это компиляция шейдеров так работаетPodolyanin: ↑ 04.04.2025 20:58 Трохи не згоден, помітив якісь не зрозумілі дропи фпс, (фрізів немає, але такі просадки відчуваються). Дивишся в один бік - 95фпс, повертаєш камеру в інший - 70, при цьому чомусь падає енергоспоживання карти, хоча в кадрі більше деталей і ніби має бути навпаки. Думав може тільки в мене таке, але глянув ютуб і помітив також такі приколи.
Останні статті і огляди
Новини
The Last of Us Part II Remastered вийшла на PC
-
vsx
Member
-
AFU_power
Member
Чудово працює на лоу з фср баланс без фреймгенаSlavon84: ↑ 04.04.2025 15:33 Чи є інфа, на SDeck'у та аналогах хоч якось працює?
Відправлено через 55 секунд:
Це із-за того що спіративMessiaH: ↑ 04.04.2025 21:06 А у меня то идёт нормально, то начинает статеррить как падла, не знаю в чём проблема?
-
zaqik
Member
то не статтеры, то ненавидия вам ч0рные двадцатьпятые кадры вставляет на 572-ых дровах
Все ж обновились, чтоб в мерзком окне-предупреждении об устаревших дровах ОК жать каждый раз не приходилось?
Я фреймрейт на 120 залочил, а потом на телевизор с 60 Гц переключился, то мне ещё начало писать, что игра хочет больше памяти, чем есть у видимокарточки. Пусть так сделает кто-то с 5090 и скрин щёлкнет: можно будет мемную новость написать, что тлоу2 не хватает 32 Гб врамы

Я фреймрейт на 120 залочил, а потом на телевизор с 60 Гц переключился, то мне ещё начало писать, что игра хочет больше памяти, чем есть у видимокарточки. Пусть так сделает кто-то с 5090 и скрин щёлкнет: можно будет мемную новость написать, что тлоу2 не хватает 32 Гб врамы

-
Rhizone
Member
Гра шикарна 
Як добре, що я по ній не дивився ніякі стріми та відосики в момент виходу

Як добре, що я по ній не дивився ніякі стріми та відосики в момент виходу

-
Azerty
Member
Це вже другий ремастер, перший під пс5 вийшов а тепер другий для пкkairo: ↑ 04.04.2025 14:06В ремастері гри, яка під PS4 розроблялась?))
В огляді DF, автор рекомендує замінити вручну DLSS3 на DLSS4. Чому не можна було зі старту поставити трансформер, для мене загадка.
-
l-m
Member
Спробував — в першій частина була дещо краща графіка, але й менше фпс. Неочікувано
Особливо дратують агресивні ЛОДи, які перемикаються на очах. Певно це для економії відеопам'яті, але чому не зробити як в першій частині, де можна було регулювати агресивність. Сподіваюсь це виправлять, ймовірно пограю пізніше.
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Якщо в першій частині було видно що версія для ПК краща за ПС5, то тут ні.

Особливо дратують агресивні ЛОДи, які перемикаються на очах. Певно це для економії відеопам'яті, але чому не зробити як в першій частині, де можна було регулювати агресивність. Сподіваюсь це виправлять, ймовірно пограю пізніше.
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Не схоже це на ремастер, тільки тіні покращили відносно пс5, звичайний порт.Azerty: ↑ 05.04.2025 02:47 Це вже другий ремастер, перший під пс5 вийшов а тепер другий для пк
-
n+gibat[]r
Member
Потужна гра, була на плойці 5 але передзамовив і на ПК, хоч грати часу і немає 

-
Yukon
Junior
Гра чудова, пройшов її на релізі на PS4 Pro і зараз нарешті є можливість ще раз зіграти у 4K/60fps.
На профільній системі працює ідеально плавно на максимальних налаштуваннях з динамічною роздільною здатністю (хотів вимкнути, але її взагалі непомітно). За пару годин не бачив жодних статерів, просадок fps чи багів. Оптимізація набагато краща за Part 1.
Якихось істотних змін у графіці у порівнянні з PS4-версією немає, хотілося б хоч текстури отримати покращені
На профільній системі працює ідеально плавно на максимальних налаштуваннях з динамічною роздільною здатністю (хотів вимкнути, але її взагалі непомітно). За пару годин не бачив жодних статерів, просадок fps чи багів. Оптимізація набагато краща за Part 1.
Якихось істотних змін у графіці у порівнянні з PS4-версією немає, хотілося б хоч текстури отримати покращені

-
timetron666
Member
У цій частині вони шото з HDR на мутили. Якось не правильно він працює. Кстаті у сталкеру 2 не поганий hdr
-
MessiaH
Member
херню не неси, игры идут абсолютно одинаково что с харда, что с ссд, потому что эти элементы не принимают участия в обработке изображения
Отправлено спустя 1 минуту :
дибилы какие-то, они же в первой части делали прекомпиляцию, надо ждать патча тогдаPanasi: ↑ 04.04.2025 21:32Також проблема може буде зв'язана з компіляцією шейдерів на ходу. Від того ці скачки навантаження на проц час від часу при вході в нові локації.
Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
игра и с РТ смотрится как калл в горшке, лучи только отражайки добавляют, но текстуры убогие в обоих режимахfizik419: ↑ 05.04.2025 00:12Alan Wake 2 без Rt не має альтернативного запеченого освітлення і для власників не топ відях виглядає як гамно.
на 5090 идёт +/- также только можно апскейл не включать и ограничиться одним генератором
-
BoKl
Member
Перша мені більш сподобалась, по продуктивності, чесні 40-45 фпс отримав на своєму залізі. Зараз граю у 2 частину, з генератором відображає 80-90 кадрів, але по відчуттям десь 40-45, десь мене намахуютьl-m: ↑ 05.04.2025 07:27 Спробував — в першій частина була дещо краща графіка, але й менше фпс. Неочікувано![]()
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:Не схоже це на ремастер, тільки тіні покращили відносно пс5, звичайний порт.Azerty: ↑ 05.04.2025 02:47 Це вже другий ремастер, перший під пс5 вийшов а тепер другий для пк

-
l-m
Member
Ну так все вірно, ніхто не намахує, адже справжніх кадрів рівно вдвічі менше, це відомо й ніхто не приховує. Тому й відчуття у вас абсолютно точні.BoKl: ↑ 05.04.2025 09:17 з генератором відображає 80-90 кадрів, але по відчуттям десь 40-45, десь мене намахують. Спробував обмежити карту на 60, щоб не бути як у гелікоптері, то таке враження як 30
Мені генератором не сподобалось. Бо, наприклад там де без нього у мене 64 фпс, з ним - 108, тобто реальний фпс падає до 54, це відчувається... як би ж воно подвоювало без втрати реальних кадрів, тобто ставало 128 (чи хоча б 120) з 64, можна б було користуватись.
-
Геральт
Member
Щось в сабжі текстури такі собі, очікував більшого. 
Ну, але хоч жере відносно небагато.

Ну, але хоч жере відносно небагато.
-
yariksom
Member
В мене все чудово літає в 2К на 6700хт, але вирішив перевірити афтербарнером і бачу ОЗП жере 16 гб з 48 а інше мабуть бере з файлу підкачки, чи можна зробити так щоб гра брала більше з ОЗП?
Так загалом показує, що гра використовує чуть більше 40Гб.
Так загалом показує, що гра використовує чуть більше 40Гб.
-
Skiff93
Member
Мужебаба халкесса, за яку потім півгри грати, заб'є Джоела клюшкою для гольфу на самому початку. Еллі стане лезбіянкою.
-
yariksom
Member
ПадонагSkiff93: ↑ 05.04.2025 10:59Мужебаба халкесса, за яку потім півгри грати, заб'є Джоела клюшкою для гольфу на самому початку. Еллі стане лезбіянкою.

-
AntonyKandaurov
Member
Skiff93

-
Skiff93
Member
yariksom: ↑ 05.04.2025 11:32ПадонагSkiff93: ↑ 05.04.2025 10:59
Мужебаба халкесса, за яку потім півгри грати, заб'є Джоела клюшкою для гольфу на самому початку. Еллі стане лезбіянкою.![]()
Це ж восьмий смертний гріх.
Для таких як як окремий котел в пеклі.

-
Enjthesilence
Member
Еллі була лезбійкою ще в першій частині гри у длс, треба бути тугодумом щоб цього не зрозумітиSkiff93: ↑ 05.04.2025 10:59Мужебаба халкесса, за яку потім півгри грати, заб'є Джоела клюшкою для гольфу на самому початку. Еллі стане лезбіянкою.
-
yariksom
Member
Просто її ніхто на бісексуалку не перевіряв!Enjthesilence: ↑ 05.04.2025 12:25Еллі була лезбійкою ще в першій частині гри у длс, треба бути тугодумом щоб цього не зрозумітиSkiff93: ↑ 05.04.2025 10:59
Мужебаба халкесса, за яку потім півгри грати, заб'є Джоела клюшкою для гольфу на самому початку. Еллі стане лезбіянкою.