ВИАР.Де игру тупо ради нього и играють)))Бо бильше ниц нема на ринку.
GreenMile
Member

Повідомлення

f24gun69: 02.05.2025 13:08 Мильярд подогретых пожилых хомяков ждет заветного момента, когда можно будет выкинуть конские деньги за химеру, которая позволит им повторно войти в реку сладких грез беззаботного детства
Не заздріть :-P І на вашу старіть знайдеться ностальгія :rotate:
Kashtan
Member

Повідомлення

Zakarul: 02.05.2025 12:12
Tetronga: 02.05.2025 11:45
А у вас досі основний комп на Атлон ХР чи 2х Pentium III, можна поцікавитись? ;)
Чуть поновее. Core 2 duo и radeon 3870 :lol:
Для моих игровых предпочтений хватает с огромным запасом. Там атлона xp как раз с головой хватает :super:
А онлайн ігри у вас є в арсеналі ? В мене теж 15-річний комп‘ютер, другий, феном 1100т, фактично материнка 2009 року а оперативка 2008 року, корпус точно древніший, то він ще тягне ого-го, а я на 775 мрію вершину зібрати колись. 2008 року машину.
ilcattivo
Junior

Повідомлення

Sanьka: 02.05.2025 13:31 Ігрові механіки з часів Халфи 2 пішли вперед.
Очікування від Халфи 3 захмарні, тобто піпол вже чекає щось рівня не ААА гри, а ААААх3.
І просто якісний коридорний шутан вже не зайде.
Треба буде дууууууже потужний сюжет, прямо щоб до сліз пробирав.
Гравій-пушка та можливість швиряти предмети оточення у ворогів все ще рідкість в сучасних іграх. Туди ж і головоломки основані на фізиці. Ніколи не забуду рівень We don't go to Ravenholm, де всю локацію можна було пройти без зброї, а лише використовуючи пастки і гравій-пушку. А коридорні шутани ААА-студії вже давно не роблять (або я не можу згадати :shuffle: ), тому можна не переживати
Enjthesilence
Member

Повідомлення

кожен рік такі "чутки" про хл3. а так зрозуміло, чого тягнуть. планка вже дуже високо і вольво знає, що ажіотаж нереальний тому мають продемонструвати щось дійсно нове, революційне.
Sanьka
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 02.05.2025 15:06кожен рік такі "чутки" про хл3.
Ну і проблема дійсно що основна публіка чекунів то дядьолки 30+, якщо не 35+ років
У багатьох людей в такому віці вже давно не ігри в голові. Тому ....... Але я чекаю :super:
f24gun69
Junior

Повідомлення

GreenMile: 02.05.2025 14:25
f24gun69: 02.05.2025 13:08 Мильярд подогретых пожилых хомяков ждет заветного момента, когда можно будет выкинуть конские деньги за химеру, которая позволит им повторно войти в реку сладких грез беззаботного детства
Не заздріть :-P І на вашу старіть знайдеться ностальгія :rotate:
В мене ностальгія за часи, коли не було трівог та пріходив, а не за купой ціфрового лайна, стімулятора ментальних бойових оргазмів в мамкіних піріжочков
Enjthesilence
Member

Повідомлення

f24gun69: 02.05.2025 16:15
GreenMile: 02.05.2025 14:25 Не заздріть :-P І на вашу старіть знайдеться ностальгія :rotate:
В мене ностальгія за часи, коли не було трівог та пріходив, а не за купой ціфрового лайна, стімулятора ментальних бойових оргазмів в мамкіних піріжочков
що ти забув на цьому форумі тоді?
GreenMile
Member

Повідомлення

f24gun69: 02.05.2025 16:15
GreenMile: 02.05.2025 14:25 Не заздріть :-P І на вашу старіть знайдеться ностальгія :rotate:
Я за вас радий, але нащо мені ця інформація? :think:
MqM
Member

Повідомлення

123456: 02.05.2025 13:57
MqM: 02.05.2025 13:47
Це не то гивно часом на ВИАР.Де игру тупо ради нього и играють)))Бо бильше ниц нема на ринку.
Це найкраща інноваційна гра на платформі. І свої комплекси щодо віар не треба виплескувати:) Рейтинги говорять самі за себе, багато людей купували саме заради неї вр гарнітуру. Ви чомусь думаєте, що ваш хейт чимось важливіший :lol:
Смішно читати, коли більшість розробників мріють про таку віддану спільноту, практично в усіх іграх Valve живий онлайн, на перший HL досі виходять моди та існує чимало серверів ;)
Sashkotem
Member

Повідомлення

Думаю це будуть якісь ремастире на анрилі ви ж так то любите дорогі гравці
OldGoodGames
Member

Повідомлення

навіть якщо шось і вийде, то буде провал, бо не виправдає очікувань :shuffle:
Mozdev
Member

Повідомлення

Якщо вони хочуть зробити щось проривне, то їм потрібен цілком новий рущій, такийже проривний за графікою та фізикою і оптимізацією, яким свого часу був Source, та геймплей, не гірший за сучасні шутери.
zaqik
Member

Повідомлення

У багатьох людей в такому віці вже давно не ігри в голові.
У меня знакомый новый комп собрал ради сралкер2, хотя играми в общем не интересуется. Думаю, большинство тех, кто тащился с "халвы" в те времена, вот так же "клеманёт" когда 3-я выйдет.
Відповісти