Sony підвищила ціну PS5 Digital Edition. В Європі консоль тепер на €100 дорожча, ніж на момент релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

IronWithin
Стоит отметить, что опыт Bloodborne в shadPS4 ещё далёк от оптимального: частота кадров в высшей степени нестабильна, графические артефакты периодически мешают прохождению, звук местами просто не работает, а игра склонна к вылетам.
Типовий "day one" реліз в наш час.
Работа содержит вспышки и мерцания света, что может вызвать эпилептические припадки.
Це попередження актуальне практично до усіх існуючих ігор.
Емулятор открывает доступ к большей части Bloodborne.
Гра повноцінно проходиться. Море відгуків в інтернеті, можете почитати.
В разрешении 1152p львиную долю времени игра выдаёт 60 кадров/с, но в сложных сценах показатель регулярно проседает.
Не те що 30 ФПС із просадками в 1080р на ПС5.
В заключение Морган назвал shadPS4 невероятным достижением команды, но отметил пространство для совершенствования технологии и улучшения игры, в том числе за счёт модов вроде амбициозного Bloodborne PC Remaster Project от fromsoftserve.
Емулятор та моди до гри дійсно постійно покращуються, на відмінну від оригінальної ПС4 версії.
Досить щось доводити, не бажаєте перевіряти щось - не лізьте в дискуссії!
Як почитаю подібні коменти, то настрій піднімається :laugh:
Востаннє редагувалось 14.04.2025 17:36 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
IronWithin
Member

Повідомлення

MqM: 14.04.2025 17:22
IronWithin: 14.04.2025 13:48

Ігри на пк нічого не вартують, чи там різниця цін величезна? Скільки мені потрібно купити ігр з "переплатою" у соні щоб відбилася збірка хоча б з 4060ти, 100+?
Також ігри соні не потрапляють в стім роками, а це для багатьох - критично!
Ще сюди додам що зазвичай кого ігри дійсно цікавлять мають обидві платформи...
Ціни величезні на релізі з консолями, а з кожним роком після релізу різниця стає колосальнішою. Мовчу коли кожен нещасний ремастер на ПС5 продають як повноцінну нову гру :weep: Коли пк юзери платять в рази куди менше, або взагаоі отримують на халяву ремастери маючи оригінальні ігри
Середня різниця цін з пк новинок - 10-15 долларів, ремастери\обнови - 10 долларів, а не ніякий не повний прайс, про в рази менше це ви загнули, привожу приклад економії, от вийшли екзи соні на пк, вартують повний прайс, а маючи підписку за 50 баксів на рік маєте\мали - хорайзони, цусіми, дс ремейк, відьмак, дс, ретчет, еффекти масси, ДА вейлгард, павуки, дейс гон, дед спейс і купу іншого, що це як не економніший варіант аніж на пк?
Востаннє редагувалось 14.04.2025 17:45 користувачем IronWithin, всього редагувалось 1 раз.
Sanьka
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 16:14А вы посмотрите как вы формулировали своё сообщение выше,
IronWithin: 14.04.2025 15:32А чому у вас тоді профіль пустий,
IronWithin: 14.04.2025 15:13Коли ви пишете що унилий пластик, то мали хоча б навести якийсь аргумент чому один пластик
Закусуйте ;)
IronWithin
Member

Повідомлення

kairo: 14.04.2025 17:30 IronWithin
Стоит отметить, что опыт Bloodborne в shadPS4 ещё далёк от оптимального: частота кадров в высшей степени нестабильна, графические артефакты периодически мешают прохождению, звук местами просто не работает, а игра склонна к вылетам.
Типовий "day one" реліз в наш час.
Работа содержит вспышки и мерцания света, что может вызвать эпилептические припадки.
Це попередження актуальне практично до усіх існуючих ігор.
Емулятор открывает доступ к большей части Bloodborne.
Гра повноцінно проходиться. Море відгуків в інтернеті, можете почитати.
В разрешении 1152p львиную долю времени игра выдаёт 60 кадров/с, но в сложных сценах показатель регулярно проседает.
Не те що 30 ФПС із просадками в 1080р на ПС5.
В заключение Морган назвал shadPS4 невероятным достижением команды, но отметил пространство для совершенствования технологии и улучшения игры, в том числе за счёт модов вроде амбициозного Bloodborne PC Remaster Project от fromsoftserve.
Емулятор гри дійсно постійно покращується, на відмінну від оригінальної ПС4 версії.
Досить щось доводити, не бажаєте перевіряти щось - не лізьте в дискуссії!
Як почитаю подібні коменти, то настрій піднімається :laugh:
Я вже казав що мене ваші перескази інших людей не цікавлять, спробуєте самі - можемо обговорити, ні -> гуляйте!
Будете діставати мене своїми "аргументами" кину в чс як і десятки інших "великих та поважних", я зрозуміло висловився, чи до вас теж з першого разу не доходить?
kairo
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 17:37 Я вже казав що мене ваші перескази інших людей не цікавлять, спробуєте самі - можемо обговорити, ні -> гуляйте!
А ви самі гру тестували на емуляторі? Чи з пересказів інших людей судите?
Будете діставати мене своїми "аргументами" кину в чс як і десятки інших "великих та поважних", я зрозуміло висловився, чи до вас теж з першого разу не доходить?
Це серйозна погроза. Треба задуматись.
Sanьka
Member

Повідомлення

kairo: 14.04.2025 17:39Це серйозна погроза. Треба задуматись
Судячи з того як в нього палає в цій темі, там якась консоле травма.
Я так зрозумів він купив слім мотлох і тепер агриться зрозумівши що воно як дешева китайська підробка виглядає.
Геральт
Member

Повідомлення

denizen: 14.04.2025 17:04 а чого продав?
Зрозумів, що абсолютно не моє. Може колись зроблю ще один підхід до приставок )

Проходив (повторно) Хорайзон. При тому, що гру вже знав з ПК і все одно, була мука з вицілюванням слабких точок в того павука чи краба чи що воно там було (сюжетний бос).
PoE на ТВ незручне (бо дрібне все). А на моніторі то вже краще на клавомиші.
Та й такі різні дрібні незручності
Востаннє редагувалось 14.04.2025 17:51 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
walkman3000
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.04.2025 17:41
Я так зрозумів він купив слім мотлох і тепер агриться зрозумівши що воно як дешева китайська підробка виглядає.
от би ще пекасектанти розуміли з чого в нього палає
1234waltz
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 17:23 доводите що ви зажиточна людина
Мені не треба нічого нікому доводити купуючи гру за 70 баксів, якщо я можу її купити за 40 чи 30 :D
Для мене ПК це площина раціональної поведінки та робочих завдань, а не сектантство.
IronWithin: 14.04.2025 17:23 купили найдешевше що тільки існувало + 300 ігр
Оце вас переклинило на цій тезі. Я так розумію, що ви намагаєтесь аноніму на форумі доказати, що він жадібний ніщєброд, бо в 2022 році замість дворічної плойки за 400 баксів зібрав ПК на актуальному залізі 2022 року в два рази дорожче за плойку. Яким і зараз користуюсь, бо я не графонозалежний і комп навіть тоді не для ігр купувався, вже вік не той.
IronWithin: 14.04.2025 17:23 вклалися баксів у 600
У вас погано з математикою, ви погано читали попереднє повідомлення.
kairo
Member

Повідомлення

Та норм, людина такі цитати видає, хоч бери та на стіну вішай:
Не думав що побачу від вас подібні слова/дії.
Сумно трохи... репутація така штука, набувається роками, втрачається за секунди.
Це не сарказм, так продовжите - будете спілкуватися тільки з божевільними й радикалами
Моє улюблене:
Останні ваші слова у моєму світі відчуваю стануть епітафією для вашої репутації.
IronWithin
Member

Повідомлення

walkman3000: 14.04.2025 17:45
от би ще пекасектанти розуміли з чого в нього палає
Спеціально для того бовдура який в мене в чс, повідомлення якого я побачив тільки завдяки вашій відповіді -> підкорегував профіль, нехай зрозуміє ще раз що його припущення знов(як в принципі і завжди) хибне.
Вам порада по-дружньому - використайте чорний список відразу, їм щось довести, або подискутувати - марно витрачений час та старання :beer:

Відправлено через 8 хвилин 55 секунд:
Ozumat: 14.04.2025 17:24
IronWithin: 14.04.2025 17:06

Зараз - звісно ні, але на момент релізу дуже навіть варто було, тоді і ринок заліза був інший і цін, і кількість екзів.
За 100є можна взяти пс4 разом с грою і отримати той же експірієнс :D
Ну там є свої нюанси, наприклад гудіння старої плойки було досить сильним, штуки по типу BFI в нових телевізорах на пс4 не працюватимуть, геймпад пс5 здається не працює і ще купа малих, але таких неприємних моментів, а і забув що завантажуватись локації в тій же бладборн будуть не миттєво, а секунд по 20-30)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 13:48 Ігри на пк нічого не вартують, чи там різниця цін величезна? Скільки мені потрібно купити ігр з "переплатою" у соні щоб відбилася збірка хоча б з 4060ти, 100+?
Також ігри соні не потрапляють в стім роками, а це для багатьох - критично!
Ще сюди додам що зазвичай кого ігри дійсно цікавлять мають обидві платформи...
Щас игры по 100 баксов, то есть 10 игр уже штука баксов. На ПК игры бесплатны, качай сколько угодно. Плюс на 5090 фпс отличный, даже на 5070ти хороший весьма, то есть плойка даже в самой продвинутой версии убога по скорости и картинке в сравнении с ПК, на большом 75" телеке на ПК картинка бомба в сравнении с плойкой.
Да, игры на ПК нужно постоянно новые версии качать и репаки, но зато все патчи новые есть тоже, то есть стандартный пекарь никак себя не чувствует ущемлённо, всё у пекарей в порядке в сравнении с плойкоюзерами. За 30 игр ПК окупается в сравнении с плойкой.
waryag
Member

Повідомлення

1234waltz: 14.04.2025 15:22 Ого! Залізо з 2020 року у вигляді мутанта гібрида RDNA 1.5 та 4700G із задавленим TDP на 100 ойро дорожче, з цілими 2,5 ексклюзивами (Demon souls, Silent Hill: The Short Message та Astro Bot) та прайсом на ігри по 70 ойро. Я вже побіжав купувати цей скарб :D
Аналог в ноутах тільки зараз вийшов, і там ціна не 500 і не 1000 баксів.
Взагалі-то, версії рдна не так вже відрізняються: в першій немає рт, в четвертій з'явився фср4
tornadox
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 17:33Середня різниця цін з пк новинок - 10-15 долларів, ремастери\обнови - 10 долларів, а не ніякий не повний прайс, про в рази менше це ви загнули, привожу приклад економії, от вийшли екзи соні на пк, вартують повний прайс, а маючи підписку за 50 баксів на рік маєте\мали - хорайзони, цусіми, дс ремейк, відьмак, дс, ретчет, еффекти масси, ДА вейлгард, павуки, дейс гон, дед спейс і купу іншого, що це як не економніший варіант аніж на пк?
А якщо цю мантру повторювати кожен день то з часом в це повіриш і не будеш рахувати гроші і просто купляти ;)

Консоль штука суперова коли в тебе нічого нема окрім великого телевізорі і бажання пограти. Хоча якщо взяти не діджитал варіант і обміняюватися дисками через OLX то цілком може бути вигідно. Десь бачив гарну стаття про "cost of ownership" і там йдеться що про те скільки вам потрібно витратити щоб справді насолоджуватися іграми і там за рік сума виходить в 1500 євро з консоллю, тому всі ці байки про дешеву консоль так і залишаються байками. Консолі продаються в мінус в надії відбити ті ігри на підписці та дорожчій ціні ігор. І ця модель працює. B-)
Sanьka
Member

Повідомлення

kairo: 14.04.2025 17:51Моє улюблене:
Останні ваші слова у моєму світі відчуваю стануть епітафією для вашої репутації.
:lol: Той неадквашка зробив мені вечір
Востаннє редагувалось 14.04.2025 18:43 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
tornadox
Member

Повідомлення

в соні був свій кращий аналог піссер який мабуть би і на пс4 завівся.
maziks
Junior

Повідомлення

PS 5 — це прекрасна консоль, щоб грати у безкоштовне лайно по типу Warzone без підписки. А, ну ще можна пройти умовний Бладборн, що я й зробив на PS 4. Пройшов декілька ексклюзивів і зрозумів, що ця консоль непотрібна. Чому так?

1. Відсутність багатьох ігор. Тут і казати немає про що. Більшість з них і не випустять на плойку з ПК
2. Незручно грати у шутери. Це просто смішно. Всі перестрілки зводяться до того, що люди в упор попасти не можуть. З одного боку це плюс, бо всі такі криворукі, як і ти. А з іншого... Забуть про нормальне навалювання, про снайперку. І не треба мені казати про супер-пупер гравців, які роблять 360 в польоті. Таких гравців одиниці.
3. Неадекватне ціноутворення, що логічно. Соні ж потрібно відбивати бабло за дешеву плойку.
4. Підписка на онлайн. Тут без коментарів. Береш в аренду функції, які у тебе і так мають бути. Ну... Або ігри в аренду.
5. Відсутні порти на PS 5. Хочеш Бладборн на PS5? Дуля тобі. Стару колду, балтлу та інші ігри? Дуля тобі. Грай у версію для PS4. Так, десь є 60 фпс, більше розширення екрану. Але чи варто казати, що це не скрізь? І що стара графіка нікуди не зникла? І ось, ти граєш у гру в 900п на своєму 4К телевізорі в 30 фпс. Бо вона для PS4. Єдине спасіння для тебе — ремастер, який буде платний. Водночас, на ПК у тебе завжди буде вибір графіки. Низькі, ультра, 4к, 720p. Як бажаєш.
6. Відсутність модів. Ніяких тобі українізаторів, та й іншого. Грай на ворожій мові, або на англійській. Це взагалі страшна проблема плойки.
7. Геймрад з браком за такі гроші. 6-7% його повертають по статистиці магазина з електронікою.

Плюси плойки: ідеально для безкоштовної дрисні, заради якої жмешся на ПК. Можна зекономити, якщо ти рідко граєш у ігри. Бо краще купити дорожче гру, ніж переплатити за ПК. Відсутність чітерів, якщо немає крос плея. Ігри будуть працювати на цьому залізі весь життєвий цикл.

Плюси ПК: Регіональні ціни, безкоштовні роздачі (у мене вже 250+ безкоштовних ігор в Epic, 5+ в Origin, 5+ в Uplay, ну і в стімі таке буває) Моди на українізатор/озвучку. Та й взагалі — моди. Інші збірки ігор. Той же Скайрим, GTA, Stalker, Фолаут, і т.д. Присутня мишка для шутерів. Але для мазохістів ніхто не забороняє підключити будь-який геймрад. Чомусь консольщики про це забувають. Багато ігор. Ті ж порти з PS, Xbox і ексклюзиви ПК, яких вистачає. Налаштування графіки, апгрейд заліза. Безкоштовний онлайн. Перегляд фільмів, документи, робота. Бо це — ПК.

Я мав Xbox One, PS 4, Нінтендо свіч лайн, Стім Дек. З цього всього мене зачепив тільки портативний Свіч, на якому всраті ігри. Тому я купив потім Стімдек. Але і його продав, бо залізо вже слабке на сьогодення. А щодо PS/Xbox... Вони непотрібні, коли є ігровий ПК, і нічим не запам'ятовуються.
tornadox
Member

Повідомлення

maziks: 14.04.2025 18:51Плюси плойки: ідеально для безкоштовної дрисні, заради якої жмешся на ПК. Можна зекономити, якщо ти рідко граєш у ігри. Бо краще купити дорожче гру, ніж переплатити за ПК. Відсутність чітерів, якщо немає крос плея. Ігри будуть працювати на цьому залізі весь життєвий цикл.
1. ну Xbox точно дозволяє мишку, але підтримка залежить від гри. Варзону можна грати 100%, Апекс тільки на джою, більше не тестував, але список є не реддіті.
2. про чітерів це теж вже в минулому, так як є DMA для консолей. Є всілякі кронуси.
walkman3000
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 14.04.2025 18:22игры по 100 баксов
у одного по 70 евро, тут по сотке. где такие цены, в ле сильпо?
Inqizitor2022: 14.04.2025 18:22на 5090 фпс отличный, даже на 5070ти хороший весьма
а че не на 6090 сразу?
Inqizitor2022: 14.04.2025 18:22На ПК игры бесплатны, качай сколько угодно. всё у пекарей в порядке в сравнении с плойкоюзерами. За 30 игр ПК окупается в сравнении с плойкой.
:gigi:

приставкоюзеры имеют и пк, если что
IronWithin
Member

Повідомлення

tornadox: 14.04.2025 18:41
IronWithin: 14.04.2025 17:33Середня різниця цін з пк новинок - 10-15 долларів, ремастери\обнови - 10 долларів, а не ніякий не повний прайс, про в рази менше це ви загнули, привожу приклад економії, от вийшли екзи соні на пк, вартують повний прайс, а маючи підписку за 50 баксів на рік маєте\мали - хорайзони, цусіми, дс ремейк, відьмак, дс, ретчет, еффекти масси, ДА вейлгард, павуки, дейс гон, дед спейс і купу іншого, що це як не економніший варіант аніж на пк?
А якщо цю мантру повторювати кожен день то з часом в це повіриш і не будеш рахувати гроші і просто купляти ;)

Консоль штука суперова коли в тебе нічого нема окрім великого телевізорі і бажання пограти. Хоча якщо взяти не діджитал варіант і обміняюватися дисками через OLX то цілком може бути вигідно. Десь бачив гарну стаття про "cost of ownership" і там йдеться що про те скільки вам потрібно витратити щоб справді насолоджуватися іграми і там за рік сума виходить в 1500 євро з консоллю, тому всі ці байки про дешеву консоль так і залишаються байками. Консолі продаються в мінус в надії відбити ті ігри на підписці та дорожчій ціні ігор. І ця модель працює. B-)
"Консоль штука суперова коли в тебе нічого нема окрім великого телевізорі і бажання пограти"

Це ви чому так вирішили? наприклад в мене в свій час був топовий пк, монітори по тисячі долларів, кейпади, з десяток топових мишей і клавіатур, і все це годилося лише для сессіонок\стратегій\ммо, переставляти пк\перепідключати до тв банально - геморой, на пк немає деяких функцій по типу "звернув гру, вимкнув консоль потім вмикаеш і за секунду продовжуеш з того ж місця", і екзи в екзи соні як не крути а хочеться грати з моменту виходу, а не через роки, на телевізорі банально грати приємніше.

"Хоча якщо взяти не діджитал варіант і обміняюватися дисками через OLX то цілком може бути вигідно"
В мене друг казав те ж саме, придбав дисків - нуль, зате діджитал версій з півтора десятки

Десь бачив гарну стаття про "cost of ownership" і там йдеться що про те скільки вам потрібно витратити щоб справді насолоджуватися іграми і там за рік сума виходить в 1500 євро з консоллю, тому всі ці байки про дешеву консоль так і залишаються байками.

Дайте посилання будь ласка, чому я маю вам вірити на слово, хочу цифри та аргументи, не чиїсь фантазії\роздуми (ображати й не планував, просто зрозумійте що і ви ж не вірите кожному першому на слово)

"Консолі продаються в мінус в надії відбити ті ігри на підписці та дорожчій ціні ігор. І ця модель працює. B-)"
Підписка так, залізо - майже, соні продає консолі в невеликий плюс, це майки продають\продавали в мінус, різниця в ціні ігор - не така й суттєва, якщо ви не виживаєте звісно, можете придбати гру за 1700 в стім, то й за 2100 в пс зможете також, люди не проходять по 10 ААА ігор в місяць, ці "переплати" це приблизно 10 долларів на місяць якщо по 1 екзу брати за той же період

Відправлено через 28 хвилин 44 секунди:
maziks: 14.04.2025 18:51 PS 5 — це прекрасна консоль, щоб грати у безкоштовне лайно по типу Warzone без підписки. А, ну ще можна пройти умовний Бладборн, що я й зробив на PS 4. Пройшов декілька ексклюзивів і зрозумів, що ця консоль непотрібна. Чому так?

1. Відсутність багатьох ігор. Тут і казати немає про що. Більшість з них і не випустять на плойку з ПК
2. Незручно грати у шутери. Це просто смішно. Всі перестрілки зводяться до того, що люди в упор попасти не можуть. З одного боку це плюс, бо всі такі криворукі, як і ти. А з іншого... Забуть про нормальне навалювання, про снайперку. І не треба мені казати про супер-пупер гравців, які роблять 360 в польоті. Таких гравців одиниці.
3. Неадекватне ціноутворення, що логічно. Соні ж потрібно відбивати бабло за дешеву плойку.
4. Підписка на онлайн. Тут без коментарів. Береш в аренду функції, які у тебе і так мають бути. Ну... Або ігри в аренду.
5. Відсутні порти на PS 5. Хочеш Бладборн на PS5? Дуля тобі. Стару колду, балтлу та інші ігри? Дуля тобі. Грай у версію для PS4. Так, десь є 60 фпс, більше розширення екрану. Але чи варто казати, що це не скрізь? І що стара графіка нікуди не зникла? І ось, ти граєш у гру в 900п на своєму 4К телевізорі в 30 фпс. Бо вона для PS4. Єдине спасіння для тебе — ремастер, який буде платний. Водночас, на ПК у тебе завжди буде вибір графіки. Низькі, ультра, 4к, 720p. Як бажаєш.
6. Відсутність модів. Ніяких тобі українізаторів, та й іншого. Грай на ворожій мові, або на англійській. Це взагалі страшна проблема плойки.
7. Геймрад з браком за такі гроші. 6-7% його повертають по статистиці магазина з електронікою.

Плюси плойки: ідеально для безкоштовної дрисні, заради якої жмешся на ПК. Можна зекономити, якщо ти рідко граєш у ігри. Бо краще купити дорожче гру, ніж переплатити за ПК. Відсутність чітерів, якщо немає крос плея. Ігри будуть працювати на цьому залізі весь життєвий цикл.

Плюси ПК: Регіональні ціни, безкоштовні роздачі (у мене вже 250+ безкоштовних ігор в Epic, 5+ в Origin, 5+ в Uplay, ну і в стімі таке буває) Моди на українізатор/озвучку. Та й взагалі — моди. Інші збірки ігор. Той же Скайрим, GTA, Stalker, Фолаут, і т.д. Присутня мишка для шутерів. Але для мазохістів ніхто не забороняє підключити будь-який геймрад. Чомусь консольщики про це забувають. Багато ігор. Ті ж порти з PS, Xbox і ексклюзиви ПК, яких вистачає. Налаштування графіки, апгрейд заліза. Безкоштовний онлайн. Перегляд фільмів, документи, робота. Бо це — ПК.

Я мав Xbox One, PS 4, Нінтендо свіч лайн, Стім Дек. З цього всього мене зачепив тільки портативний Свіч, на якому всраті ігри. Тому я купив потім Стімдек. Але і його продав, бо залізо вже слабке на сьогодення. А щодо PS/Xbox... Вони непотрібні, коли є ігровий ПК, і нічим не запам'ятовуються.
Хочеться запитати, як там сталкер 2 працює на вашому "ігровому пк" GTX 1660 super Ryzen 5 2600x 16 ram?, як там метро екзодус, рдр2, дед спейс ремейк, колда, батлфілд, хорайзон, цусима, дейсгон, ДА, Дс, Павук, Відьмак, Гов і тд круто сподіваюсь? чи ви тільки за ігри 10-ти річної давнини згодні аргументувати, а як пафосно звучить "налаштування графіки, апгрейд заліза, робота" тьфу ти... смішно, аргументи людини яка ігровий пк бачила тільки через ютуб або вітрину магазину...
Моди, стратегії, - так, не для консолі, шутери - 50\50, безкоштовний онлайн тільки для ігр-сервісів, про регіональні ціни - можете забути, їх вже нема, і не буде, бібліотека соні кажете вам мала, ну тут я кланяюсь, я думав я рекорди ставлю пройшовши сотні ігр, ви напевно тут самий досвідчений в цьому плані...

Той же Скайрим(14 років грі), GTA(1), Stalker(1), Фолаут(1), і т.д. - дивлячись на ваше залізо, я так розумію що все з цього списку це перші версії і то ви про мінімалки тільки :laugh:

P.S Згадав тут одного чувака з качкою на аві, так той взагалі казав що всі якісь не такі, бо він в усе грає в 15фпс і йому норм.
Відповісти