S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав велике оновлення 1.2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Afit: 13.02.2025 21:53 Один/два артефакта "грозовая ягода" на поясе, решают эту проблему ПОЛНОСТЬЮ
Не решают. В игре другая механика циркуляции выносливости: тебе все равно нужно останавливаться чтобы выносливость восстановилась, тогда как в трилогии при артефактах на выносливость можно бесконечно бегать без остановок
Afit
Member

Повідомлення

doctor_watson: 13.02.2025 23:02
Royalfree: 13.02.2025 21:52
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:

мне не встречалась грозовая ягода.

я их штук 2-3 уже продал. И 2 себе оставил
MqM
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.02.2025 21:45 Вже є на торентах?
На смітнику пошукай, якраз там знайдеш може ще кимось не доїдений шаровий хотдог :lol:

Відправлено через 46 секунд:
Robostyle: 13.02.2025 22:13 Все капец

НеПиСи начали лутать трупы.
Хрен тебе, а не стволы
Що серйозно? О це поворот, о це позумію а-лайф
Sanьka
Member

Повідомлення

Думаю з версії 2.0 Сталкач буде готовий до споживання.
Бо я не люблю оте ваше аль денте, мені будь ласка Сталкер гарно просмажений зі скоринкою.
І не погано б ще гарних приправ у вигляді сторонніх модів.
Alligator
Member

Повідомлення

MqM: 14.02.2025 00:20Що серйозно? О це поворот, о це позумію а-лайф
Так навпаки, залишаєш одного, він все лутає, кажеш йому "дякую" та забираешь все :gigi:
Krovatka
Member

Повідомлення

Shader1: 13.02.2025 22:21
Krovatka: 13.02.2025 21:05 Ну хоть 25 гиг "патч", а не 100+
у вас инет 10 мегабит или платный?
У меня 2х1Гбит в режиме балансировки. Тут дело в другом, патчи с более скромным патчноутом весили, как вся игра, а тут столько изменений и объём гораздо меньше. В любом случае прогресс виден, спасибо разработчикам. Мне перекачать вообще не проблема, а вот брательнику в селе, с его полудохлым 4G уже такое себе.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Ура!) Пофіксили появу Шраму в ангарі) Можна проходити далі!) Чекаю тепер покращення dlss і додавання біноклю(або прицелу з виділенням відстані і ворогів) :super: ;)
Артем123
Junior

Повідомлення

doctor_watson: 13.02.2025 21:34 Я в игре пользовался только двумя модами, на более длинный день/ меньше усталость при беге и второй - меньше урона оружию. Хорошо бы, чтобы это откорректировали в игре.
ты этот мод в стиме ставил? оно не будет видеть его как софт,или чит?)
Azerty
Member

Повідомлення

doctor_watson: 13.02.2025 21:34 Я в игре пользовался только двумя модами, на более длинный день/ меньше усталость при беге и второй - меньше урона оружию. Хорошо бы, чтобы это откорректировали в игре.
Обнаружен казуал
Alligator
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 14.02.2025 09:22 Ура!) Пофіксили появу Шраму в ангарі) Можна проходити далі!) Чекаю тепер покращення dlss і додавання біноклю(або прицелу з виділенням відстані і ворогів) :super: ;)
На середній тяжкості є червоні трикутники зверху які вказують на напрям та кількість ворогів.
destructX
Member

Повідомлення

Артем123: 14.02.2025 09:26
ні, всі моди з нексусу безпечні, тим паче для соло ігр де немає ніяких античітів
The_Rusik
Member

Повідомлення

Убрали загрузку шейдеров при запуске? Или все так же нужно ждать по 5 минут каждый раз?
Telcontar
Member

Повідомлення

The_Rusik: 14.02.2025 10:46 Убрали загрузку шейдеров при запуске? Или все так же нужно ждать по 5 минут каждый раз?
Після патчів обов'язково треба проходити повну компіляцію, наступні проходять значно швидше(або можна відключити модами).
The_Rusik
Member

Повідомлення

Telcontar
Я так и думал, значит покупать этот кал не буду. Почему рдр2 работает отлично например. Даже прости господи колда не делает этого каждый раз. Рукожопы... Главное цену поднять.
doctor_watson
Junior

Повідомлення

Артем123: 14.02.2025 09:26
doctor_watson: 13.02.2025 21:34
не в стиме
Telcontar
Member

Повідомлення

The_Rusik: 14.02.2025 10:54 Telcontar
Я так и думал, значит покупать этот кал не буду. Почему рдр2 работает отлично например. Даже прости господи колда не делает этого каждый раз. Рукожопы... Главное цену поднять.
Так працює UE5 і яким тут боком RDR2, яка йде на рушії RAGE і Колда(рушій IW)? До чого тут розробники? :facepalm:
The_Rusik
Member

Повідомлення

Telcontar
Их заставили под дулом пистолета использовать багованый уе5?
Могли взять другой или сделать свой.
Это их не как не оправдывает.
Input_Lag
Member

Повідомлення

З ким хто в неї грав не розмовляв - ніхто до кінця не пройшов, усі кинули.
voldemarcik
Member

Повідомлення

Після патчу ось така лабуда. :gamer:
спойлер
Зображення
Запустив :super: приблизно 6 хвилин компіляції :facepalm: і...
спойлер
Зображення
:rip:

Рукожопості :censoured: GSC можна тільки заздрити :banghead:
Востаннє редагувалось 14.02.2025 12:12 користувачем voldemarcik, всього редагувалось 1 раз.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Input_Lag
Віримо :lol:
Увірували! Прямо кинули фуу... :popcorn:
Алілуя! :facepalm:
Відповісти