Останні статті і огляди
Новини
The Last of Us Part II Remastered вийшла на PC
-
gavr
Member
-
Voozy
Member
Судя с видео DF - подожду насколько недель. (Как обычно нынче)
-
Геральт
Member
Апскейли бачу, генератори бачу, а де промені? 

-
kairo
Member
В ремастері гри, яка під PS4 розроблялась?))
В огляді DF, автор рекомендує замінити вручну DLSS3 на DLSS4. Чому не можна було зі старту поставити трансформер, для мене загадка.
-
Enjthesilence
Member
В сталкері
Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
розробляли і тестили до виходу трансформера) патч-другий і з'явиться в налаштуваннях гри, як було з ксд2. а так проблема з появою тіней на ходу ну дуже дратує, краще зачекати фіксів.kairo: ↑ 04.04.2025 14:06
В огляді DF, автор рекомендує замінити вручну DLSS3 на DLSS4. Чому не можна було зі старту поставити трансформер, для мене загадка.
-
MaxZema
Member
5 років ухилявся від спойлерів 

-
Rhizone
Member
В налаштуваннях драйвера можна замінити.kairo: ↑ 04.04.2025 14:06В огляді DF, автор рекомендує замінити вручну DLSS3 на DLSS4. Чому не можна було зі старту поставити трансформер, для мене загадка.
-
l-m
Member
от тільки там Lumen Software Ray Tracing, який на шейдерах працює

-
Enjthesilence
Member
яка різниця? це все ще ретрейсинг і дуже шкода що там саме софтерний, бо якість його роботи дуже так собі. шуми, мерехтіння тіней, артфефакти відставання, достатньо болячек.
-
vsx
Member
в киберпанке
-
Yurius
Member
ох мені тебе трохи шкода...тримайся, зрозумієш пізніше про що я

-
vsx
Member
тут уже один уникум заспойлерил
- спойлер
- что Джоела убьют
-
MaxZema
Member
Знайшов в Nvidia App де поміняти. Поставив "Остання версія" , але там купа якихось "Попередньо встановленні налаштування A/B/C/D/E/F/J" та "Preset K". Що обрати?Rhizone: ↑ 04.04.2025 14:46В налаштуваннях драйвера можна замінити.kairo: ↑ 04.04.2025 14:06В огляді DF, автор рекомендує замінити вручну DLSS3 на DLSS4. Чому не можна було зі старту поставити трансформер, для мене загадка.
-
stakanctl
Member
В это же время она асинхронно компилит шейдеры во время игры, неадекватно просаживая таймфреймПокращено роботу з CPU, гра краще використовує всі потоки в порівнянні з The Last of Us Part I
-
Rhizone
Member
LatestMaxZema: ↑ 04.04.2025 15:05Знайшов в Nvidia App де поміняти. Поставив "Остання версія" , але там купа якихось "Попередньо встановленні налаштування A/B/C/D/E/F/J" та "Preset K". Що обрати?
-
strannik18
Member
MaxZema
"Preset K"
"Preset K"
-
Telcontar
Member
Ремастер розроблявся вже для PS5 і промені могли спокійно завезти.kairo: ↑ 04.04.2025 14:06 В ремастері гри, яка під PS4 розроблялась?))
-
kairo
Member
Це все одно технічно стара гра, яку +- підтягнути під сучасні стандарти. Автор DF назвав її в цьому плані вінтажною)) У TLOU2 і так є проблеми із вимогами до заліза:Telcontar: ↑ 04.04.2025 15:21Ремастер розроблявся вже для PS5 і промені могли спокійно завезти.kairo: ↑ 04.04.2025 14:06 В ремастері гри, яка під PS4 розроблялась?))
"Гра дивним чином сильно навантажує процесор, враховуючи її вік. Не забувайте, що спочатку вона була розроблена для планшетного процесора з частотою 1,6 ГГц і жорсткого диска на 5400 об/хв, якому потрібно було розкручуватися."
Востаннє редагувалось 04.04.2025 15:45 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
яке "спокійно?" переробити растер в нормальний ретрейсинг - це не одну кнопку натиснути, вимагає нормальних ресурсів і це вже був би "ремейк", а не "ремастер"Telcontar: ↑ 04.04.2025 15:21Ремастер розроблявся вже для PS5 і промені могли спокійно завезти.kairo: ↑ 04.04.2025 14:06 В ремастері гри, яка під PS4 розроблялась?))
-
Slavon84
Member
Чи є інфа, на SDeck'у та аналогах хоч якось працює?