The Last of Us Part II Remastered вийшла на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

Podolyanin: 04.04.2025 20:58 Трохи не згоден, помітив якісь не зрозумілі дропи фпс, (фрізів немає, але такі просадки відчуваються). Дивишся в один бік - 95фпс, повертаєш камеру в інший - 70, при цьому чомусь падає енергоспоживання карти, хоча в кадрі більше деталей і ніби має бути навпаки. Думав може тільки в мене таке, але глянув ютуб і помітив також такі приколи.
это компиляция шейдеров так работает
AFU_power
Member

Повідомлення

Slavon84: 04.04.2025 15:33 Чи є інфа, на SDeck'у та аналогах хоч якось працює?
Чудово працює на лоу з фср баланс без фреймгена

Відправлено через 55 секунд:
MessiaH: 04.04.2025 21:06 А у меня то идёт нормально, то начинает статеррить как падла, не знаю в чём проблема?
Це із-за того що спіратив
zaqik
Member

Повідомлення

то не статтеры, то ненавидия вам ч0рные двадцатьпятые кадры вставляет на 572-ых дровах :gigi: Все ж обновились, чтоб в мерзком окне-предупреждении об устаревших дровах ОК жать каждый раз не приходилось?
Я фреймрейт на 120 залочил, а потом на телевизор с 60 Гц переключился, то мне ещё начало писать, что игра хочет больше памяти, чем есть у видимокарточки. Пусть так сделает кто-то с 5090 и скрин щёлкнет: можно будет мемную новость написать, что тлоу2 не хватает 32 Гб врамы :laugh:
Rhizone
Member

Повідомлення

Гра шикарна :up:
Як добре, що я по ній не дивився ніякі стріми та відосики в момент виходу :gigi:
Azerty
Member

Повідомлення

kairo: 04.04.2025 14:06
Геральт: 04.04.2025 14:04 Апскейли бачу, генератори бачу, а де промені? :D
В ремастері гри, яка під PS4 розроблялась?))

В огляді DF, автор рекомендує замінити вручну DLSS3 на DLSS4. Чому не можна було зі старту поставити трансформер, для мене загадка.
Це вже другий ремастер, перший під пс5 вийшов а тепер другий для пк
l-m
Member

Повідомлення

Спробував — в першій частина була дещо краща графіка, але й менше фпс. Неочікувано :/
Особливо дратують агресивні ЛОДи, які перемикаються на очах. Певно це для економії відеопам'яті, але чому не зробити як в першій частині, де можна було регулювати агресивність. Сподіваюсь це виправлять, ймовірно пограю пізніше.

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Azerty: 05.04.2025 02:47 Це вже другий ремастер, перший під пс5 вийшов а тепер другий для пк
Не схоже це на ремастер, тільки тіні покращили відносно пс5, звичайний порт.
Якщо в першій частині було видно що версія для ПК краща за ПС5, то тут ні.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Потужна гра, була на плойці 5 але передзамовив і на ПК, хоч грати часу і немає :laugh:
Yukon
Junior

Повідомлення

Гра чудова, пройшов її на релізі на PS4 Pro і зараз нарешті є можливість ще раз зіграти у 4K/60fps.

На профільній системі працює ідеально плавно на максимальних налаштуваннях з динамічною роздільною здатністю (хотів вимкнути, але її взагалі непомітно). За пару годин не бачив жодних статерів, просадок fps чи багів. Оптимізація набагато краща за Part 1.

Якихось істотних змін у графіці у порівнянні з PS4-версією немає, хотілося б хоч текстури отримати покращені :shuffle:
timetron666
Member

Повідомлення

У цій частині вони шото з HDR на мутили. Якось не правильно він працює. Кстаті у сталкеру 2 не поганий hdr
MessiaH
Member

Повідомлення

херню не неси, игры идут абсолютно одинаково что с харда, что с ссд, потому что эти элементы не принимают участия в обработке изображения

Отправлено спустя 1 минуту :
Panasi: 04.04.2025 21:32Також проблема може буде зв'язана з компіляцією шейдерів на ходу. Від того ці скачки навантаження на проц час від часу при вході в нові локації.
дибилы какие-то, они же в первой части делали прекомпиляцию, надо ждать патча тогда

Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
fizik419: 05.04.2025 00:12Alan Wake 2 без Rt не має альтернативного запеченого освітлення і для власників не топ відях виглядає як гамно.
игра и с РТ смотрится как калл в горшке, лучи только отражайки добавляют, но текстуры убогие в обоих режимах

на 5090 идёт +/- также только можно апскейл не включать и ограничиться одним генератором
BoKl
Member

Повідомлення

l-m: 05.04.2025 07:27 Спробував — в першій частина була дещо краща графіка, але й менше фпс. Неочікувано :/
Особливо дратують агресивні ЛОДи, які перемикаються на очах. Певно це для економії відеопам'яті, але чому не зробити як в першій частині, де можна було регулювати агресивність. Сподіваюсь це виправлять, ймовірно пограю пізніше.

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Azerty: 05.04.2025 02:47 Це вже другий ремастер, перший під пс5 вийшов а тепер другий для пк
Не схоже це на ремастер, тільки тіні покращили відносно пс5, звичайний порт.
Якщо в першій частині було видно що версія для ПК краща за ПС5, то тут ні.
Перша мені більш сподобалась, по продуктивності, чесні 40-45 фпс отримав на своєму залізі. Зараз граю у 2 частину, з генератором відображає 80-90 кадрів, але по відчуттям десь 40-45, десь мене намахують :-/ . Спробував обмежити карту на 60, щоб не бути як у гелікоптері, то таке враження як 30. Без генератора взагалі не грабильно. Це перша гра де фпс не обмежую, одягаю навушники.
l-m
Member

Повідомлення

BoKl: 05.04.2025 09:17 з генератором відображає 80-90 кадрів, але по відчуттям десь 40-45, десь мене намахують :-/ . Спробував обмежити карту на 60, щоб не бути як у гелікоптері, то таке враження як 30
Ну так все вірно, ніхто не намахує, адже справжніх кадрів рівно вдвічі менше, це відомо й ніхто не приховує. Тому й відчуття у вас абсолютно точні.
Мені генератором не сподобалось. Бо, наприклад там де без нього у мене 64 фпс, з ним - 108, тобто реальний фпс падає до 54, це відчувається... як би ж воно подвоювало без втрати реальних кадрів, тобто ставало 128 (чи хоча б 120) з 64, можна б було користуватись.
Геральт
Member

Повідомлення

Щось в сабжі текстури такі собі, очікував більшого. :(
Ну, але хоч жере відносно небагато.
yariksom
Member

Повідомлення

В мене все чудово літає в 2К на 6700хт, але вирішив перевірити афтербарнером і бачу ОЗП жере 16 гб з 48 а інше мабуть бере з файлу підкачки, чи можна зробити так щоб гра брала більше з ОЗП?

Так загалом показує, що гра використовує чуть більше 40Гб.
Skiff93
Member

Повідомлення

MaxZema: 04.04.2025 14:44 5 років ухилявся від спойлерів :super:
Мужебаба халкесса, за яку потім півгри грати, заб'є Джоела клюшкою для гольфу на самому початку. Еллі стане лезбіянкою.
yariksom
Member

Повідомлення

Skiff93: 05.04.2025 10:59
Мужебаба халкесса, за яку потім півгри грати, заб'є Джоела клюшкою для гольфу на самому початку. Еллі стане лезбіянкою.
Падонаг :gigi:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Skiff93
:beer:
Skiff93
Member

Повідомлення

yariksom: 05.04.2025 11:32

Падонаг :gigi:
Це ж восьмий смертний гріх.
Для таких як як окремий котел в пеклі. :gigi:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Еллі була лезбійкою ще в першій частині гри у длс, треба бути тугодумом щоб цього не зрозуміти
yariksom
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.04.2025 12:25

Еллі була лезбійкою ще в першій частині гри у длс, треба бути тугодумом щоб цього не зрозуміти
Просто її ніхто на бісексуалку не перевіряв! :idea:
Відповісти