Останні статті і огляди
Новини
Чутки: Half-Life 3 вже проходить тестування перед літнім анонсом
-
123456
Member
Ця игра уже нафик никому не потрибна, та публика яка в це играла уже внукив 2- ричних няньчить.Зумерам цей колхоз непротибен.Треба все випускати в тайминг - або в ногу з часом.Олд скульна Халва 3 це таке.....провал 100%. 

-
waryag
Member
За эти годы вышла куча очень разных отличных игр. Если ни одна не понравилась, наверное вам просто неинтересны игры.Zakarul: ↑ 02.05.2025 11:43Единственная игра, которая может заставить обновить комп это 3я халфа. Может и правда уже нужно будет менять свой систмник. Посмотрим
А то за 15 лет ни одной игры, которая хотя бы заставила задуматься о смене древнего системника.
Поживем-увидим.
Востаннє редагувалось 02.05.2025 13:15 користувачем waryag, всього редагувалось 1 раз.
-
f24gun69
Junior
Мильярд подогретых пожилых хомяков ждет заветного момента, когда можно будет выкинуть конские деньги за химеру, которая позволит им повторно войти в реку сладких грез беззаботного детства

-
koniyoto
Member
Якщо чесно, то через стілки часу вже просто п...й. Просто ще одна гра. Від студії яка давно вже нічого не робила (Алікс, кажуть, прикольна, але ми ж про звичайні ігри). А для нового покоління це взагалі пустий звук. Ні, продасться вона, скоріше за все, чудово. Але очікувань взагалі ніяких. Як буде так і буде, я новий Дум більше чекаю, бо на попередніх розробники показали, що вміють.
-
Sanьka
Member
Ігрові механіки з часів Халфи 2 пішли вперед.
Очікування від Халфи 3 захмарні, тобто піпол вже чекає щось рівня не ААА гри, а ААААх3.
І просто якісний коридорний шутан вже не зайде.
Треба буде дууууууже потужний сюжет, прямо щоб до сліз пробирав.
Очікування від Халфи 3 захмарні, тобто піпол вже чекає щось рівня не ААА гри, а ААААх3.
-
MqM
Member
Ви зі своїми теоріями HL: Alyx пропустили123456: ↑ 02.05.2025 12:34 Ця игра уже нафик никому не потрибна, та публика яка в це играла уже внукив 2- ричних няньчить.Зумерам цей колхоз непротибен.Треба все випускати в тайминг - або в ногу з часом.Олд скульна Халва 3 це таке.....провал 100%.![]()
-
123456
Member
Це не то гивно часом на ВИАР.Де игру тупо ради нього и играють)))Бо бильше ниц нема на ринку.MqM: ↑ 02.05.2025 13:47Ви зі своїми теоріями HL: Alyx пропустили123456: ↑ 02.05.2025 12:34 Ця игра уже нафик никому не потрибна, та публика яка в це играла уже внукив 2- ричних няньчить.Зумерам цей колхоз непротибен.Треба все випускати в тайминг - або в ногу з часом.Олд скульна Халва 3 це таке.....провал 100%.![]()
-
GreenMile
Member
Не заздрітьf24gun69: ↑ 02.05.2025 13:08 Мильярд подогретых пожилых хомяков ждет заветного момента, когда можно будет выкинуть конские деньги за химеру, которая позволит им повторно войти в реку сладких грез беззаботного детства
half_life3_hamsters_compressed.jpg

-
Kashtan
Member
А онлайн ігри у вас є в арсеналі ? В мене теж 15-річний комп‘ютер, другий, феном 1100т, фактично материнка 2009 року а оперативка 2008 року, корпус точно древніший, то він ще тягне ого-го, а я на 775 мрію вершину зібрати колись. 2008 року машину.Zakarul: ↑ 02.05.2025 12:12Чуть поновее. Core 2 duo и radeon 3870Tetronga: ↑ 02.05.2025 11:45
А у вас досі основний комп на Атлон ХР чи 2х Pentium III, можна поцікавитись?![]()
![]()
Для моих игровых предпочтений хватает с огромным запасом. Там атлона xp как раз с головой хватает![]()
-
ilcattivo
Junior
Гравій-пушка та можливість швиряти предмети оточення у ворогів все ще рідкість в сучасних іграх. Туди ж і головоломки основані на фізиці. Ніколи не забуду рівень We don't go to Ravenholm, де всю локацію можна було пройти без зброї, а лише використовуючи пастки і гравій-пушку. А коридорні шутани ААА-студії вже давно не роблять (або я не можу згадатиSanьka: ↑ 02.05.2025 13:31 Ігрові механіки з часів Халфи 2 пішли вперед.

-
Enjthesilence
Member
кожен рік такі "чутки" про хл3. а так зрозуміло, чого тягнуть. планка вже дуже високо і вольво знає, що ажіотаж нереальний тому мають продемонструвати щось дійсно нове, революційне.
-
Sanьka
Member
Ну і проблема дійсно що основна публіка чекунів то дядьолки 30+, якщо не 35+ роківEnjthesilence: ↑ 02.05.2025 15:06кожен рік такі "чутки" про хл3.
У багатьох людей в такому віці вже давно не ігри в голові. Тому ....... Але я чекаю

-
f24gun69
Junior
В мене ностальгія за часи, коли не було трівог та пріходив, а не за купой ціфрового лайна, стімулятора ментальних бойових оргазмів в мамкіних піріжочковGreenMile: ↑ 02.05.2025 14:25Не заздрітьf24gun69: ↑ 02.05.2025 13:08 Мильярд подогретых пожилых хомяков ждет заветного момента, когда можно будет выкинуть конские деньги за химеру, которая позволит им повторно войти в реку сладких грез беззаботного детства
half_life3_hamsters_compressed.jpgІ на вашу старіть знайдеться ностальгія
![]()
-
Enjthesilence
Member
що ти забув на цьому форумі тоді?f24gun69: ↑ 02.05.2025 16:15В мене ностальгія за часи, коли не було трівог та пріходив, а не за купой ціфрового лайна, стімулятора ментальних бойових оргазмів в мамкіних піріжочков
-
GreenMile
Member
Я за вас радий, але нащо мені ця інформація?f24gun69: ↑ 02.05.2025 16:15В мене ностальгія за часи, коли не було трівог та пріходив, а не за купой ціфрового лайна, стімулятора ментальних бойових оргазмів в мамкіних піріжочков

-
MqM
Member
Це найкраща інноваційна гра на платформі. І свої комплекси щодо віар не треба виплескувати:) Рейтинги говорять самі за себе, багато людей купували саме заради неї вр гарнітуру. Ви чомусь думаєте, що ваш хейт чимось важливіший123456: ↑ 02.05.2025 13:57Це не то гивно часом на ВИАР.Де игру тупо ради нього и играють)))Бо бильше ниц нема на ринку.

Смішно читати, коли більшість розробників мріють про таку віддану спільноту, практично в усіх іграх Valve живий онлайн, на перший HL досі виходять моди та існує чимало серверів

-
Sashkotem
Member
Думаю це будуть якісь ремастире на анрилі ви ж так то любите дорогі гравці
-
OldGoodGames
Member
навіть якщо шось і вийде, то буде провал, бо не виправдає очікувань 

-
Mozdev
Member
Якщо вони хочуть зробити щось проривне, то їм потрібен цілком новий рущій, такийже проривний за графікою та фізикою і оптимізацією, яким свого часу був Source, та геймплей, не гірший за сучасні шутери.
-
zaqik
Member
У меня знакомый новый комп собрал ради сралкер2, хотя играми в общем не интересуется. Думаю, большинство тех, кто тащился с "халвы" в те времена, вот так же "клеманёт" когда 3-я выйдет.У багатьох людей в такому віці вже давно не ігри в голові.