Останні статті і огляди
Новини
Sony підвищила ціну PS5 Digital Edition. В Європі консоль тепер на €100 дорожча, ніж на момент релізу
-
Shaolin_Style
Member
шел 11 год, люди все еще ждали порт бладборн на РС
-
Геральт
Member
В мене так знайомий ще й в реал виводить, продаючи ігри як гіфт (зі знижкою). 15% знижки на будь-яку забавку лишні не будутьBukakanga: ↑ 15.04.2025 11:31 через какое-то время продаем их по мере необходимости по выросшей цене, на вырученные виртуальные деньги закупаемся вполне "реальными" играм по скидкам.

- спойлер
-
der_meister
Member
поясните мне пож, как можно купить видеокарту за 4тыс долл, только для игр! и при этом пиратить?
еще люди и хвастаются этим.
это какойто позор.
это какойто позор.
-
maziks
Junior
Шановний пане. У мене RX 7800 xt, 32 ram, Ryzen 5 7600. І я граю на цьому в ігри на нативному 2к моніторі, у якого є ще 240 герц. Ви, напевно, десь знайшли інформацію про мій минулий комп'ютер, який я вже продав 3 роки тому. Тож... Я вас засмучу. Спробуйте заробити грошенят трішки, бо вас ця тема турбує.
Востаннє редагувалось 15.04.2025 12:57 користувачем maziks, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Усі бажаючі давно вже можуть грати. Я ще почекаю, може повноцінний 4К прикрутять. Запускав в такому режимі, гра набагато гарніше виглядає, але поки що на такій роздільній здатності неграбельна.Shaolin_Style: ↑ 15.04.2025 11:36 шел 11 год, люди все еще ждали порт бладборн на РС
-
maziks
Junior
IronWithin: ↑ 14.04.2025 19:39"Консоль штука суперова коли в тебе нічого нема окрім великого телевізорі і бажання пограти"tornadox: ↑ 14.04.2025 18:41
А якщо цю мантру повторювати кожен день то з часом в це повіриш і не будеш рахувати гроші і просто купляти![]()
Консоль штука суперова коли в тебе нічого нема окрім великого телевізорі і бажання пограти. Хоча якщо взяти не діджитал варіант і обміняюватися дисками через OLX то цілком може бути вигідно. Десь бачив гарну стаття про "cost of ownership" і там йдеться що про те скільки вам потрібно витратити щоб справді насолоджуватися іграми і там за рік сума виходить в 1500 євро з консоллю, тому всі ці байки про дешеву консоль так і залишаються байками. Консолі продаються в мінус в надії відбити ті ігри на підписці та дорожчій ціні ігор. І ця модель працює.![]()
Це ви чому так вирішили? наприклад в мене в свій час був топовий пк, монітори по тисячі долларів, кейпади, з десяток топових мишей і клавіатур, і все це годилося лише для сессіонок\стратегій\ммо, переставляти пк\перепідключати до тв банально - геморой, на пк немає деяких функцій по типу "звернув гру, вимкнув консоль потім вмикаеш і за секунду продовжуеш з того ж місця", і екзи в екзи соні як не крути а хочеться грати з моменту виходу, а не через роки, на телевізорі банально грати приємніше.
"Хоча якщо взяти не діджитал варіант і обміняюватися дисками через OLX то цілком може бути вигідно"
В мене друг казав те ж саме, придбав дисків - нуль, зате діджитал версій з півтора десятки
Десь бачив гарну стаття про "cost of ownership" і там йдеться що про те скільки вам потрібно витратити щоб справді насолоджуватися іграми і там за рік сума виходить в 1500 євро з консоллю, тому всі ці байки про дешеву консоль так і залишаються байками.
Дайте посилання будь ласка, чому я маю вам вірити на слово, хочу цифри та аргументи, не чиїсь фантазії\роздуми (ображати й не планував, просто зрозумійте що і ви ж не вірите кожному першому на слово)
"Консолі продаються в мінус в надії відбити ті ігри на підписці та дорожчій ціні ігор. І ця модель працює."
Підписка так, залізо - майже, соні продає консолі в невеликий плюс, це майки продають\продавали в мінус, різниця в ціні ігор - не така й суттєва, якщо ви не виживаєте звісно, можете придбати гру за 1700 в стім, то й за 2100 в пс зможете також, люди не проходять по 10 ААА ігор в місяць, ці "переплати" це приблизно 10 долларів на місяць якщо по 1 екзу брати за той же період
Відправлено через 28 хвилин 44 секунди:Хочеться запитати, як там сталкер 2 працює на вашому "ігровому пк" GTX 1660 super Ryzen 5 2600x 16 ram?, як там метро екзодус, рдр2, дед спейс ремейк, колда, батлфілд, хорайзон, цусима, дейсгон, ДА, Дс, Павук, Відьмак, Гов і тд круто сподіваюсь? чи ви тільки за ігри 10-ти річної давнини згодні аргументувати, а як пафосно звучить "налаштування графіки, апгрейд заліза, робота" тьфу ти... смішно, аргументи людини яка ігровий пк бачила тільки через ютуб або вітрину магазину...maziks: ↑ 14.04.2025 18:51 PS 5 — це прекрасна консоль, щоб грати у безкоштовне лайно по типу Warzone без підписки. А, ну ще можна пройти умовний Бладборн, що я й зробив на PS 4. Пройшов декілька ексклюзивів і зрозумів, що ця консоль непотрібна. Чому так?
1. Відсутність багатьох ігор. Тут і казати немає про що. Більшість з них і не випустять на плойку з ПК
2. Незручно грати у шутери. Це просто смішно. Всі перестрілки зводяться до того, що люди в упор попасти не можуть. З одного боку це плюс, бо всі такі криворукі, як і ти. А з іншого... Забуть про нормальне навалювання, про снайперку. І не треба мені казати про супер-пупер гравців, які роблять 360 в польоті. Таких гравців одиниці.
3. Неадекватне ціноутворення, що логічно. Соні ж потрібно відбивати бабло за дешеву плойку.
4. Підписка на онлайн. Тут без коментарів. Береш в аренду функції, які у тебе і так мають бути. Ну... Або ігри в аренду.
5. Відсутні порти на PS 5. Хочеш Бладборн на PS5? Дуля тобі. Стару колду, балтлу та інші ігри? Дуля тобі. Грай у версію для PS4. Так, десь є 60 фпс, більше розширення екрану. Але чи варто казати, що це не скрізь? І що стара графіка нікуди не зникла? І ось, ти граєш у гру в 900п на своєму 4К телевізорі в 30 фпс. Бо вона для PS4. Єдине спасіння для тебе — ремастер, який буде платний. Водночас, на ПК у тебе завжди буде вибір графіки. Низькі, ультра, 4к, 720p. Як бажаєш.
6. Відсутність модів. Ніяких тобі українізаторів, та й іншого. Грай на ворожій мові, або на англійській. Це взагалі страшна проблема плойки.
7. Геймрад з браком за такі гроші. 6-7% його повертають по статистиці магазина з електронікою.
Плюси плойки: ідеально для безкоштовної дрисні, заради якої жмешся на ПК. Можна зекономити, якщо ти рідко граєш у ігри. Бо краще купити дорожче гру, ніж переплатити за ПК. Відсутність чітерів, якщо немає крос плея. Ігри будуть працювати на цьому залізі весь життєвий цикл.
Плюси ПК: Регіональні ціни, безкоштовні роздачі (у мене вже 250+ безкоштовних ігор в Epic, 5+ в Origin, 5+ в Uplay, ну і в стімі таке буває) Моди на українізатор/озвучку. Та й взагалі — моди. Інші збірки ігор. Той же Скайрим, GTA, Stalker, Фолаут, і т.д. Присутня мишка для шутерів. Але для мазохістів ніхто не забороняє підключити будь-який геймрад. Чомусь консольщики про це забувають. Багато ігор. Ті ж порти з PS, Xbox і ексклюзиви ПК, яких вистачає. Налаштування графіки, апгрейд заліза. Безкоштовний онлайн. Перегляд фільмів, документи, робота. Бо це — ПК.
Я мав Xbox One, PS 4, Нінтендо свіч лайн, Стім Дек. З цього всього мене зачепив тільки портативний Свіч, на якому всраті ігри. Тому я купив потім Стімдек. Але і його продав, бо залізо вже слабке на сьогодення. А щодо PS/Xbox... Вони непотрібні, коли є ігровий ПК, і нічим не запам'ятовуються.
Моди, стратегії, - так, не для консолі, шутери - 50\50, безкоштовний онлайн тільки для ігр-сервісів, про регіональні ціни - можете забути, їх вже нема, і не буде, бібліотека соні кажете вам мала, ну тут я кланяюсь, я думав я рекорди ставлю пройшовши сотні ігр, ви напевно тут самий досвідчений в цьому плані...
Той же Скайрим(14 років грі), GTA(1), Stalker(1), Фолаут(1), і т.д. - дивлячись на ваше залізо, я так розумію що все з цього списку це перші версії і то ви про мінімалки тільки
P.S Згадав тут одного чувака з качкою на аві, так той взагалі казав що всі якісь не такі, бо він в усе грає в 15фпс і йому норм.
-
Agoris
Member
Боже, до сих пір йдуть срачі між пк і консолями. І що цікаво, з обох сторін люди обсирають іншу платформу. А може просто купити те, що тобі подобається і не паритись?) 

-
AntonyKandaurov
Member
Agoris
Ні, це так не працює. Як же тоді визначити хто краще? Має бути хтось кращий, іншого бути не може!
Ні, це так не працює. Як же тоді визначити хто краще? Має бути хтось кращий, іншого бути не може!
-
Inqizitor2022
Member
посмотри на цены АА и ААА продуктов без скидок.walkman3000: ↑ 14.04.2025 19:00у одного по 70 евро, тут по сотке. где такие цены, в ле сильпо?
Тащемта не понимаю эту логику, плойка как дополнительный агрегат - это при желании, но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико.Inqizitor2022: ↑ 14.04.2025 18:22приставкоюзеры имеют и пк, если что
Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
Я подскажу - хдми кабель, подключаем ПК к телевизору 120 герц и радуемся играми на телеке хорошего качества.maziks: ↑ 15.04.2025 12:58Це ви чому так вирішили? наприклад в мене в свій час був топовий пк, монітори по тисячі долларів, кейпади, з десяток топових мишей і клавіатур, і все це годилося лише для сессіонок\стратегій\ммо, переставляти пк\перепідключати до тв банально - геморой, на пк немає деяких функцій по типу "звернув гру, вимкнув консоль потім вмикаеш і за секунду продовжуеш з того ж місця", і екзи в екзи соні як не крути а хочеться грати з моменту виходу, а не через роки, на телевізорі банально грати приємніше.
-
waryag
Member
Изначально нулевая... А через годик-второй он с удивлением обнаруживает, что за деньги, выброшенные на косметику и батлпассы можно было взять несколько ААА.Bukakanga: ↑ 15.04.2025 11:31Нечасто, но случается.
Во-вторых, ф2п онлайн-убивалки-времени всех мастей. Тут стоимость покупки изначально нулевая
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Для многих людей так и есть. Плойка, бокс, свич - для игр, ПК/ноут для работы.Inqizitor2022: ↑ 15.04.2025 13:56Тащемта не понимаю эту логику, плойка как дополнительный агрегат - это при желании, но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико.
Это у нас игры компьютерные, а на западе они "видео"
-
kairo
Member
В мене за 16 років в Стім витрачено $1200 на ігри та DLC. Ще баксів 200, це покупки через гіфти та ключі, ну і Епік. На PS витратив десь баксів 200-300 із підпискою разом. Найдорожче придбання: "20.01.2017 СУМА UAH 1 726,70 The Heavy Rain™ & BEYOND: Two Souls™ Collection, Until Dawn™ 2015, Bloodborne™: Game of the Year Edition".Inqizitor2022: ↑ 15.04.2025 13:56посмотри на цены АА и ААА продуктов без скидок.walkman3000: ↑ 14.04.2025 19:00у одного по 70 евро, тут по сотке. где такие цены, в ле сильпо?
-
Bukakanga
Member
ну, мы же не будем всерьез обсуждать образ мышления и действия клинических идиотов, правда?waryag: ↑ 15.04.2025 15:18Изначально нулевая... А через годик-второй он с удивлением обнаруживает, что за деньги, выброшенные на косметику и батлпассы можно было взять несколько ААА.Bukakanga: ↑ 15.04.2025 11:31Нечасто, но случается.
Во-вторых, ф2п онлайн-убивалки-времени всех мастей. Тут стоимость покупки изначально нулевая
-
st0k
Member
на нормальному телеку OLED на пс5 нормально все там в бладборні виглядає, телек ще й кадри підмальовує, забув як та фіча називається, але вогонь.kairo: ↑ 15.04.2025 12:56Усі бажаючі давно вже можуть грати. Я ще почекаю, може повноцінний 4К прикрутять. Запускав в такому режимі, гра набагато гарніше виглядає, але поки що на такій роздільній здатності неграбельна.Shaolin_Style: ↑ 15.04.2025 11:36 шел 11 год, люди все еще ждали порт бладборн на РС
Member
Игры для "клинических идиотов" составляют большую часть рынка ПК игр.Bukakanga: ↑ 15.04.2025 17:37ну, мы же не будем всерьез обсуждать образ мышления и действия клинических идиотов, правда?waryag: ↑ 15.04.2025 15:18
Изначально нулевая... А через годик-второй он с удивлением обнаруживает, что за деньги, выброшенные на косметику и батлпассы можно было взять несколько ААА.
-
walkman3000
Member
смотрю, не вижу https://psdeals.net/ua-store/collection ... ate-newestInqizitor2022: ↑ посмотри на цены АА и ААА продуктов без скидок.
так в том и дело что у всех у кого есть плойка, она дополнение к пкInqizitor2022: ↑ но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико..

-
Bukakanga
Member
да не, тут скорее - зачем нужна какая-то там плойка, если рабочий ПК и так уже есть? Ради нескольких эксклюзивов, которые, скорее всего, рано или поздно появятся на ПК? Плодить девайсы как-то неохота.walkman3000: ↑ 15.04.2025 19:23так в том и дело что у всех у кого есть плойка, она дополнение к пкInqizitor2022: ↑ но зачем о плойке говорить, как об основном девайсе? Это выглядит дико..а у некоторых и бокс и плойка и нинка и куча всего. но только упоротые пекалорды компенсируют, думая, что консольщик - бедный студент, который сидит на форумах через встроеный браузер?!
Ну а свичи и стимдеки - другое дело, там главное - портативность. Ну и на свиче реально годные эксклюзивы, а стимдек наоборот - позволяет пк-шную библиотеку использовать.
-
walkman3000
Member
которые рано или поздно пройдут в deluxe torrent edition? ну пусть ждут и молятся чтоб без денувы. как это отменяет факт владения обеими платформами? кому-нибудь неохота плодить девайсы? ну не плодиBukakanga: ↑ 15.04.2025 19:30Ради нескольких эксклюзивов, которые, скорее всего, рано или поздно появятся на ПК?
-
kairo
Member
30 ФПС в 2025-му році для такої гри, це треш. Соні поробили купу ремастерів для ігор, яким ремастери і не треба, при цьому навіть 60 ФПС патч не можуть зробити. При усіх нюансах емулятора, гру можна повністю пройти із +-60 ФПС.st0k: ↑ 15.04.2025 18:57 на нормальному телеку OLED на пс5 нормально все там в бладборні виглядає, телек ще й кадри підмальовує, забув як та фіча називається, але вогонь.
-
dead_rat
Member
Купувати комп за пару косарів, щоб батрачити онлайн як другу роботу, щоб купити кілька ігр умовно на халяву.Bukakanga: ↑ 15.04.2025 11:31 сочетание скидок и фарм/барыжинг кейсов в КС2. Сначала продаем нафармленные кейсы, чтобы собрать какой-то капитал, потом закупаемся перспективными пикселями, через какое-то время продаем их по мере необходимости по выросшей цене, на вырученные виртуальные деньги закупаемся вполне "реальными" играм по скидкам. Попробуйте провернуть такой фокус на плойке, я хочу на это посмотреть )
В мене аж мозок звело
Відправлено через 6 хвилин 34 секунди:
Коли в тебе зп 500$ і кредит на 4к за картуder_meister: ↑ 15.04.2025 12:53 поясните мне пож, как можно купить видеокарту за 4тыс долл, только для игр! и при этом пиратить?
это какойто позор.

-
Shaolin_Style
Member
у вас тут прям дурдом я гляжу
игры покупать на консолях не обязательно, можно пользоваться подпиской, ваш Кэп.
игры покупать на консолях не обязательно, можно пользоваться подпиской, ваш Кэп.