Sony підвищила ціну PS5 Digital Edition. В Європі консоль тепер на €100 дорожча, ніж на момент релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
IronWithin
Member

Повідомлення

7mindfields: 14.04.2025 14:01
IronWithin: 14.04.2025 13:48

Ігри на пк нічого не вартують, чи там різниця цін величезна? Скільки мені потрібно купити ігр з "переплатою" у соні щоб відбилася збірка хоча б з 4060ти, 100+?
Також ігри соні не потрапляють в стім роками, а це для багатьох - критично!
Ще сюди додам що зазвичай кого ігри дійсно цікавлять мають обидві платформи...
Зважаючи на ціни сучасних тайтлів, небагато
Середня різниця це долларів 10, і це все одно десятки ігр, і це для карти молодшого ешелону, якщо взяти якусь 4070ти або вище то ви її не зможете зрівняти в ціні взагалі ніколи буквально!
Це не кажучи вже за те що ігри по типу Дс ремейк, Хоррайзон форбідден вест, Привид цусіми взагалі майже зі старту потрапляли в пс плюс, це не кажучи за те що більшість ігр які в стімі роками продаються з величезними знижками в плюсі роздавались взагалі за безцінь ще до цих знижок, ігри актівіжн (діабло 4, колди), кепком з їх монстер хантер, резіки - взагалі коштували однаково, тому дідька лисого ваші слова мають хоч якесь підгрунтя, аби ляпнути ото!

P.S За знижки забув ще трохи додати, кіберпанк 2077 коштує прямо зараз в стімі(повне видання) 1930 гривень(8% знижка), в пс 1379, як приклад просто.
Востаннє редагувалось 14.04.2025 14:37 користувачем IronWithin, всього редагувалось 1 раз.
Tiufin
Member

Повідомлення

mythorns: 14.04.2025 13:49 Вибачаюсь що не по темі. Але питання до адмінів, чому не зробите коментарі у тг-каналі? Чи так важливо щоб всі обговорення були саме на форумі?
Форуми рулять :super: тг-чатики- це помийка, де все навалюється в купу і нічого не знайти і не розібрати.
Дуже шкода, що цей тг-шний формат спілкування витісняє форуми
Sanьka
Member

Повідомлення

Нефігово накинули за раз.
А враховуючи, що слімки ще й здешевлені (унилий пластик, відсутні жабри, печальна со), то взагалі здешевлене по оверпрайсу виходить.
IronWithin
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.04.2025 14:44 Нефігово накинули за раз.
А враховуючи, що слімки ще й здешевлені (унилий пластик, відсутні жабри, печальна со), то взагалі здешевлене по оверпрайсу виходить.
Унилий пластик - це що означає, як це до ціни відноситься?
Відстуні жабри - це як до ціни відноситься?
Печальна СО, ви що можете температури поміряти, чи шум більший став за відсутність?

Що за аргументація... люди давайте якось хоч трохи будемо об'єктивними, а то це якось на спілкування божевільних походить...
Sanьka
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 14:52Унилий пластик - це що означає, як це до ціни відноситься?
Напряму, матеріали гірші і їх менше. Повинно бути дешевше, а вона ще й дорожче.
Л - логіка.
IronWithin: 14.04.2025 14:52а то це якось на спілкування божевільних походить...
Ага, коли мені приходиться розжовувати очевидні речі то так і здається.
IronWithin
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.04.2025 15:06
IronWithin: 14.04.2025 14:52Унилий пластик - це що означає, як це до ціни відноситься?
Напряму, матеріали гірші і їх менше. Повинно бути дешевше, а вона ще й дорожче.
Л - логіка.
IronWithin: 14.04.2025 14:52а то це якось на спілкування божевільних походить...
Ага, коли мені приходиться розжовувати очевидні речі то так і здається.
Коли ви пишете що унилий пластик, то мали хоча б навести якийсь аргумент чому один пластик гірший\дешевший за інший, хіба ні?
Коли ви пишете що наявність\відсутність жабр хоч на щось окрім ваших хотілок впливає мені стає незрозуміло чого ви це в мінуси записуєте, якщо це тільки ваш бзик... бо це взагалі тупо дизайн...
Ще раз, приставка не шумить і не перегрівається що в релізному, що в слім варіанті від слова зовсім, як можна записати в мінуси те що ви навіть побачити\почути не можете? Це тепер так об'єктивність іменується?
1234waltz
Member

Повідомлення

Ого! Залізо з 2020 року у вигляді мутанта гібрида RDNA 1.5 та 4700G із задавленим TDP на 100 ойро дорожче, з цілими 2,5 ексклюзивами (Demon souls, Silent Hill: The Short Message та Astro Bot) та прайсом на ігри по 70 ойро. Я вже побіжав купувати цей скарб :D
IronWithin
Member

Повідомлення

1234waltz: 14.04.2025 15:22 Ого! Залізо з 2020 року у вигляді мутанта гібрида RDNA 1.5 та 4700G із задавленим TDP на 100 ойро дорожче, з цілими 2,5 ексклюзивами (Demon souls, Silent Hill: The Short Message та Astro Bot) та прайсом на ігри по 70 ойро. Я вже побіжав купувати цей скарб :D
А чому у вас тоді профіль пустий, з чого граємо пане пк-бояр, чи ви телефон-бояр?
Ви забуваєте за DS2, Yotei, Intergalactic в які не пограєте без цього "мутанта", хоча коли ви вказуєте що прайс в 70 для вас завеликий, то складається враження що ви просто дозволити собі навіть такий "економ" варіант не здатні, крадемо та й по всьому?(сподіваюсь тільки ігри) :)
sonhador93
Member

Повідомлення

Зачем мне приставка, если на неё нельзя поставить моды в игре. Как прицеливаться на геймпаде без мышки? На приставке нужно покупать, а пк бояр есть торрент и распродажи стим. Когда на приставке появится стим и установка модификаций, открытый исходный код, то тогда можно рассматривать к покупке. Для всех гонителей, у МЕНЯ есть PS1, PS3.
bes
Member

Повідомлення

sonhador93: 14.04.2025 15:40 Для всех гонителей, у МЕНЯ есть PS1, PS3.
sonhador93: 14.04.2025 15:40 Как прицеливаться на геймпаде без мышки?
:laugh: :lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 40 секунд:
там есть для инвалидов манипулятор, может с ним у тебя получится
спойлер
b0gu2km22z1phedqkvpopz5ysbsw83tc.jpg
IronWithin
Member

Повідомлення

sonhador93: 14.04.2025 15:40 Зачем мне приставка, если на неё нельзя поставить моды в игре. Как прицеливаться на геймпаде без мышки? На приставке нужно покупать, а пк бояр есть торрент и распродажи стим. Когда на приставке появится стим и установка модификаций, открытый исходный код, то тогда можно рассматривать к покупке. Для всех гонителей, у МЕНЯ есть PS1, PS3.
"а пк бояр есть торрент и распродажи стим"
С каких пор воровство стало нормой и им можно хвалится? детей своих вы тоже будете учить воровству...?
я выше навёл пример распродажи стим и сони, стим либо не побеждает, либо предлагает схожие цены просто по другому, перодически выгодней он, перодически нет.
Моды согласен, но такова цена закрытой проприетарной системы, как говорится - ничего личного\
Целится на геймпаде в сингл играх - проблем нет, всякие колды(мультиплеер), бетлфилды, овервотчи - офк лучше пк, но это не то что бы аргумент против стрельбы на геймпаде.
Востаннє редагувалось 14.04.2025 15:55 користувачем IronWithin, всього редагувалось 1 раз.
1234waltz
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 15:32 А чому у вас тоді профіль пустий, з чого граємо пане пк-бояр, чи ви телефон-бояр?
А нащо його заповнювати? Пєкарня Рязань 5600+3050 та ноут 5600h+1650, якраз для консольного експірієнсу залізо. На телефоні не граю, а на планшеті в метроідванії - з задоволенням.
IronWithin: 14.04.2025 15:32 Ви забуваєте за DS2, Yotei, Intergalactic в які не пограєте без цього "мутанта"
Мені вистачило Десу Стрендінг 1, щоб не цікавитись виходом другої частини.
Yotei, Intergalactic - не цікаво.
Ті три гри, які я вписав, це те, що хоч якось краєм мені було б цікаво пограти. DS remake, суто з естетичної точки зору побігати та дропнути за пів години, оригінал проходив, тому геймплейно не цікаво.
IronWithin: 14.04.2025 15:32 хоча коли ви вказуєте що прайс в 70 для вас завеликий, то складається враження що ви просто дозволити собі навіть такий "економ" варіант не здатні, крадемо та й по всьому? ))
Хогвартс Легасі, Gunk, Kingdome Come, Fallout 4, Witcher 3, Metro Exodus, Hellblade - вже через кілька місяців після релізу продавались зі знижками. Контрол, Вартові Галактики, Outer worlds, Плаг тейл, Протокол Калісто і купа іншого - достались безкоштовно.
Сумарно в трьох сторах (Стім, ГОГ, Епік) в мене десь ігор 300 є, перераховувати сенсу немає. На Епік з них може ігр 50 приходиться.
IronWithin
Member

Повідомлення

1234waltz: 14.04.2025 15:54
IronWithin: 14.04.2025 15:32 А чому у вас тоді профіль пустий, з чого граємо пане пк-бояр, чи ви телефон-бояр?
А нащо його заповнювати? Пєкарня Рязань 5600+3050 та ноут 5600h+1650, якраз для консольного експірієнсу залізо. На телефоні не граю, а на планшеті в метроідванії - з задоволенням.
IronWithin: 14.04.2025 15:32 Ви забуваєте за DS2, Yotei, Intergalactic в які не пограєте без цього "мутанта"
Мені вистачило Десу Стрендінг 1, щоб не цікавитись виходом другої частини.
Yotei, Intergalactic - не цікаво.
Ті три гри, які я вписав, це те, що хоч якось краєм мені було б цікаво пограти. DS remake, суто з естетичної точки зору побігати та дропнути за пів години, оригінал проходив, тому геймплейно не цікаво.
IronWithin: 14.04.2025 15:32 хоча коли ви вказуєте що прайс в 70 для вас завеликий, то складається враження що ви просто дозволити собі навіть такий "економ" варіант не здатні, крадемо та й по всьому? ))
Хогвартс Легасі, Gunk, Kingdome Come, Fallout 4, Witcher 3, Metro Exodus, Hellblade - вже через кілька місяців після релізу продавались зі знижками. Контрол, Вартові Галактики, Outer worlds, Плаг тейл, Протокол Калісто і купа іншого - достались безкоштовно.
Сумарно в трьох сторах (Стім, ГОГ, Епік) в мене десь ігор 300 є, перераховувати сенсу немає. На Епік з них може ігр 50 приходиться.
Ну тобто мій тейк про те що ігри для вас купувати, як і залізо дорого - підтверджено, якщо екзи соні вам просто не цікаві як і консоль впринципі якою ви не володіли ні секунди - навіщо ви котите бочку на те в чому пізнання нульові?
tornadox
Member

Повідомлення

1234waltz: 14.04.2025 15:22 прайсом на ігри по 70 ойро. Я вже побіжав купувати цей скарб :D
для мене сама більше проблема це бібліотека
1. мала бібліотека ігор порівняно з ПК (Steam, EA, Epic, GOG, UBI, XBOX, Rockstar, B.Net)
2. відсутність зворотної сумісності зі старими іграми (ps3-ps2-ps1)
3. дуже багато ігор Соні з DEI
4. потрібно платити щоб грати онлайн
5. ціни вищі, а розпродажі не такі часті як на ПК і не такі сильні.
Хоча консолі мені подобаються і я розумію чому люди саме обираються цей варіант.
Але враховуючи той факт що якість більшості сучасних ігор зараз в середньому гірша за якість більшості ігор які вийшли 10 років назад в середньому, то покупка якоїсть старої гри по дискаунту і ще й без DEI є IMHO досить розумною інвестицією.
Стосовно останнього пункту якраз порівнювали ігри на свічі в сусідній вітці про кіберпанк на свіч, де мова йшла про відьмак 3 який вийшов на свіч за фул прайс коли на ПК вже була скидка -70% і загалом по сайтам які збирають інфу видно що хоч графіки розпродажі дуже різні.
kairo
Member

Повідомлення

Якийсь слабенький холівар. Панове, ви можете більше!

По темі, Соні треба більше вкладатись в якісні екзи внутрішніх студій, замість того, щоб зливати бабло на всілякі Конкорди. В цьому поколінні із крутими езками взагалі біда. Остання гра Ноті Дог вийшла в 2020-му, Джапан Студіо розформували, Санта Моніка, Рагнарок ще 2022-му випустила. Інсомніак другого Павука випустила два роки назад і вже є порт на ПК. Форбідден Вест також в 2022-му і є порт. Хіба Гост оф Йотеі має в цьому році вийти.
Востаннє редагувалось 14.04.2025 16:14 користувачем kairo, всього редагувалось 2 разів.
tornadox
Member

Повідомлення

sonhador93: 14.04.2025 15:40Как прицеливаться на геймпаде без мышки?
для цього на приставках є дві речі /s
1. імбовий ейм-ассіст від якого МнК гравці плачуть в кутку
2. Кронус макс
sonhador93
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.04.2025 15:53
sonhador93: 14.04.2025 15:40 Зачем мне приставка, если на неё нельзя поставить моды в игре. Как прицеливаться на геймпаде без мышки? На приставке нужно покупать, а пк бояр есть торрент и распродажи стим. Когда на приставке появится стим и установка модификаций, открытый исходный код, то тогда можно рассматривать к покупке. Для всех гонителей, у МЕНЯ есть PS1, PS3.
С каких пор воровство стало нормой и им можно хвалится? детей своих вы тоже будете учить воровству...?
я выше навёл пример распродажи стим и сони, стим либо не побеждает, либо предлагает схожие цены просто по другому, перодически выгодней он, перодически нет.
Моды согласен, но такова цена закрытой проприетарной системы, как говорится - ничего личного\
Целится на геймпаде в сингл играх - проблем нет, всякие колды(мультиплеер), бетлфилды, овервотчи - офк лучше пк, но это не то что бы аргумент против стрельбы на геймпаде.
Я поклонник Вахи как игр, так и книг. Как мне играть в Warhammer 40000: Dawn of War на приставке? Играть в Фолыч 3 или Ньювегас? Как мне доту запустить там? Как батлу 2 и 3 там запустить? Как мне в сталкер играть с модами?
tornadox
Member

Повідомлення

sonhador93: 14.04.2025 15:40Когда на приставке появится стим и установка модификаций, открытый исходный код, то тогда можно рассматривать к покупке.
Рівно тоді коли Епік почне судитися з ними як з гуглом і еплом.

Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
kairo: 14.04.2025 16:02 По темі, Соні треба більше вкладатись в якісні екзи внутрішніх студій, замість того, щоб зливати бабло на всілякі Конкорди. В цьому поколінні із крутими езками взагалі біда.
Екзи потрібні коли треба свою консоль продати краще, в Соні з цим проблем нема. Майкрософту більше цікава екосистема ПК/Консоль/Клауд. От лишилися лише нішевий Нінтендо з екзами для певної особливої групи людей :lol:
kairo
Member

Повідомлення

tornadox: 14.04.2025 16:06 Екзи потрібні коли треба свою консоль продати краще, в Соні з цим проблем нема. Майкрософту більше цікава екосистема ПК/Консоль/Клауд. От лишилися лише нішевий Нінтендо з екзами для певної особливої групи людей :lol:
В мене раніше був ПК + ПС4 Про для екзів. Зараз при наявності ПК, необхідності в консолі не бачу, Соні вже практично усі екзи випустила і різниця між релізом на ПС5 та ПК стає все коротшою.
IronWithin
Member

Повідомлення

sonhador93: 14.04.2025 16:03
IronWithin: 14.04.2025 15:53

Я поклонник Вахи как игр, так и книг. Как мне играть в Warhammer 40000: Dawn of War на приставке? Играть в Фолыч 3 или Ньювегас? Как мне доту запустить там? Как батлу 2 и 3 там запустить? Как мне в сталкер играть с модами?
А вы посмотрите как вы формулировали своё сообщение выше, я не оспаривал то что если игры нет на приставке то вам есть смысл её покупать, я оспорил именно остальное, что вы сочли за минус, а он им не является, и за моды я тоже отписал, не нужно повторяться, силы словам это не добавляет :beer:
Я сам фанат вселенной вахи, и проходил все Dawn of war на пк, ну ибо выбора нет, тут как бы не поспоришь.
Відповісти